03 / 05 / 2024

Nurullah Yalınızoğlu

Nurullah Yalınızoğlu

Panel Cephe İnşaat Mühendislik Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nurullah Yalınızoğlu, Meram Yılınızoğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 3 Ekim'de Ümraniye'de kuruldu.

Presto Yapı Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Presto Yapı Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Korhan Kodaman, Nurullah Yalınızoğlu, Semih Sarısoy tarafından 75 bin TL'lik sermaye ile 18 Şubat'ta Maltepe, Fındıklı Mahallesi'nde kuruldu.

Yağızoğlu İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yağızoğlu İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Bahri Sekmen ve Dilaver Yağızoğlu ortaklığında kuruldu.

Hafızoğlu Tekstil İnşaat Gayrimenkul Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hafızoğlu Tekstil İnşaat Gayrimenkul Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gülhanım Durmuş tarafından kuruldu.

Hafızoğlu Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hafızoğlu Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Şerif Gecü tarafından kuruldu.

Tüysüzoğlu İnşaat Hırdavat Metal Kimya Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tüysüzoğlu İnşaat Hırdavat Metal Kimya Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Yaren Gerim tarafından kuruldu.

Liva 2 Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Kuruldu!

Liva 2 Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy’de  Pınar Yalınızoğlu  tarafından kuruldu.

İstanbul-İzmir Otoyolu gayrimenkul sektörünü olumlu etkiledi!

İzmir Coldwell Banker Liva Yönetim Kurulu Başkanı Pınar Yalınızoğlu yaptığı açıklamada, İstanbul-İzmir Otoyolu'nun açılmasının İzmir’in gayrimenkul sektörünü olumlu etkilediğini söyledi.

Kurdaki gevşeme gayrimenkulde fırsata dönüşebilir!

İzmir Liva City Yönetim Kurulu Başkanı Pınar Yalınızoğlu, piyasalardaki beklentileri değerlendirdi. Yalınızoğlu, "Kurdaki gevşeme gayrimenkulde fırsata dönüşebilir" dedi...

Yalınızoğlu Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalınızoğlu Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Umut Yalınızoğlu tarafından kuruldu. 

Haldızoğlu Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haldızoğlu Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Çağlar Haldızoğlu tarafından kuruldu.

Gülay Yalçın İnşaat Turizm Tekstil Bilgisayar Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülay Yalçın İnşaat Turizm Tekstil Bilgisayar Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Yalçın tarafından kuruldu.

Yıldızoğlu Taahhüt İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldızoğlu Taahhüt İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yıldızoğlu tarafından kuruldu. 

Hasan Süzer’den miras kalan yalının satışı istendi!

Merhum iş adamı Hasan Süzer’den çocuklarına miras kalan yalı davalık oldu. Süzer’in oğlu iş adamı Kemal Süzer’den, karşılıksız çıkan çek nedeni ile alacaklı olan bir plastik firması önce icra takibi başlattı; daha sonra mahkemeye başvurarak yalının satışını istedi.

Emre Belözoğlu'ndan Buse Terim'e lüks daire!

Çocukları Nil’i kucağına almanın heyecanını yaşayan Volkan Bahçekapılı ve Buse Terim’e lüks hediye! Damadın kuzeni Emre Belözoğlu, Sapphire'daki evini hediye etti.

Nurullah Yalınızoğlu Haberi

Nurullah Yalınızoğlu
Panel Cephe İnşaat Mühendislik Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nurullah Yalınızoğlu, Meram Yılınızoğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 3 Ekim'de kuruldu. 


Panel Cephe İnşaat Mühendislik Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A-İNŞAAT : 1) Her türlü konut, fabrika, atölye vb. bina ve diğer yapıların içi veya dışında yer ve duvar kaplama faaliyetleri (mermer, mozaik, granit, karo ve kaldırım taşlarının, parke dahil ahşap yer ve duvar kaplamalarının döşenmesi vb.). 2) Her türlü konut, fabrika, atölye vb. binalara çatı izolasyonu, dış cephe izolasyonu ile ısı yalıtımlı, ses yalıtımlı, yangın yalıtımlı giydirmeli alüminyum, seramik, kompakt, kompozit, cam, levha, mermer gibi dış cephe kaplama işleri yapabilir. 3) Her türlü binaların ısı, su, ses ve yangın yalıtım malzemelerinin imalatını, dahili ticaretini,...