28 / 04 / 2024

nurol park nerede

nurol park nerede

Hayata geçirdiği projeleriyle toplumda, bireylerde fiziksel ve ruhsal iyi olma hali var etmeyi ve bunu sürekli kılmayı hedefleyen Nurol GYO, ilk etkinliğini Nurol Park’ta düzenleyerek Yaza Merhaba dedi...

Basın Eskpres Nurol Park'ta avantajlar devam ediyor!

Nurol Park projesindeki avantajlı ödeme kampanyası devam ediyor. Nurol Park konut, ofis, AVM ve otel seçenekleriyle bölgenin en prestijli karma projesi olarak öne çıkıyor.

Nurol Park

340 milyon dolar yatırımla yükselen Nurol Park projesinde konut, rezidans, ofis ve mağazalar yer alıyor. Nurol GYO imzasını taşıyan Nurol Park projesi Basın Ekspres Yolu'nda inşa ediliyor...

Nurol Park Basın Ekspres Rezidans!

İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar - Güneşli 'de yükselen projede daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Nurol Park Basın Ekspres Rezidans projesinde sıfırlayan kampanya devam ediyor.

Nurol Park Güneşli Rezidans satış ofisi!

Toplam 84 adet loft, 844 adet tower, 544 adet residence daireden oluşan projede daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Nurol Park Güneşli Rezidans satış ofisi telefon numarası 444 6496 olarak belirlendi.

Nurol Park Basın Ekspres kampanyalı ödeme!

İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar - Güneşli 'de yükselen projede 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Nurol Park Basın Ekspres kampanyalı ödeme kapsamında 50 aya vadelendirme sağlanıyor.

Güneşli Nurol Park Rezidans adres!

Dairelerin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje 84 adet loft, 844 adet tower, 544 adet residence daireden oluşuyor. Güneşli Nurol Park Rezidans adres bilgileri kapsamında İstanbul Bağcılar - Güneşli 'de yükseliyor.

Nurol Park Güneşli Rezidans satılık!

84 adet loft, 844 adet tower, 544 adet residence daireden oluşan proje İstanbul Bağcılar - Güneşli 'de inşa ediliyor. Nurol Park Güneşli Rezidans satılık daireler 50 aya vade sağlıyor.

Nurol Park Basın Ekspres adres!

Dairelerin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projede 50 aya varan vade sağlanıyor. Nurol Park Basın Ekspres adres bilgileri kapsamında İstanbul Bağcılar - Güneşli 'de inşa ediliyor.

Güneşli Nurol Park Rezidans teslimleri ne zaman?

84 adet loft, 844 adet tower, 544 adet residence daireden oluşan projede 50 aya varan vade sağlanıyor. Peki Güneşli Nurol Park Rezidans teslimleri ne zaman?

Nurol Park Basın Ekspres ödemeleri!

Konum bilgisine göre Atatürk Havalimanı'na 5 dakika uzaklıkta bulunan projede daireler 1+1'den 4+1'e kadar değişiklik gösteriyor. Nurol Park Basın Ekspres ödemeleri kapsamında 50 aya varan taksit imkanı sunuluyor.

Nurol Park Bağcılar satılık ev!

84 adet loft, 844 adet tower, 544 adet residence daireden oluşan projede daireler 1+1'den 4+1'e kadar değişiklik gösteriyor. Nurol Park Bağcılar satılık ev teslimleri 2016 yılı Şubat ayı içerisinde yapılacak.

Nurol Park Basın Ekspres iletişim!

Nurol Park Basın Ekspres iletişim için 444 6496 telefon numarasını arayabilirsiniz. Peşinatsız ve vade farksız daire sahibi olunabilen proje İstanbul Güneşli'de inşa ediliyor.

Nurol Park Güneşli iletişim bilgileri telefon!

84 adet loft, 844 adet tower, 544 adet residence daireden oluşan projede daireler 1+1'den 4+1'e kadar değişiklik gösteriyor. Nurol Park Güneşli iletişim bilgileri telefon numarası 444 6496 olarak belirlendi.

Nurol Park Güneşli Rezidans!

Dairelerin 1+1 'den 4+1 'e kadar farklılık gösterdiği proje 9 blok şeklinde yükseliyor. Nurol Park Güneşli Rezidans Atatürk Havalimanı 'na 5 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Nurol Park Rezidans nerede?

Teslimlerin 2016 yılı Şubat ayı içerisinde yapılacağı projede 50 aya kadar taksitlendirme uygulanıyor. Projede daireler 1+1'den 4+1'e kadar değişiklik gösteriyor. Peki Nurol Park Rezidans nerede?

