22 / 07 / 2024

Nurullah Bağ

Nurullah Bağ

Nurul Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Nurullah Bağ tarafından 100 bin TL sermaye ile 12 Haziran'da Avcılar, Denizköşkler Mahallesi Sait Faik Sokak' ta kuruldu.

Nurullah Emre Narin, Martı GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Yönetim Kurulu Başkanı Nurullah Emre Narin oldu. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'na Mine Narin seçildiği belirtildi.

Pakize Oya Narin, Martı Otel Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Martı Otel'in Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Pakize Oya Narin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'na Nurullah Emre Narin seçildi. 

Mine Narin, Martı GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Martı GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Mine Narin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'na Nurullah Emre Narin seçildi. 

Martı GYO Yönetim Kurulu Başkanı Mine Narin oldu!

Martı GYO dün gerçekleşen 1006 sayılı Yönetim Kurulu Toplantısı'nda Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Mine Narin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'na Nurullah Emre Narin'i seçti.

Mine Narin, Martı GYO'nun başkanı oldu!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Mine Narin seçildi. Şirketin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ise Nurullah Emre Narin oldu...

Adıyaman 3. İnşaat Yapı Fuarı başladı!

4 gün boyunca sürecek Adıyaman 3. İnşaat Yapı Fuarı başladı. Adıyaman Valisi Nurullah Naci Kalkancı, inşaat sektörünün Türkiye'de önemli bir yeri bulunduğunu ifade etti.

Uşak Kent Park Projesi yıkımları başladı!

Uşak'ta hayata geçirilen Kent Park Projesi kapsamında yıkımlar başladı. İlk balyozu Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan vurdu.

Nurullah Cahan: Uşak'ı yeniden inşa ediyoruz!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, belediye olarak yeni Uşak'ı inşaat etmek için gece gündüz çalıştıklarını belirtti.

Uşak SSK Evleri'nde dönüşüm başlıyor!

Uşak’ta riskli alanda yer alan Cumhuriyet Mahallesi SSK Evleri için Belediye Başkanı Nurullah Cahan devreye girdi. Dönüşümün kısa sürede başlayacağını söyleyen Cahan, “SSK Evleri’nin bulunduğu bölgedeki kötü görüntüler tarih olacak” diye konuştu.

Nurullah Cahan: Uşak, kentsel dönüşümle gelişecek!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, şehir içi trafiği için 2. Battı çıktı projesine başladıklarını da söyleyerek, "Bunu sadece battı çıktı olarak düşünmeyin. Şehrin siluetini de değiştiriyoruz. Çünkü ışıklandırma modellerimiz var ve yan yolları da genişletiyoruz" dedi.

Uşak kentsel dönüşüm projesinde geri sayım başladı!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Kentsel Dönüşüm Projesi'nde geri sayıma başladıklarını belirterek, "Kentin hafızasında tabakhane bölgesiyken yer alan kötü imaj artık tarih oluyor.Dönüşümle beraber kentimiz daha da gelişecek" dedi.

Nurullah Özkılıç: Erzurum yeniden inşa ediliyor!

Erzurum Âşıklar ve Şairler Derneği Başkanı İlahiyatçı-Yazar Nurullah Özkılıç, “Türk yurdunun kalesi Erzurum’a yaptığı hizmetlerle şehri yeniden inşa eden Başkanımız Mehmet Sekmen, ecdat mirası ata toprağımız medeniyet şehrimizi her alanda imar ediyor" dedi

Nurullah Cahan: Uşak marka şehir olma yolunda ilerliyor!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan"Şehrimiz üniversite dostu bir şehir olma yolunda ilerliyor. Gerek kentleşme, gerekse sosyal projelerimizle ilimize gelen üniversite öğrencilerinin vazgeçemediği bir şehir olacağız" dedi.

Nurullah Bağ Haberi

Nurullah Bağ

Nurul Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Nurullah Bağ tarafından 100 bin TL sermaye ile 12 Haziran'da Avcılar, Denizköşkler Mahallesi'nde kuruldu.


Nurul Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Yurt içinde ve yurt dışında resmi ve özel kuruluşlara ait; kara yolu, demir yolu, konut,okul, hastane, site, toplu konut, otel, motel, lojman, villa, fabrika, tüm sanayi yapıları, prefabrik yapılar, köprü, tünel, sanat yapıları, istasyon, akaryakıt istasyonu, baraj, liman, deniz yapıları, arıtma tesisleri, enerji santralleri, kanalizasyon, yağmursuyu, içme suyu, doğal gaz, boru, boru hatları, her türlü enerji nakil hatları, askeri yapılar, depolar, hava limanları, spor tesisleri, turistik tesisler, iş merkezleri, meydanlar, park, bahçe ve diğer tüm inşaat işlerinin yapılması. Ayrıca bunların dekorasyon, yalıtım, tadilat, yıkım, hafriyat, modernizasyon, havalandırma, ısıtma, soğutma, aydınlatma...