03 / 05 / 2024

Nurul Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nurul Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nurul Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Nurullah Bağ tarafından 100 bin TL sermaye ile 12 Haziran'da Avcılar, Denizköşkler Mahallesi Sait Faik Sokak' ta kuruldu.



Nurul Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Nurullah Bağ tarafından 100 bin TL sermaye ile 12 Haziran'da Avcılar, Denizköşkler Mahallesi'nde kuruldu.


Nurul Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Yurt içinde ve yurt dışında resmi ve özel kuruluşlara ait; kara yolu, demir yolu, konut,okul, hastane, site, toplu konut, otel, motel, lojman, villa, fabrika, tüm sanayi yapıları, prefabrik yapılar, köprü, tünel, sanat yapıları, istasyon, akaryakıt istasyonu, baraj, liman, deniz yapıları, arıtma tesisleri, enerji santralleri, kanalizasyon, yağmursuyu, içme suyu, doğal gaz, boru, boru hatları, her türlü enerji nakil hatları, askeri yapılar, depolar, hava limanları, spor tesisleri, turistik tesisler, iş merkezleri, meydanlar, park, bahçe ve diğer tüm inşaat işlerinin yapılması. Ayrıca bunların dekorasyon, yalıtım, tadilat, yıkım, hafriyat, modernizasyon, havalandırma, ısıtma, soğutma, aydınlatma ve peyzaj imalatlarını müteahhit yüklenici nam ve sıfatıyla yapmak, resmi ve özel kuruluşların ihale ve taahhütlerine iştirak ederek; çelik, beton, kagir, ahşap, prefabrike her türlü inşaat işleri yapmak, yaptırmak, denetlemek, işletmek, kiralamak, kiraya vermek devretmek. 2-Mimarlık, mühendislik inşaat ve müteahhitlik faaliyetlerini, hem kendi maksat ve gayesi için, hem de başkalarının taleplerini karşılamak üzere; her türlü plan, proje, fizibilite raporları, etütleri, montaj işlerini, deney, ölçüm, metraj ve hak ediş işlerini, haritacılık işlerini yapmak, çizmek, yaptırmak, taahhüt etmek,  müşavirlik, danışmanlık hizmeti, komple proje yönetimi, araştırma ve teknik kontrollük yapmak, ihale dosyası ve kesin hesap tanzim etmek Şehir ve  bölge imar planlarının yapımı.Her türlü mal ve hizmet alım ihalelerine girebilir. 3-Her türlü konut, iş yeri, ticari tesis inşaatı yapmak için arsa satın almak veya başkalarına ait arsa üzerinde kat karşılığı inşaat yapmak ve satmak. 4-Her türlü inşaat ve yapı malzemelerinin ithalatı, ihracatı, imalatı, toptan ve perakende ticaretini yapmak. Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü iş makinesi ve araç gereçleri alır, satar, kiralar kiraya verir. Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir satabilir kiralar, kiraya verir bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis edebilir. Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi, ifraz, tevhit, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir.



Geri Dön