Nurol Park Residence nerede?

Teslim tarihi Şubat 2016 olarak belirlenen Nurol Park'ta daireler 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Proje 9 blok halinde inşa ediliyor. Peki Nurol Park Residence nerede?

Nurol Park Güneşli Rezidans nerede?

Çeşitli sosyal imkanlar sunan Nurol Park'ta fiyatlar 418 bin TL'den başlıyor. Projede teslimlerin 2016 yılı Şubat ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Peki Nurol Park Güneşli Rezidans nerede?

Güneşli Nurol Park Evleri nerede?

Nurol Park Residence 'de daireler 355 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede banka kredi kullanılarak ödeme yapılabiliyor. Peki Güneşli Nurol Park Evleri nerede?

Nurol GYO Nurol Park Evleri nerede?

Teslim tarihi 2016 yılı Şubat ayı olarak belirlenen Nurol Park Güneşli'de daire fiyatları 355 bin TL'den başlıyor. Proje 6 blok halinde yükseliyor. Peki Nurol GYO Nurol Park Evleri nerede?

Nurol Park Güneşli Evleri nerede?

Toplam 544 rezidans daire, 84 loft daire ve 836 towers daire ve ofislerin yer aldığı Nurol Park Güneşli'de teslimlerin 2016 yılı Şubat ayında yapılması planlanıyor. Peki Nurol Park Güneşli Evleri nerede?

Nurol Park Konutları nerede?

Nurol Park Evleri'nde yer alan daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salondan oluşuyor. Peki Nurol Park Konutları nerede?

Nurol Park Evleri nerede?

Nurol Park projesinde teslimler 2016 yılında gerçekleşecek. 50 ay vade farksız taksitle ödemelerin yapılabildiği projede normal daire, rezidans daire ve towers daire bulunuyor. Peki Nurol Park Evleri nerede?

Nurol Park Güneşli ev fiyatları!

Nurol Park Güneşli ev fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor. Nurol Park Güneşli projesi 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon tiplerinde dizayn edildi...

Nurol Park Güneşli hızla yükseliyor!

Nurol GYO’nun, karma konut projesi Nurol Park Güneşli’de çalışmalar hızla devam ediyor. Eskiden Hürriyet Medya Towers’ın kullandığı araziyi 127.5 milyon dolara satın alan Nurol GYO, proje için toplam 460 milyon dolar yatırım yapacak...

Nurol Park'ta 50 ay sıfır faiz, peşin alımda yüzde 15 indirim!

İstanbul Güneşli'de hızla yükselen Nurol Park, modern mimari ile geleneksel mahalle hayatını bir araya getiriyor. Projede 50 ay sıfır faiz, peşin alımda yüzde 15 indirim gibi fırsatlar sunuluyor...

Nurol Park kampanya 2014!

Nurol Park projesinde satşlar devam ediyor. 6 blok olarak yükselen projede 154 adet rezidans daire, 880 adet towers daire ve 84 adet loft daire bulunuyor. İşte Nurol Park kampanya 2014 detayları...

Nurol Park telefon numarası!

Nurol Park telefon numarası haberimizde yer alıyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerin mevcut olduğu projede teslimler 2016 yılının Şubat ayında gerçekleşecek. Projede 1.418 tane daire yer alıyor.

nurol park nerede Haberi

nurol park nerede

Kalite ve güven esaslarını üstün mühendislik tecrübesiyle birleştiren, tüm projelerinde odağına insanı alan Nurol GYO, İstanbul’un kalbinde yaşama kapılarını açan Nurol Park projesinde yaza merhaba dedi. Yaklaşık 420 Nurol Park sakini ve misafirinin katıldığı yaza merhaba partisi, modern zamanın en büyük ihtiyaçlarından ve kültürümüzün köklü miraslarından biri olan ‘komşuluk’ değerini var etmeyi ve sürekliliğini sağlamayı hedefleyen bir Nurol Çözümü ve Nurol sakinlerinin sosyal kulübü ‘N-Connect’ kapsamında gerçekleştirilen ilk etkinlik oldu


Köklü kurum kültürü ve 50 yılı aşkın deneyimi ile gayrimenkul sektöründe ilk günkü hizmet tutkusunu sürdüren Nurol GYO, Yenibosna’da TEM ve – E5 aksları üzerinde konumlanan, yaklaşık 1.200 konut, Türkiye’nin ilk designer outleti, Oasis Designer Outlet bulunduran ve sosyal alanlarıyla dikkat çeken Nurol Park’ta Yaza Merhaba dedi.


Hayata geçirdiği projeleriyle toplumda,...