02 / 05 / 2024

nurol inşaat Nurol Park projesi

nurol inşaat Nurol Park projesi

Şehir yaşamına değer katan ve üç seçkin projenin altına imza atan Nurol GYO’nun, İstanbul’un yeni çekim merkezi Basın Ekspres’te hayata geçirdiği Nurol Park projesi yepyeni bir hayatın kapılarını açıyor.

Nurol İnşaat'tan Romanya'da 2 ayda 2 milyar TL'lik proje!

Nurol İnşaat, Haziran ayında Romanya'nın başkenti Bükreş'te, Bükreş çevreyolu projesinin 17.5 kilometrelik bölümünün inşaatına ilişkin ihaleyi 174 milyon dolar bedelle üstlendi...

Nurol İnşaat Bükreş'te 175 milyon TL'lik ihale kazandı!

Nurol İnşaat, Romanya'nın başkenti Bükreş çevre yolunun 17,5 kilometrelik bölümünün inşaatına başlıyor. Projenin 2023 yılında tamamlanması planlanıyor.

Devler liginde inşaat kazandı!

Fortune Türkiye’nin gerçekleştirdiği “Türkiye’nin En Büyük 500 Şirketi” listesinde en hızlı yükselen şirketler arasında inşaat şirketleri dikkat çekti. Nurol İnşaat, listede 267 sıra birden yükseldi.

Nurol GYO, Ataşehir'de inşaat işi ihalesini kaybetti!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim şžirketi, Ataşehir Belediyesince 17.05.2011 tarihinde gerçekleştirilmiş olan Ataşehir ilçesi, Atatürk mahallesi, 245-246 pafta, 3374 ada, 1 parsel üzerinde kat karşılığı konut inşaat yapım işi ihalesinde ikinci s

Yeşil İnşaat, 'çok satış, az kâr' mantığını uyguladı

Uzun süredir konut satışlarında durgunluk yaşayan inşaat sektörü, son aylarda art arda sunulan ucuz projelerle hareketlenmeye başladı.

Koray İnşaat Ürdün'de hastane yapacak

Türkiye'nin önde gelen inşaat şirketleri arasında yer alan Koray İnşaat, Ürdün'de 185 milyon dolarlık bir hastanenin inşaatı için anlaşma imzaladı.

Vakıflar, Üsküdar'da kat karşılığı inşaat yaptıracak

Vakıflar, Üsküdar İlçesi, Selamiali Mahallesi'nde bulunan 154 metrekarelik alana kat karşılığı inşaat işi yaptıracak.

İnşaat sektörüne İş ve İşçi Sağlığı Eğitimi

İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (İMSAD), inşaat sektörü ve inşaat malzemeleri sanayisinin AB'ye uyumunu ve işbirliğini hedefleyen EUbuild Projesi çerçevesinde şirketlere yönelik `OHSAS 18001: İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Eğiti

En zenginler inşaat ve gayrimenkul şirketleri

Forbes'in En Zengin 100 Türk listesinde inşaat ve gayrimenkul şirketleri ağırlıkta.

Talimane'deki rezidans inşaatında kaza tehlikesi

Talimhane'deki rezidans inşaatından yola akan çamur, Dolapdere'ye inen yokuşu buz pistine çeviriyor. Önlem alınmazsa facia yaşanabilir.

Vakıflar'dan Çanakkale'de kat karşılığı inşaat

Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Çanakkale ilinin Ayvacık ilçesinde bulunan 629,24 metrekarelik arsaya kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Ünlü sanatçılara kaçak inşaat davası

İmara aykırı inşaat yaptıkları gerekçesiyle Şener Şen ve Ali Poyrazoğlu'nun da aralarında bulunduğu 27 kişi mahkemelik oldu.

Sultanlar İnşaat eleman arıyor

Sultanlar İnşaat, üniversite mezunu, toplu konut inşaatı muhasebesinde en az 5 yıl deneyimli, genel muhasebe, finans, personel özlük işlemleri konularında tecrübeli, muhasebe sorumlusu alacak

nurol inşaat Nurol Park projesi Haberi

nurol inşaat Nurol Park projesi

Modern mimari ile mahalle hayatını buluşturan Nurol Park’ın özel dünyasında, avantajlı seçeneklerle ev sahibi olma imkanı Kasım ayı boyunca sizleri bekliyor.  Kampanya kapsamında ister peşin fiyatına %10 indirim, ister 0 peşinat, ister 0% faiz ile 50 ay vade fırsatı sunuluyor, üstelik tüm bu avantaj paketlerinde KDV’nizi Nurol GYO karşılıyor.


İstanbul’a seçkin yaşam projeleri kazandıran Nurol GYO, şimdiden ‘gözde’ olan projesini hızla tamamlıyor. İstanbul’un yeni Maslak’ı olarak gösterilen ve Basın Ekspres’in en prestijli noktasında hayat bulan Nurol Park, günümüz metropollerinde özlem duyulan ‘geleneksel mahalle yaşamı’ ile bugünün modern ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayan karma projesiyle fark yaratıyor.


Avantajlı seçeneklerle Nurol Park’ın özel dünyasında yerinizi alın

Nurol GYO, hayatın merkezinde bir yaşam sunan projesi Nurol Park’ta Kasım ayı süresince eşsiz fırsatlarla hayallerinizdeki eve kavuşma...