04 / 05 / 2024

Nurova Çiftliği kaç dönüm

Nurova Çiftliği kaç dönüm

İş dünyasının tanınmış isimleri olan Vahap Küçük ve Mehmet Ziylan 5 kişilik konsorsiyumla Nurova Çiftliği'nin bir bölümünü 80 milyon dolara satın aldı. Bir bölümünü oluşturan 3 bin 200 dönümlük arsanın değerinin artacağı öngörülüyor.

İran'da kaçak faaliyet gösteren kripto para madenciliği çiftliği kapatıldı!

İran Tahran'da kaçak faaliyet gösteren kripto para madenciliği çiftliği kapatıldı...

Fatih Portakal’ın çiftliğinde kaçak yapıya rastlanmadı!

Gazeteci Fatih Portakal'ın eşi Armağan Portakal'ın İzmir Seferihisar'daki çiftliğinde kaçak yapılaşma olduğu yönündeki iddiası üzerine Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ekipleri tarafından başlatılan incelemede kaçak yapıya rastlanmadı.

Sultançiftliği Gençlik Merkezi'nin temeli atılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Sultangazi Belediyesi Sultançiftliği Mahallesi’nde yapımına başlanan Gençlik Merkezi'nin temelini atıyor.

Ankara Beynam Çiftliği nazım imar planı askıda!

Ankara Bala ilçesi Beynam Çiftliği 1/25000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı...

Atatürk Orman Çiftliği imar planı askıda!

Atatürk Orman Çiftliği 1. Derece Doğal ve Tarihi Sit Alanı içerisinde düzenlenen yol güzergahlarına ilişkin koruma amaçlı nazım ve uygulama imar planı askıya çıkarıldı...

Ereğli'de 6.4 milyon TL'ye icradan satılık tavuk çiftliği ve arsası!

Konya İli Ereğli İlçesi'nde yer alan tavuk çiftliği ve arsası 6 milyon 435 bin 635 TL muhammen bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu taşınmazın ihalesi 4 Ağustos 2017 tarihinde gerçekleşecek.

Yenimahalle Gazi Çiftliği Anadolu Lisesi'nin imar planı askıda!

Ankara Yenimahalle İlçesi, Gazi Mahallesi'nde yer alan Gazi Çiftliği Anadolu Lisesi'nin yer aldığı parselin imar planı askıya çıkarıldı...

Malatya Hanımın Çiftliği Dönüşüm Projesi gün sayıyor!

Beydağı Kentsel Dönüşüm Projesi’ni TOKİ ile birlikte hayata geçiren Malatya Büyükşehir Belediyesi, yine sağlıksız yapılaşmanın olduğu Taştepe-Hanımın Çiftliği bölgesinde yeni bir dönüşüm projesi hayata geçiriyor.

Atatürk Orman Çiftliği'nin otopark alanı kiralanıyor!

Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğü tarafından 25 bin 303 metrekare boş alanın araç park alanı, açık oto pazarı veya otopark olarak kiralanması işi yapılacak.

Atatürk Orman Çiftliği Müze ve Sergi Salonu ne zaman açılacak?

CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, bir buçuk yıldır kapalı olan Atatürk Orman Çiftliği Müze ve Sergi Salonu'nun ne zaman açılacağını Başbakan Yıldırım'a sordu..

Atatürk Orman Çiftliği'nde kurulacak otopark mecliste konu oldu!

BAĞIMSIZ Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, Atatürk Orman Çiftliği arazisinde otopark veya oto pazarı kurulması için yapılacak kiralamaya ilişkin Başbakan Yıldırım'a 5 soru sordu..

38° 30° Çiftliği, iF Design Ödülü”ne layık görüldü!

Slash Architects ve Arkizon Architects işbirliğiyle tasarlanan 38° 30° Çiftliği, mimari ve tasarım alanında dünyanın en prestijli ödüllerinden olan “iF Design Ödülü”ne layık görüldü.

Atatürk Orman Çiftliği’ne otopark geliyor!

1937'de Hazine'ye devredilen Atatürk Orman Çiftliği'nde 25 dönümlük boş alan otopark olarak değerlendirilecek. Arazinin otopark olarak kiralanması işi ise ihale edilecek.

Nurova Çiftliği kaç dönüm Haberi

Nurova Çiftliği kaç dönüm

Şehriban Kıraç Vahap Küçük Yalova'da inşaatı süren Körfez Geçiş Köprüsü gişeleri yakınında Aydın Group'a ait Nurova Çiftliği'nin bir bölümünü oluşturan 3 bin 200 dönümlük arazi Tema Holding - LC Waikiki ve Küçükler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Küçük ile Ziylan Grup'un patronu Mehmet Ziylan'ın bulunduğu 5 kişilik bir konsorsiyum tarafından satın alındı. 

Geçen mayıs ayı içerisinde gerçekleşen satışta 5'li konsorsiyumun araziye 80 milyon dolar ödediği belirtiliyor. Arsanın sahibi Aydın Group'un yöneticilerinin "istediğimiz paradan biraz az oldu ama sattık" dedikleri idda ediliyor. Satış ile ilgili aradığımız Aydın Group yetkilileri ise açıklama yapmaktan kaçındı. 

Egemen Bağış iddiası Uzun süredir satışta olan 3 bin 200 dönümlük arsanın Türkiye'nin imarlı en büyük arsası olduğunu ve sanayi imarında kaldığı bilgileri var. 3 bin 200 dönümlük arsanın...