03 / 05 / 2024

Nurul Cennet Emlak İnşaat adres

Nurul Cennet Emlak İnşaat adres

Nurul Cennet Emlak İnşaat Gıda ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Anas Almallouhi, Hassan Al Ouzi, Rafed Malouhi tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 6 Nisan'da kuruldu.

Al Amın Emlak Otomotiv Seyahat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Amın Emlak Otomotiv Seyahat Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nurul Amın tarafından kuruldu.

Nurul Cennet Emlak İnşaat Gıda ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul 1 Nolu Şubesi açıldı!

Nurul Cennet Emlak İnşaat Gıda ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul 1 Nolu Şubesi, Hassan Al Ouzı Şube Müdürlüğü'nde 10 bin TL sermaye ile 23 Mart'ta Fatih, Karagümrük Mahallesi, Profesör Naci Şensoy Caddesi'nde açıldı.

Cennet Toprak Gayrimenkul İnşaat Emlak Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu Şubesi açıldı!

Cennet Toprak Gayrimenkul İnşaat Emlak Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu Şubesi, A.A.Abdellatef Mohamed Elgamal Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 10 Mart'ta Zeytinburnu'nda açıldı.

Karabiçen İnşaat Emlak Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece Şubesi açıldı!

Karabiçen İnşaat Emlak Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece Şubesi, Arzu Koçak Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 25 Aralık'ta Büyükçekmece, Cennet Mahallesi, 2.Yavuz Selim Caddesi'nde açıldı.

Cennetçeşme'de gecekondu fiyatları 1 milyon liraya çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Karabağlar Cennetçeşme için kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirdiği iki uygulama bölgedeki emlak fiyatlarının tavan yapmasına neden oldu. Cennetçeşme'de gecekondu fiyatları 1 milyon liraya çıktı.

Cennet Toprak Gayrimenkul İnşaat Emlak Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cennet Toprak Gayrimenkul İnşaat Emlak Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi, A. Abdelsalam A. Mohamed Elgamal tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 26 Mayıs'ta kuruldu.

Yıldız Bozdoğan İnşaat Emlak ve Danışmanlık Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız Bozdoğan İnşaat Emlak ve Danışmanlık Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Cennet Akiş Yıldız, Ziya Bozdoğan tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 6 Mayıs'ta kuruldu.

Nurul Cennet Emlak İnşaat Gıda ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nurul Cennet Emlak İnşaat Gıda ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Anas Almallouhi, Hassan Al Ouzi, Rafed Malouhi tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 6 Nisan'da kuruldu.

Emlak Bankası'ndan 46 satılık gayrimenkul

T.C Emlak Bankası, İstanbul, Ankara, Adana, Samsun, Antalya, Balıkesir, Diyarbakır, İçel, Kahramanmaraş, Denizli, Sivas, İzmir, Manisa, Trabzon, Edirne ve Yalova'da bulunan toplam 46 gayrimenkulu satışa çıkardı.

Milli Emlak'tan Düzce'de satılık arsa

Düzce Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü İstanbul Caddesinde bulunan arsayı satışa çıkardı.

Emlak sektöründe istihdam tedbirleri

Emlak sektöründe gençlerin istihdamını artırmaya yönelik olarak AB tarafından desteklenen "Emlak Sektöründe İstihdam Tedbirleri Projesi" hayata geçirildi.

Emlakçılar krizden çıkışı meslek komitelerinde arıyor

Emlak Yasası'nın çıkmasını son 15 yıldır bekleyen emlak sektörünün temsilcileri, taleplerini daha yüksek sesle duyurabilmek için İTO Emlak Hizmetleri Komitesi'nde birleşiyor.

Milli Emlak Van'da kat karşılığı inşaat yaptıracak

Van Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Van ilinin Merkez ilçesi, Şerefiye Mahallesi'nde bulunan bin 93 metrekare arsa üzerinde kat karşılığı inşaat işi yaptıracak.

Nurul Cennet Emlak İnşaat adres Haberi

Nurul Cennet Emlak İnşaat adres
Nurul Cennet Emlak İnşaat Gıda ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Anas Almallouhi, Hassan Al Ouzi, Rafed Malouhi tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 6 Nisan'da kuruldu. 


Nurul Cennet Emlak İnşaat Gıda ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü emlak,her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler,plazalar,marketler,depolar,villa tatil köyleri,devre mülk,apart otel,motel,kamping gibi turistik tesisler ,organize sanayi bölgeleri,mesken,ev,apartman,iş yeri ,arsa,arazi gibi gayrimenkulleri almak,satmak,satın almak,ki ralamak,kiraya vermek;Gayrimenkuller üzerine irtifak,intifa ,sükna,katmülkiyeti,kat irtifakı,şufa hakları ve vefa hakları,gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek.Gayrimenkul danışmanlığı ve eksperliği yapmak ,ekspertiz raporları hazırlamak hazırlatmak.Her türlü inşaat taahhüt işleri konut,ticarethane ve iş yeri inşaatları yapmak ,yaptırmak,satmak ,kiraya vermek.Başkalarına ait arsa ve arazi üzerine kat karşılığı inşaat yapmak ,yaptırmak gibi faaliyetlerde bulunabilir. Şirket her türlü gıda maddelerini almak, satmak, gıda maddelerini paketlemek için...