04 / 05 / 2024

nurol towerın teknik müteahhiti

nurol towerın teknik müteahhiti

AE Arma-Elektropanç; ulusal ve uluslararası alanda büyük projelere imza atmaya devam ediyor, İstanbul’da inşaatı devam eden Nurol Tower’ın mekanik tesisat işlerinin teknik müteahhitliğini üstlendi

Nurol Tower ve Nurol Life projelerindeki 100 gayrimenkulün değeri açıklandı! İşte o rakamlar...

Nurol GYO Nurol Tower ve Nurol Life projelerinin 2022 yıl sonu değerlerini açıkladı. Peki Nurol Tower ve Nurol Life projelerinin değeri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Nurol GYO, Nurol Tower'daki 12 adet bağımsız bölümü 139.8 milyon TL'ye sattı! 

Nurol Tower projesindeki ofis katlarından, 1 tam ofis katının yani 12 adet bağımsız bölümün satışı Yönetim Kurulu'nun 19 Ekim 2022 tarihli kararı ile gerçekleştirildi.  İşte ayrıntılar...

Nurol Tower'daki 130 bağımsız bölümün değeri ne kadar?

Nurol Tower'daki 130 bağımsız bölümün değeri belli oldu. İşte Nurol Tower projesindeki 130 adet bağımsız bölümün değerleme raporu...

BİMER'den Yıldız Teknik Lojmanları açıklaması!

İstanbul Şişli’de eski Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) arazisi üzerinde hayata geçirilen 34 katlı Nurol Tower’ın yükseldiği araziyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Nurol Tower'ın 2016 sonu değerleme raporunu yayınladı!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli, Şişli İlçesi, Mecidiyeköy Mahallesi, 246DY1C pafta, 9773 ada, 6.842 metrekare yüzölçümlü Nurol Tower projesinin 2016 sonu değerleme raporunu yayınladı.

Mecidiyeköy Nurol Tower tamamlandı!

Nurol GYO, çok önemli bir yeniliğe imza atarak, ilk yeşil binasını tamamladı. Nurol GYO’nun İstanbul’un kalbi Mecidiyeköy’de tamamladığı ilk proje olan Nurol Tower, ev ve ofis hizmetleriyle lüks bir rezidansın konforunu tek bir yapı içinde buluşturuyor.

Nurol Tower basın toplantısı 3 Mayıs'ta!

İstanbul’a seçkin projeler kazandıran gayrimenkul sektörünün güçlü kuruluşu Nurol GYO, çok önemli bir yeniliğe imza atarak, ilk yeşil binasını tamamlamanın mutluluğunu yaşıyor. Nurol Tower’ın basın toplantısı 3 Mayıs 2016 tarihinde düzenlenecek.

Mecidiyeköy Nurol Tower nesiller boyu kazandırıyor!

Nurol GYO’nun şehrin merkezi Mecidiyeköy’de geliştirdiği Nurol Tower, ev ve ofis hizmetleriyle lüks bir rezidansın konforunu tek bir çatı altında buluşturarak, hem ayrıcalıklı bir yaşam, hem de çok kazançlı bir yatırım fırsatı sağlıyor.

Nurol GYO, Nurol Tower için iskan aldı!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., İstanbul Şişli Mecidiyeköy'de bulunan Nurol Tower projesine ilişkin Yapı Kullanma İzin Belgesini (İskanı) aldığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na KAP'a bildirdi.

Nurol Tower davasında son durum!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın projesi olan Nurol Tower projesine ilişkin devam eden dava hakkında açıklama yaptı. İşte ilgili açıklama...

Regnum Sky Tower'ın lansmanı yapıldı!

Uzaltaş ve Öztürk Holding işbirliğinde kurulan OP Grup'un Canpa ile hayata geçirdiği Regnum Sky Tower'ın lansmanı yapıldı. Regnum Sky Tower'da anahtar teslimleri Mayıs 2016'da yapılacak.

Regnum Sky Tower'ın lansmanı Ankara'da yapıldı!

Uzaltaş ve Öztürk Holding işbirliğinde kurulan OP Grup'un Canpa ile hayata geçirdiği Regnum Sky Tower'ın lansmanı yapıldı. JW Marriott Hotel'de düzenlenen lansmana, Ankara iş dünyasının tanınmış isimleri katıldı.

Regnum Sky Tower’ın lansmanı yapıldı!

İş ve yaşam merkezi” kurgusuyla çalışma hayatını sosyal yaşamla birleştiren Regnum Sky Tower’ın lansmanı yapıldı.50-1000 metrekare arasında değişen büyüklüklerde 161 ofis ve 9 ticaret alanından oluşuyor.

nurol towerın teknik müteahhiti Haberi

nurol towerın teknik müteahhiti

Dünya çapında; elektrik, elektronik, mekanik ve bilgi-iletişim teknolojileri alanlarında, teknik servis sağlayıcı Imtech’ in bir firması olan Türkiye’nin en güçlü teknik müteahhitlik şirketi AE Arma-Elektropanç; ulusal ve uluslararası alanda büyük projelere imza atmaya devam ediyor. AE Arma-Elektropanç son olarak, İstanbul’da inşaatı devam eden Nurol Tower’ın mekanik tesisat işlerinin teknik müteahhitliğini üstlendi. 


68.000 m2 kapalı alana sahip olan ve Nurol GYO’nın ana müteahhitliğini yürüttüğü Nurol Tower, nitelikli bir iş merkezinin sunduğu ayrıcalıklarla, lüks bir residence’ın konforunu tek bir yapı içinde buluşturarak “evofisev” konseptinin Türkiye’ye kazandıracak. Benzer binalara oranla yüzde 40 oranında enerji tasarrufu sağlanması hedeflenen projenin inşaatında sadece insan sağlığına duyarlı malzemeler kullanılıyor. Nurol Tower, ayrıca çevreye duyarlı yapısı ile Amerikan Yeşil Binalar Konseyi (USGBC) tarafından verilen Yeşil Bina Sertifikası LEED...