27 / 05 / 2024

Nurşah Serter mimarlık

Nurşah Serter mimarlık

2011 yılından beri Gebze Teknik Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi’nde Araştırma Görevlisi olarak çalışmaya devam etmekte olan Yüksek Mimar Nurşah kimdir? Nurşah Serter, hangi işlerde görev aldı?

Kna İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kna İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kübra Nur Aladağ tarafından kuruldu.

Gayretli Mimarlar Mimarlık Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Gayretli Mimarlar Mimarlık Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 50.000,00 TL sermaye bedeli ile Nur Gayretli tarafından kuruldu.

Ahmet Sönmez İç Mimarlık İnşaat Ahşap Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmet Sönmez İç Mimarlık İnşaat Ahşap Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Sönmez tarafından kuruldu.

Hane Ahşap Dekorasyon Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hane Ahşap Dekorasyon Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Büyükçakır tarafından kuruldu.

Nuca Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nuca Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nurçam ÇAmlıbel tarafından kuruldu. 

Roe Mimarlık Ve Tasarım Anonim Şirketi kuruldu!

Roe Mimarlık Ve Tasarım Anonim Şirketi Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Feyza Nur Karaca ve Ömer Eyüp Bozan tarafından kuruldu.

Lineer Ahşap Metal Mimarlık Proje Limited Şirketi Kuruldu!

Lineer Ahşap Metal Mimarlık Proje Limited Şirketi Pendik'te Turgut Kaval tarafından kuruldu.

Vatan Ahşap Mobilya Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vatan Ahşap Mobilya Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Adnan Özata tarafından kuruldu.

Daka Desıgn Studıo Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Daka Desıgn Studıo Mimarlık Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Nur Karaaslan ve Liora Danon ortaklığında kuruldu.

Kolaj Mimarlık Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Kolaj Mimarlık Tasarım Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Beşiktaş'ta Eylem Koca ve İrem Nur Öğmen ortaklığında kuruldu.

Maun Mimarlık Ahşap Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Maun Mimarlık Ahşap Ve İnşaat Limited Şirketi Kartal’da 250 bin TL sermaye bedeli  ile Niyazi Kaya ve Ümit Kaya tarafından kuruldu.

Archy Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Archy Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal’da 200 bin TL sermaye bedeli ile Burak Dalgıç, Gönül Odabaşı ve Nur Dilara Atay kuruldu.

Say Planlama Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Say Planlama Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Nurşen Özer tarafından kuruldu.

Nurşah Serter mimarlık Haberi

Nurşah Serter mimarlık

Nurşah Serter kimdir?

Nurşah Serter, 1984 yılında, Erzincan’da doğan Nurşah Serter, 2007 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi, Mimarlık Bölümü’nden mezun olmuştur. 


2010 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi, Çevre Kontrolü ve Yapı Teknolojisi Bölümü’nde Yüksek Lisans öğrenimini tamamladı. 


2011 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi, Yapı Doktora Programı’nda başladığı Doktora eğitimine halen devam etmektedir. 2007-2011 yılları arasında çeşitli mimarlık ofisleri ve inşaat firmalarında mimar olarak çalışmıştır. 


2011 yılından beri Gebze Teknik Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi’nde Araştırma Görevlisi olarak çalışmaya devam etmektedir. Y. Mimar Nurşah SERTER evli ve 1 çocuk...