15 / 05 / 2024

Nurullah Necati Ustamehmetoğlu

Nurullah Necati Ustamehmetoğlu

Engelsiz Mekanlar Proje İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nurullah Necati Ustamehmetoğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 10 Eylül'de Zeytinburnu, Seyitnizam Mahallesi'nde kuruldu.

Antalya Kemer'e imar müjdesi!

Antalya'nın Kemer Beldibi ilçesinde, imar planı projesinde son noktaya gelindi. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu imar planlarında yaşanan gelişmeler hakkında açıklamalarda bulundu.

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Kamu Külliyesi hizmete başladı!

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay’ın ortaya koyduğu önemli projelerden olan Kamu Külliyesi Projesi’nde sona gelindi. Dulkadiroğlu Belediye Hizmet Binası’nın hizmete başladığı külliye alanında, Dulkadiroğlu Kaymakamlığı ve bağlı müdürlüklerde faaliyetlerine başladı.

Kemer Emniyet Müdürlüğü, Göynük'teki yeni binasına taşındı!

Antalya Kemer Emniyet Müdürlüğü yeni binası olan Kemer Belediyesi Göynük Hizmet Binası'na taşındı. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yeni binasında hizmet vermeye başlayacak emniyet teşkilatını ziyaret etti.

Berşev İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berşev İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Celal Ustamehmetoğlu tarafından kuruldu.

Kemer'de kaçak yapıların yıkımına başlandı!

Antalya'nın Kemer ilçesinde kaçak yapıların yıkımı sürüyor. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, ilçede kaçak yapılarla ilgili çalışmaların devam ettiğini ifade etti.

Antalya Kemer'deki kaçak yapılar yıkılıyor!

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu yaptığı açıklamada Antalya Kemer'de yer alan kaçak yapıların yıkıldığını söyledi.

Kemer’de kaçak yapılaşmaya taviz yok!

İmar kanunu kapsamında ilgili maddede cezaların arttığı söyleyen Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, “Kemer’de kaçak yapılaşmaya asla izin vermeyeceğiz. Yasalar ne diyorsa onu uygulayacağız'' diye konuştu. 

Antalya’daki iki otelin kaçak kısımları yıkıldı!

Antalya Kemer’de iki otelin imara aykırı olarak inşa edilen kısımları yıkıldı. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu yaptığı açıklamada, imara uygun olmayan yapılaşmalara izin vermeyeceklerini söyledi.

Bereket Evim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayş ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bereket Evim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayş ve Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Nurullah Mücahitoğlu tarafından kuruldu.

Necati Yağcı yeni şirket kurdu!

ZAF Şirketler Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanı Necati Yağcı ve İbrahim Seyfittinoğlu yeni şirket kurdu. Safir Bodrum İnşaat Beşiktaş'ta 20 milyon 900 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

İÇDAŞ'ın acı günü! Osman Sakıp Kazancıoğlu vefat etti!

İÇDAŞ'ın Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Alan ve eşi Arzu Aslan'ın babaları, Necati Aslan ve Naz Aslan'ın dedeleri Osman Sakıp Kazancıoğlu vefat etti. Merhum Kazancıoğlu'nun ailesi ve İÇDAŞ taziye ilanı yayınladı.

Yüksel Proje'nin acı günü! Necati Çakıroğlu vefat etti!

Yüksel Proje'nin Kuzey Marmara Otoyolu Müşavirlik Hizmetleri Teşkilat Başkanı Necati Çakıroğlu vefa etti. Yüksel Proje taziye ilanı yayınladı. 

Necati Şaşmaz kimdir?

Mücazoğlu İnşaat Anonim Şirketi isimli şirketi kuran oyuncu ve ünlü yapımcı Necati Şaşmaz kimdir?

Nurullah Necati Ustamehmetoğlu Haberi

Nurullah Necati Ustamehmetoğlu

Engelsiz Mekanlar Proje İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nurullah Necati Ustamehmetoğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 10 Eylül'de kuruldu. 


Engelsiz Mekanlar Proje İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;  1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel...