02 / 05 / 2024

Nurol GYO payları

Nurol GYO payları

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda özel durum açıklamasında bulundu. 

Nurol GYO'nun 17.7 milyon TL'lik payı Nurol Teknoloji'ye satıldı!

Nurol GYO'nun sermayesinin yüzde 5.73'üne tekabül eden toplam 17 milyon 760 bin TL nominal değerli NUGYO paylarının, 1 TL nominal değerli pay için 12,50 TL fiyatla alıcı Nurol Teknoloji Sanayi ve Madencilik Ticaret A.Ş Şirketi'ne satışı tamamlandı. 

Nurol GYO, Nurol Holding'e 190 milyon TL'lik pay sattı!

Nurol GYO'nun tahsisli sermaye artırım süreci tamamlandı. Bu kapsamda ihraç edilen 15 milyon 200 bin TL nominal değerdeki paylar, 12,50-TL birim fiyat üzerinden, toplam satış hasılatı 190 milyon TL olacak şekilde tahsisli satış yöntemi ile Nurol Holding A.Ş.'ye satıldı.

Nurol GYO'dan 15.2 milyon TL'lik sermaye artırımı!

Nurol GYO'nun sermaye artırımına konu payların TSP Prosedürü'ne göre belirlenen satış fiyatının 12,50-TL ve tahsisli sermaye artırım tutarının ise 15 milyon 200 bin TL olarak belirlenmesi suretiyle hazırlanan ihraç belgesi SPK'ya iletildi.

Nurol İnşaat Nurol GYO paylarının satışı için SPK'ya başvurdu!

Nurol İnşaat elinde bulunan Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. B Grubu paylarından, sermayenin yüzde 10.17'sine tekabül eden 30.000.000 adede kadar olan kısmının satışı için SPK'ya başvurdu.

Nurol GYO sermayesini 360 milyon TL'ye çıkardı!

Nurol GYO'nun ihraç edilen 90 milyon TL nominal değerdeki payları 360 milyon TL olacak şekilde tahsisli satış yöntemi ile  Nurol Holding A.Ş.'ye satıldı.

Nurol GYO 2017 yılı 3 aylık sorumluluk beyanını yayınladı!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamaya göre Nurol GYO 2017 yılı 3 aylık sorumluluk beyanını yayınladı.

Nurol GYO Nurol Life Seyrantepe fiyatlar!

Nurol Life projesi 50 katlı tek kule olarak İstanbul Seyrantepe'de Nurol GYO imzasıyla yükseliyor. Projedeki ödemelerde yüzde 10 indirim avantajı bulunuyor...

Nurol GYO'dan insan odaklı çözümler!

Kurulduğu ilk günden itibaren kalite ve güven esaslarına bağlı kalarak, yaşadığı topluma ve dokunduğu her bireye fayda sağlamayı misyon edinen Nurol GYO, geliştirdiği insan odaklı yaklaşımlarını, “Nurol Çözümleri” (N Çözümleri) başlığı altında tanıttı.

Nurol GYO 2017 kar dağıtım bildirisini açıkladı!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamaya göre Nurol GYO 2017 kar dağıtım bildirisini açıkladı.

Nurol GYO genel kurul bildirisini yayınladı!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamaya göre Nurol GYO genel kurul bildirisini yayınladı.

Nurol GYO 2017 hesap dönemi için bağımsız denetim şirketini seçiyor!

Nurol GYO PwC Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'nin seçilmesine ve bu seçimin Genel Kurul'un onayına sunulmasına karar verdi.

Nurol GYO'nun PR ajansı Goodworks İletişim Danışmanlığı oldu!

Gayrimenkul sektörünün köklü ve lider markalarından Nurol GYO'nun iletişim ajansı Goodworks İletişim Danışmanlığı oldu.

Nurol GYO 9 aylık denetim raporuna ek 10 gün süre dahil etti!

Nurol GYO, 9 aylık ara dönem bağımsız denetim raporlarına rapor teslim tarihine ek 10 gün süre dahil etti. Kararı KAP'ta yayınladı.

Nurol GYO payları Haberi

Nurol GYO payları

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) özel durum açıklamasında bulundu. 

Nurol GYO, şirket hissedarlarının sahip olduğu payların borsada işlem gören niteliğe dönüştürülmesi hakkında açıklama yaptı.

Nurol GYO'nun KAP açıklaması:

Şirketimiz hissedarlarından tarafımıza ulaşan bildirimler aşağıda yer almaktadır.

"Nurol İnşaat ve Ticaret A.Ş.09.08.2018 tarih ve 2018/23 sayılı yönetim kurulu kararı ile Şirketimizde sahip olduğu 41.960.000 adet B Grubu payın Borsa'da işlem gören niteliğe dönüştürülmesi ve bu amaçla MKK'ya başvurulmasına karar verildiğini; bu işlem ile payların Nurol İnşaat ve Ticaret A.Ş. bilançosunda dönen varlıklar bölümü içerisinde yer almasının amaçlandığını, payların borsada satışına yönelik bir planlama bulunmadığını", 
  
"Nurol Yatırım Bankası A.Ş. 09.08.2018 tarih ve 2018/1523 sayılı yönetim kurulu kararı ile Şirketimizde sahip olduğu 4.998.000 adet B Grubu payın, Borsa'da işlem gören niteliğe...