13 / 05 / 2024

Nurol Park kredi ödemeleri

Nurol Park kredi ödemeleri

Nurol Park’ta ev sahibi olmak isteyenleri kaçırılmaz bir fırsat bekliyor. Ev sahibi olmak isteyenler, 120 aya kadar banka kredisi avantajıyla ilk 12 ay için kredi ödemesi Nurol GYO tarafından karşılanacak.

Güneşli Nurol Park Evleri'nden yeni kampanya!

Nurol GYO'nun Güneşli'de inşa ettiği Nurol Park projesinde yeni bir kampanya başlatıldı. Ev sahibi olmak isteyenlere, 120 aya kadar banka kredisiyle ilk 12 aylık kredi ödemesi Nurol GYO tarafından karşılanacak.

Nurol Park Güneşli kampanyalı ödeme koşulları!

Nurol Park Güneşli kampanyalı ödeme koşulları kapsamında ilk 12 ay kredi ödemesi yapılmıyor. Daire teslimlerinin Şubat 2016'da gerçekleşeceği proje 55 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Nurol Park'ın bahar kampanyası 4 Mayıs'ta sona eriyor!

Nurol Park’ta ev sahibi olmak isteyenleri kaçırılmaz bir fırsat bekliyor. Ev sahibi olmak isteyenler, 120 aya kadar banka kredisi avantajıyla ilk 12 ay için kredi ödemesi Nurol GYO tarafından karşılanacak.

Güneşli Nurol Park fiyatlar!

Satışları devam eden Nurol Park Konutları 55 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Projede kredi ödemeleri 1 yıl sonra başlıyor. İşte Güneşli Nurol Park fiyatlar...

Güneşli Nurol Park Evleri nerede?

Nurol Park Residence 'de daireler 355 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede banka kredi kullanılarak ödeme yapılabiliyor. Peki Güneşli Nurol Park Evleri nerede?

Bağcılar Nurol Park satış ofisi!

Nurol Park'ta 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire tipleri bulunuyor. Projede kredi ödemeleri 1 yıl sonra başlıyor. İşte Bağcılar Nurol Park satış ofisi iletişim bilgileri...

Güneşli Nurol Park satış ofisi telefon!

Teslimlerinin 2016 yılı Şubat ayında yapılması planlanan Güneşli Nurol Park satış ofisi telefon numarası 444 6496 olarak belirlendi. Projede peşin alımlarda yüzde 15 indirim imkanı sağlanıyor.

Nurol Park güncel fiyatları!

Nurol Park Güneşli Evleri 55 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Nurol GYO imzası ile yükselen projede 50 ay 0 faiz imkanı ile ödeme yapılabiliyor. İşte Nurol Park güncel fiyatları...

Nurol Park Güneşli kampanyası!

Nurol Park Güneşli Evleri 6 blok halinde yükseliyor. Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ile inşa edilen proje 55 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. İşte Nurol Park Güneşli kampanyası...

Güneşli Nurol Park ödeme tablosu!

Teslimleri 2016 yılı Şubat ayında yapılacak olan Nurol Park Güneşli'de 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerine yer veriliyor. Proje İstanbul Güneşli'de yükseliyor. İşte Güneşli Nurol Park ödeme tablosu...

Nurol Park Güneşli'de fırsat doğdu!

Dairelerin büyüklükleri 57 metrekareden başlangıç gösteren Nurol Park Güneşli Evleri 55 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Proje "Nurol Park Güneşli'de fırsat doğdu" sloganıyla tanıtılıyor.

Nurol Park Güneşli ödemeleri!

Teslimleri 2016 yılı içerisinde gerçekleşecek olan Nurol Park Konutları 55 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Proje 6 bloktan oluşuyor. İşte Nurol Park Güneşli ödemeleri...

Nurol Park: İlk 12 ay kredi ödemesi bizden, keyfine varmak sizden!

Nurol Park Güneşli'de daire fiyatları 355 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje "Nurol Park: İlk 12 ay kredi ödemesi bizden, keyfine varmak sizden" sloganıyla tanıtılıyor.

Nurol Park kredi ödemeleri Haberi

Nurol Park kredi ödemeleri

Ev sahibi olmak isteyenler, 120 aya kadar banka kredisi avantajıyla ilk 12 ay için kredi ödemesi Nurol GYO tarafından karşılanacak ve ilk başta sadece yüzde 5’ ni ödeyecek şekilde cazip bir kampanya ile 10 aya teslim ev sahibi olacaklar. Kampanya 4 Mayıs’ ta sona erecek.  

22 Nisan 2015; İstanbul’un en önemli ve stratejik noktalarından biri olan Güneşli’de 55.000m²’lik arazisi üzerinde inşaatı devam eden Nurol Park, ev sahibi olmak isteyenler için 4 Mayıs’a kadar sürecek olan yeni bir kampanya başlattı.

İlk 12 ay kredi ödemesi Nurol GYO’dan olan, 120 ay’a kadar banka kredisi uygulanabilen projede, dilerseniz peşin ödemede yüzde 15 indirim veya 50 ay “0” faiz avantajları sunuluyor.

Nurol Park’ta ‘loft’, ‘rezidans’ ve ‘tower’ olmak üzere üç farklı konseptte ihtiyaca uygun metrekarelerde...