17 / 05 / 2024

nurus German Design Award 2016 ürünleri

nurus German Design Award 2016 ürünleri

Türkiye’nin lider mobilya üreticilerinden Nurus’un Alava, Uneo, Isola ve Ashbury ürünleri Alman Tasarım Konseyi tarafından bu yıl 46’ıncısı organize edilecek olan “German Design Award 2016”ya aday gösterildi.

Ferko Line projesi German Design Award’a aday!

VİVA Architects tarafından tasarlanan Ferko’nun Kağıthane’de inşa edilen projesi Ferko Line, German Design Award 2019'a ‘Architecture Excellent Design’ kategorisinde aday gösterildi.

Linea Tusavul Mimarlık'a German Design Awards ödülü!

European Property Awards - (Avrupa Gayrimenkul Ödülleri)'nin 2017 yılı kazananları açıklandı. Linea Tusavul Mimarlık'a German Design Awards ödülü layık görüldü.

Ideal Standard Connect Air serisine Alman Tasarım Konseyi’nden ödül!

200 yıllık köklü bir geçmişe sahip dünyanın lider banyo ürünleri markası Ideal Standard, Connect Air serisiyle German Design Award Special 2017’ye layık görüldü.

VitrA Tech-Slate serisine Alman Tasarım Konseyi'nden ödül!

VitrA PRO karo koleksiyonundaki Tech-Slate serisi, German Design Council (Alman Tasarım Konseyi) tarafından ödüle layık görüldü.

Fotoselli Lavabo Bataryası, 2016 Wınner ödülü aldı!

German Design Council (Almanya Tasarım Konseyi) tarafından düzenlenen ICONIC AWARDS 2016 ürün kategorisinde E.C.A. Fotoselli Lavabo Bataryası ‘Winner’ ödülüne layık görüldü.

E.C.A Fotoselli lavabo bataryasına 'Winner' ödülü!

German Design Council (Almanya Tasarım Konseyi) tarafından düzenlenen ICONIC AWARDS 2016 ürün kategorisinde E.C.A Fotoselli Lavabo Bataryası ‘Winner’ ödülüne layık görüldü.

Derin Design 2016 koleksiyonu!

Derin Design ortağı, tasarımcısı ve Art Direktörü Derin Sarıyer Derin Design koleksiyonunun ortaya çıkma hikâyesi anlattı. İşte Derin Design koleksiyonu..

İki Design Group Pasifik Property Awards’tan ödülle döndü!

Şimdiye kadar aldığı ödüllerle gerek Türkiye, gerek Avrupa’da tanınmış mimarlık şirketleri arasına giren İki Design Group, Asya Pasifik Property Awards’tan yine ödülle döndü.

TT Design İç Mimarlık Dekorasyon ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

TT Design İç Mimarlık Dekorasyon ve İnşaat Limited Şirketi, Doğan Can Aycan tarafından 100 bin TL sermaye ile 7 Nisan'da Esenyurt, Mimsan Sanayi Sitesi'nde kuruldu.

Cosentino Group, Milano Design Week’te tasarımlarını sergileyecek!

Doğal taş üretiminde dünyanın önde gelen firması Cosentino Group, iki yılda bir düzenlenen ve sektör profesyonellerinin ziyaretçi akınına uğrayan Milano Design Week’te tasarımları Silestone® ve Dekton® serileriyle bu yıl yine göz dolduracak.

Homs Design İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Homs Design İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Uğur Güven ve Batuhan Gülşen ortaklığıyla 40 bin TL sermaye ile 5 Nisan'da Ataşehir, Küçükbakkalköy Mahallesi, Brandium Rezidance'de kuruldu.

Dama Design Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dama Design Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, kuruldu...

Tuna Ofis'e German Design’den üç ödül!

Tuna Ofis, dünyanın en seçkin tasarım ödüllerinden biri olarak kabul edilen German Design Awards’te “Mükemmel Ürün Tasarımı” kategorisinde kategorisinde Dama oturma grubu, Origa kanepe ve Metis koleksiyonuyla 3 ödüle layık görüldü.

nurus German Design Award 2016 ürünleri Haberi

nurus German Design Award 2016 ürünleri

Tasarım alanında dünyanın önde gelen ödüllendirme mekanizmalarından biri olan ve Alman Tasarım Konseyi tarafından bu sene 46’ıncısı organize edilecek German Design Award 2016’ya, nitelikli tasarımları ile yurt içi ve yurt dışında birçok özel projeye imza atan  Nurus; Alava, Uneo, Isola ve Ashbury olmak üzere 4 ürünüyle aday gösterildi. Aday gösterilmenin de bir ödül olarak kabul edildiği sistemde, jüri Temmuz ayı içerisinde bir araya gelecek. Almanya, Avusturya, Birleşik Krallık, Danimarka, Hollanda, Çin, Hong Kong, İsveç, Endonezya, İsviçre ve Amerika Birleşik Devletleri’nden önde gelen tasarım uzmanlarından oluşan jüri, Temmuz ayı içerisinde on binlerce ürün arasından ödüllendirme yapacak. Almanya’da her yıl Şubat ayında gerçekleştirilen prestijli ödül törenininde, ödüllü ürünler de büyük bir sergi ile tanıtılacak. 


Nurus’un Ödüle Aday Ürünleri 

Dünyaca ünlü tasarımcı Stefan Brodbeck’in...