29 / 04 / 2024

Nurullah Cahan: Uşak'ı yeniden inşa ediyoruz!

Nurullah Cahan: Uşak'ı yeniden inşa ediyoruz!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, belediye olarak yeni Uşak'ı inşaat etmek için gece gündüz çalıştıklarını belirtti.



Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, belediye olarak yeni Uşak'ı inşaat etmek için gece gündüz çalıştıklarını belirtti.

'HEDEF EGE'NİN PARLAYAN YILDIZI OLMAK 

Uşak'tan yapılan canlı yayında Erdağı'nın sonralarını yanıtlayan Cahan, yeni Uşak'ı inşa etmek için gece gündüz çalıştıklarını belirtti. Uşak'ın aşıklar, yarenler ve efeler diyarı olduğunu belirten Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, "Uşak Belediyesi olarak artık Uşak ilinin güzelliklerini ön plana çıkartacağız. Hedefimiz şehircilik anlamında önemli ve dikkat çeken projeler yaparak, Ege bölgesinde dikkat çeken bir il yaratmak ve bunu da başarıyoruz. Hedefimiz Uşak'ı yeniden inşa etmektir" dedi. 

TRAFİK SORUNUNA NEŞTER 

Uşak Belediyesi tarafından yapılan ve çevre düzenlemesiyle dikkat çeken altgeçit projesi inşaatının bulunduğu bölgeden yapılan canlı yayında projeler hakkında bilgi veren Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, "Kentimizin en önemli noktalarından biri olan ve Kuzey ile Güney hattını birbirine bağlayan bu köprülü kavşağımız, hem çevre düzenlemesi hem de ışıklandırmasıyla kentimizin en önemli noktalarından biri halinde. Bu hafta sonu hizmete açacağımız köprülü kavşağımız kentimize ve Uşak halkına hayırlı uğurlu olsun" dedi. 

'HİZMET İÇİN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ' 

Uşak Belediyesi olarak gece gündüz demeden 24 saat esasına göre çalıştıklarını ifade eden Cahan, "Projelerimizde hep halkımızı düşünüyoruz. Uşak Belediyesi olarak 7 gün 24 saat halkımıza kesintisiz hizmet sunuyoruz. Belediyemize ait şirketimiz ile hiç durmadan 

çalışıyor ve Uşak'ı geleceğe hazırlıyoruz" dedi. 

'KENTSEL DÖNÜŞÜMDE ÖNCÜLÜK ETTİK 

Kentsel dönüşüm projesinde öncülük eden ve ilk çalışmaların başladığı illerden biri olan Uşak'taki kentsel dönüşüm projeleri hakkında da bilgi veren Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, "Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatıyla Türkiye'de ilk kentsel dönüşüm çalışması 

Uşak'ta yapıldı. Cumhurbaşkanımızın önemli destekleriyle kısa sürede hayata geçen kentsel dönüşüm projesinde artık sona gelindi. Kentsel dönüşüm ile birlikte yeni Uşak'ı inşa etmek daha kolay olacak. Diğer yandan meydan projemizde 2017 yılı içerisinde tamamlanacak ve Uşak'ımıza bir kent meydanı kazandırmış olacağız" dedi.


Hizmet


Geri Dön