06 / 05 / 2024

Nurşen Meral

Nurşen Meral

Aypin Dizayn ve İnşaat Limited Şirketi, Nurşen Meral tarafından 50 bin TL sermaye ile 8 Ekim'de Üsküdar, Mimarsinan Mahallesi, Büyük Hamam Sokak 'ta kuruldu.

Nurşen Sarı Kimdir? 

Aselsan Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Nurşen Sarı Kimdir? Nurşen Sarı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Nurşen Sarı hakkında merak edilenler..

Say Planlama Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Say Planlama Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Nurşen Özer tarafından kuruldu.

Meral Akşener'den Kanal İstanbul yorumu!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, gündemin en sıcak tartışma konularından biri olan Kanal İstanbul'la ilgili görüşlerini açıkladı...

Nur Design İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Nur Design İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Fikret Şen ve Tolga Şen ortaklığında kuruldu. 

Demet Akalın, Meral Kaplan'ın haciz borcunu ödedi!

20 yıllık arkadaşı olan Seçkin Piriler'in Meral Kaplan'a gönderdiği haciz olayından sonra harekete geçen Demet Akalın, Meral Kaplan'ın borcunu ödedi.

Asır Mozaik Karo Ve Doğaltaş İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asır Mozaik Karo Ve Doğaltaş İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Resul Cengiz ve Nurşen Akkurt ortaklığında kuruldu. 

Argemon Mimarlık Yapı Endüstri Limited Şirketi kuruldu!

Argemon Mimarlık Yapı Endüstri Limited Şirketi, Nurşen Ayana tarafından 60 bin TL sermaye ile 1 Eylül'de Ataşehir'de kuruldu.

Önnur Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Önnur Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nurşen Önder tarafından 10 bin TL sermaye ile 31 Mayıs'ta Kağıthane, Gürsel Mahallesi, Akmer Sokak'ta kuruldu.

İmza Proje Danışmanlık Eğitim Öğretim İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

İmza Proje Danışmanlık Eğitim Öğretim İnşaat Taahhüt Limited Şirketi, 22 Mart 2016 tarihinde 10 bin TL sermaye ile Nurşen Bulut ve Zeliha Arslan tarafından kuruldu...

Fas'ta dünyanın en büyük güneş enerji santrali açıldı!

Fas'ta, dünyanın en büyük yenilenebilir enerji projesi olan, Nur Enerji Projesi’nin ilk ayağı "Nur 1" adlı güneş enerjisi santrali, Fas Kralı 6. Muhammed el sadis bin el Hasan'ın katıldığı törenle açıldı.

En büyük nükleer santral kapasitesi Çİn'den!

Çin Ulusal Enerji İdaresi Başkanı Nur Bekri, ''Çin, inşa aşamasında olan nükleer santral kapasitesinde dünyada en büyük" dedi. Çin, Kurulu nükleer enerji kapasitesinde ise dünyada beşinci sırada bulunuyor.

Aypin Dizayn ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Aypin Dizayn ve İnşaat Limited Şirketi, Nurşen Meral tarafından 50 bin TL sermaye ile 8 Ekim'de Üsküdar, Mimarsinan Mahallesi, Büyük Hamam Sokak 'ta kuruldu.

Nur Fettahoğlu Arnavutköy'e taşındı!

Geçen ay eşi Levent Veziroğlu’yla sürpriz bir şekilde boşanan Nur Fettahoğlu, Arnavutköy’deki annesinin evine yerleşti. Evli olduğu dönemde Veziroğlu ile Rumelihisarı’nda yaşayan oyuncu, henüz ayrı eve çıkmaya cesaret edemedi

Nurşen Meral Haberi

Nurşen Meral

Aypin Dizayn ve İnşaat Limited Şirketi, Nurşen Meral tarafından 50 bin TL sermaye ile 8 Ekim'de Üsküdar, Mimarsinan Mahallesi'nde kuruldu.


Aypin Dizayn ve İnşaat Limited Şirketi iş konusu; 1-Mobilya ve dekorasyon malzemeleri, ahşap ve metalden büro ve ev mobilyaları, her türlü okul mobilya ve gereçleri, her türlü mutfak dolapları ve mutfak dekorasyon işleri, yatak odaları, oturma odaları, yemek odası, genç odası,  koltuk, masa ve sandalye ve her türlü mobilya imalatı, alımı, satımı, pazarlaması, ithalatı ve ihracatını yapmak.2-Her türlü tesislerin mobilya dekorasyon işlerini yapmak, taahhütlerde bulunmak.3-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü ahşap merpen, ahşap merpen korkuluğu, ahşaptan ev ve işyeri ürünleri, ahşap üzerine her türlü mamulün imalatını, pazarlamasını, dahili ticaretini yapmak.4-Şirket her türlü mobilya cila malzemeleri alım satımı yapar, her...