19 / 05 / 2024

Nurol GYO Mimarlık Öğrencileri Yarışması

Nurol GYO Mimarlık Öğrencileri Yarışması

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, öğrencilerinin yaratıcı fikir ve özgün tasarımlarını ortaya koymak ve geleceğin mimarlarını ödüllendirmek amacıyla "Nurol GYO Mimarlık Öğrencileri Yarışması" düzenliyor

Nurol GYO 2021'de 482.9 milyon TL'lik net satış gerçekleştirdi!

Nurol GYO, 31 Aralık 2021 tarihi itibarıyla 486 milyon 124 bin 175 yurt içi satış gerçekleştirdi, şirketin net satış rakamı 482 milyon 887 bin 892 TL oldu. 

Oğuz Çarmıklı, yeniden Nurol GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı seçildi!

Nurol GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanlığına M.Oğuz Çarmıklı ve Yönetim Kurulu Murahhas Üyeliğine Sn. S.Ceyda Çarmıklı Kılıçaslan seçildi.

Nurol GYO 2020 yılı faaliyet raporu!

Nurol GYO'nun 1 Ocak 2020 - 31 Aralık 2020 dönemine ait sorumluluk beyanını, faaliyet raporunu ve finansal raporunu yayınladı.  

Nurol GYO 2020 yılı 4.dönem geçici vergi beyannamesi!

Nurol GYO'nun 1 Ocak 2020 - 31 Aralık 2020 dönemine ait gelir tablosu, geçici vergi beyannamesi ekinde vergi dairesine sunuldu. 

Nurol GYO 2021 yılı için gayrimenkul değerleme kuruluşunu seçti!

Nurol GYO'nun 2021 yılı içerisinde portföye alınabilecek ve değerleme gerektirecek varlıklar için Terra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ve/veya Nova Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'den değerleme hizmeti alınmasına karar verildi. 

Nurol GYO OASİS AVM yıl sonu değerleme raporu!

Nurol GYO portföyünde yer alan OASİS Alışveriş Kültür ve Eğlence Merkezi projesi bünyesindeki bağımsız bölümlere ilişkin değerleme raporunu yayınladı.

Nurol GYO 2020 yılı gayrimenkul değerleme kuruluşunu seçiyor!

Nurol GYO'nun 2020 yılı içerisinde portföye alınabilecek ve değerleme gerektirecek varlıklar için Terra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ve/veya Nova Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'den değerleme hizmeti alınmasına oybirliği ile karar verildi.

Nurol GYO 3 aylık faaliyet raporu!

Nurol GYO, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) 1 Ocak 2020 - 31 Mart 2020 dönemine ilişkin finansal raporu, faaliyet raporu ve sorumluluk beyanını yayınladı.

Dağ Mimarlık ve Mühendislik'ten Ümraniye'ye dönüşüm projesi!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Ümraniye Kentsel Dönüşüm Projesi İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, Yüklenici Dağ Mimarlık ve Mühendislik ile 91 milyon 240 bin TL'ye imzalandı. 

Nurol GYO'nun 90 milyon TL'lik sermaye artırımına SPK'dan onay!

Nurol GYO'nun yönetim kurulunun almış olduğu 27 Şubat 2020 tarihli tahsisli sermaye artırımına ilişkin karar çerçevesinde, 90 milyon TL'lik düzenlenecek ihraç belgesinin onaylanması için 18 Aralık 2019 tarihinde Sermaye Piyasası Kurulu'na yaptığı başvuru onaylandı..

Ata GYO'nun Tekirdağ projesi HGS Mimarlık'a emanet!

Ata GYO, Tekirdağ projesi hafriyat ve kaba inşaat işlerini HGS Mimarlık-Gökçen Öncü'ye yaptıracak...

Nurol GYO 2019 faaliyet raporu!

Nurol GYO 1 Ocak 2019 - 31 Aralık 2019 dönemine ilişkin finansal tablo, faaliyet raporu ve sorumluluk beyanını yayınladı...

Nurol GYO'nun sermayesi 360 milyon TL'ye çıktı!

Nurol GYO, 400 milyon TL kayıtlı sermaye tavanı içerisinde 205 milyon TL olan çıkarılmış sermayesini rüçhan hakları tamamen kısıtlanarak toplam satış tutarını 360 milyon TL'ye çıkardı. 

Nurol GYO Mimarlık Öğrencileri Yarışması Haberi

Nurol GYO Mimarlık Öğrencileri Yarışması

"İstanbul için Hafta Sonu Kentini Tasarla" konulu tasarım yarışması, 50'li yıllardan itibaren hızla büyüyen ve plansız kentleşme yaşanan İstanbul'da, hafta sonu için kente özel tasarımlar ve yeni fikirleri bekliyor. Yarışmada öğrencilerin; "açık alanlar", "kıyılar", "eğlence/dinlence alanları", "yer", "boş zaman", "aylak/flaneur" ve "mekansal ve sosyal kutuplaşma"dan ilham alarak tasarım geliştirmeleri ve fikirler üretmeleri bekleniyor. 


Projelerin 15 Mart 2013'e kadar teslim edilebileceği "Nurol GYO Mimarlık Öğrencileri Yarışması"na, Türkiye'deki tüm mimarlık fakültesi öğrencileri, en fazla iki proje ile katılabilecek. Yarışmanın Seçici Kurulu'nda; Bahçeşehir Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Eyüce, İTÜ Mimarlık Fakültesi, Mimarlık Bölümü Bölüm Başkanı Prof. Dr. Arzu Erdem, Bilgi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Tansel Korkmaz, Nurol GYO Genel Müdürü Musa Aykaç ile Nurol GYO...