30 / 07 / 2024

Nurseli İdiz borç

Nurseli İdiz borç

Nuseli İdiz, "5,5 trilyon borcum vardı. Sıfırladım. Malım mülküm yok ama kendimi çok rahat hissediyorum. 3'te 1 fiyata çalışıyorduk. O sattığım mülklerin önünden geçerken üzülüyorum. İhtiyacın varsa aldığın ücret düşüyor." dedi.

Nurseli İdiz'in malvarlığı açıklandı!

35 yıllık sanatçı Nurseli İdiz’in üzerine kayıtlı haczedilecek ne ev ne de arabasının olduğu ortaya çıktı. İcra Müdürlüğü, şimdi İdiz’in banka hesaplarını inceliyor.

Nurseli İdiz borçlarını ödemek için gayrimenkullerini sattı!

Nuseli İdiz, "5,5 trilyon borcum vardı. Sıfırladım. Malım mülküm yok ama kendimi çok rahat hissediyorum. 3'te 1 fiyata çalışıyorduk. O sattığım mülklerin önünden geçerken üzülüyorum. İhtiyacın varsa aldığın ücret düşüyor." dedi.

Emlak vergisi borç yapılandırması 2014!

Eylül 2014 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan 6552 sayılı Torba Yasa gereğince, emlak vergisi ile çevre temizlik vergisi borçları yapılandırılabiliyor. İşte emlak vergisi borç yapılandırması 2014...

ASAT’tan su borçlarına yapılandırma fırsatı!

ASAT Genel Müdürlüğü, abonelerine büyük kolaylık sağlıyor. ASAT Genel Müdürlüğü, 6552 Sayılı Kanun gereği su borçlarını yeniden yapılandırmak isteyen vatandaşların 1 Aralık 2014 tarihine kadar müracaat edebileceğini duyurdu.

6552 sayılı kanun kapsamında borç yapılandırma ve kredi kartı ile ödeme işlemleri!

Torba Yasa ile bazı vergi ve alacaklar, yapılandırılarak ödenebiliyor. Yapılandırma başvurularının 30 Kasım 2014 tarihine kadar yapılması gerekiyor. İşte 6552 sayılı kanun kapsamında borç yapılandırma ve kredi kartı ile ödeme işlemleri..

Vergi borçları nereye ödenir?

Anayasan gereğince, herkes, kamu giderlerini karşılamak üzere, mali gücüne göre, vergi ödemekle yükümlü oluyor. Peki, vergi borçları nereye ödenir? Vergi borçları nasıl ödenir? İşte vergi ödeme yolları...

Vergi borç bilgilendirme sistemi!

Gelir İdaresi Başkanlığı'nın vergi borç bilgilendirme sistemi ile T.C. Kimlik Numarası ve diğer kimlik bilgileri ile sorgulama yapılabiliyor. Peki, Vergi borç bilgilendirme sistemi nasıl çalışır?

DYO Boya kefil olunan borçlanma hakkında açıklama yaptı!

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre DYO Boya kefil olunan borçlanma hakkında açıklama yaptı.

Emlak vergisi borçları taksitlendirme!

6552 sayılı Torba Yasa ile emlak vergisi de dahil bazı vergi ve alacaklara yapılandırma hakkı getirildi. Peki yasa ile vergi nasıl yapılandırılır? İşte emlak vergisi borçları taksitlendirme işlemleri...

Emlak vergisi borç yapılandırması nasıl yapılır?

Vergi taksitlerini ödemeyen vergi mükelleflerine Eylül 2014 tarihinde Torba Yasası ile af getirildi. Peki, Emlak vergisi borç yapılandırması nasıl yapılır? İşte emlak vergisi yapılandırma şartları..

Üsküdar Belediyesi'nden emlak ve çevre temizlik vergi borçlarından kurtulma fırsatı!

Üsküdar Belediyesi, emlak ve çevre temizlik vergi borcu olanlara büyük kolaylık sağlıyor. 30 Nisan 2014 öncesine ait borçlara, cezai faiz, gecikme faizi ve gecikme zamlarını siliniyor. Yeni yapılandırmaya ise taksitlenme imkânı sunuluyor.

Cem Garipoğlu'nun ailesinin gayrimenkulleri satıldıktan sonraki borç tutarı!

Cem Garipoğlu’nun annesi Tülay Makbule Garipoğlu’nun, bankadaki 49 parça ziynet eşyası 548 bin 500 TL, ev ve dükkânı ise 98 bin TL’ye satıldı.İşte Cem Garipoğlu'nun ailesinin gayrimenkulleri satıldıktan sonraki borç tutarı...

Kat maliklerinin hakları ve borçları!

Kat malikleri, gerek bağımsız bölümlerini, gerek eklentileri ve ortak yerleri kullanırken doğruluk kaidelerine uymak ile yükümlü oluyor. İşte Kanunda açıklanan kat maliklerinin hakları ve borçları...

Nurseli İdiz borç Haberi

Nurseli İdiz borç

'İlişki Durumu Karışık' dizisinde Mediha Tekin karakterine hayat veren Nurseli İdiz, 'Renkli Sayfalar' programına konuk oldu. 'Hayatım boyunca aşık olmadım' diyen Nurseli İdiz, dizisi beklenen reytinge bir türlü ulaşamayan Meryem Uzerli'ye de destek verdi.


'BÜTÜN BORÇLARIMI ÖDEDİM RAHATLADIM'

- 5,5 trilyon borcum vardı. Sıfırladım. Malım mülküm yok ama kendimi çok rahat hissediyorum. 3'te 1 fiyata çalışıyorduk. O sattığım mülklerin önünden geçerken üzülüyorum. İhtiyacın varsa aldığın ücret düşüyor.


- Oyunculuk Allah sağlık verdiği sürece yaşı olmayan bir meslek.  İnsanlara çok güveniyordum. Artık maddi olarak akıllandım.


- Nişantaşı'nda ev, Arnavutköy'de yalı, Bodrum'da yazlık, Asos'ta arsa, Pendik'te ev... 16 yıldır çalıştıklarım gitti. Kendi emeğim olduğu için hepsine çok üzüldüm.


- İflas ettiğimde kimse 'bu kadına yardım edelim, bir reklam olur, film olur, bir şeyini de kurtaralım' demedi.



Hürriyet



Haber...