16 / 05 / 2024

nurus sağlıklı ürünler

nurus sağlıklı ürünler

Nurus'un İstanbul Levent'teki binası bir deneyim merkezi olarak çalışacak ve ‘insan sağlığını önemseyen, son teknolojik yeniliklere göre donatılmış’ ürünleri tanıtacak.

Kay Group İnşaat Elektrik Ve Sağlık Ürünleri İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kay Group İnşaat Elektrik Ve Sağlık Ürünleri İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile A S S M Alajımı ve A T Shaher Al-Asnag ortaklığında kuruldu.

Watsons’ın saç bakım ürünlerinin fiyatları ne kadar? İşte Watsons’da dikkat çeken fiyatlar...

Watsons’ın bakım ürünleriyle daha güçlü ve sağlıklı saçlar! Peki fiyatları ne kadar? İşte 9 Nisan 2023 fiyat listesi....

Sağlıklı uzun bir yaşam sürdürmek isteyenler bu makineyi tercih ediyor! Arzum Airfryer 3 Şubat 2023 fiyat listesi

1Bu fritöz ile yapacaklarınız sizi şaşırtacak! Arzum'dan teknolojik yenilikleri ile sağlığınızı düşünen Airfrey fiyatları araştırılıyor. Yağsız kızartma modu, geniş iç hacmi ile Arzum Airfryer tüketiticiyle buluşuyor. Peki Airfryer Sıcak Hava Fritözü özellikleri neler ? En ucuza nereden alınır? İşte

Meyve sıkacağı fiyatları ne kadar? En çok satanlar hangileri? 26 Ocak 2023 Fiyat listesi

Meyve tüketimini artırarak sağlıklı beslenmeyi ve çocuklarına sağlıklı ürünler vermeyi sevenlerin çoık tercih ettiği meyve sıkacakları, fiyat, marka ve özelliklerine göre farklılık gösteriyor. İşte en beğenilen bazı meyve sıkacakları…

Sağlıklı kızartmalar isteyenler bu makineyi araştırıyor! Philips airfryer 25 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Maksimum lezzete minimum yağla ulaşmayı sağlayan Philips Premium sıcak hava fritözü (airfryer), özellikle yiyeceklerini az yağla, sağlıklı şekilde hazırlamak isteyenlerin son günlerdeki gözde mutfak aleti.  Peki Philips Premium Airfryer XXL,hangi özelliklere sahip? Fiyatı ne kadar?

Herdem Sağlıklı Yaşam Köyü'nün 2022 değeri belli oldu! O rakam açıklandı!

Ziraat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Herdem Sağlıklı Yaşam Köyü'nün 2022 değerini açıkladı. Peki Herdem Sağlıklı Yaşam Köyü'nün 2022 değeri ne kadar oldu? İşte o rakam...

Sağlıklı bedeni sağlıklı ayaklar taşır! New Balance'ta yüzde 60 indirim ! İşte New Balance 19 eylül 2022 fiyat listesi

New Balance online mağazası üzerinden seçili spor ürünlerde yüzde 60’a yakın indirim uyguluyor! Peki indirime dahil olan ürünler neler? New Balance 19 Eylül 2022 New Balance fiyat listesi!

Kütahya Porselen’de ateşe dayanıklı ürünlerde yüde 40 indirim fırsatı! İşte 16 Eylül 2022 fiyat listesi

Kütahya Porselen Türkiye’de ilk kez kendi ürettiği ısıya dayanıklı porselen markası Porflame’de yüzde 40 indirim kampanyası başlattı. Sağlıklı pişirme ve enerji tasarrufu sağlayan ürünlerin kampanyalı fiyat listesi şöyle

Organik ve sağlıklı beslenme için adresiniz Macrocenter! 1 Eylül 2022 fiyat listesi!

Günümüzde çoğu insanın beslenme rutinine dikkat ediyoruz. Ne yazık ki, bu beslenme için doğal ve kaliteli ürün bulmak zor. Sizin için organik ve sağlıklı ürünleri bir araya getirdik. İşte Macrocenter 1 Eylül 2022 fiyat listesi!

Yeniçağ Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Ve Sağlık Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yeniçağ Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Ve Sağlık Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Yeniçağ Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Ve Sağlık Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi ÇEkmeköy'de yapıldı.

İmulife Sağlık Ürünleri Turizm Gıda İthalat İhracat Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İmulife Sağlık Ürünleri Turizm Gıda İthalat İhracat Dış Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda Aybek Uluçay ve Arar Turizm İnşaat A.Ş. tarafından kuruldu.

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri projesi sil baştan!

Etra Holding tarafından Silivri'de hayata geçirilen HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri projesinde pandemi nedeniyle değişikliğe gidildi.

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri Basın Toplantısı ertelendi!

55 yaş üstü büyüklerin aktif, sağlıklı, konforlu, aktivitesi bol ve doğa ile iç içe bir hayat sunan HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri, basın toplantısı ileri bir tarihe ertelendi.

nurus sağlıklı ürünler Haberi

nurus sağlıklı ürünler

Zanaatı teknoloji ile buluşturan ve sürekli yenilenen tasarımlarla çalışma alanlarında fark yaratan Nurus, müşterilerine bambaşka bir deneyim yaşatacak. Nurus'un İstanbul Levent'teki binası bir deneyim merkezi olarak çalışacak ve ‘insan sağlığını önemseyen, son teknolojik yeniliklere göre donatılmış’ ürünleri tanıtacak. Merkezde deneyimlenebilen ürünler, her genişlikteki çalışma ve yaşam alanlarına uygulanabilme özelliği taşıyor. Nurus Yönetim Kurulu Başkanı Güran Gökyay, “Teknoloji geliştikçe yaşam alanlarımız ve standartlarımız değişiyor. Bir gün hayat herkes için farklı akacak. Bu ‘değişime ve dönüşüme siz ne kadar hazırsınız?’ Herkesi bu deneyimi yaşamaya, keşfetmeye davet ediyoruz” dedi.




“KEŞİF VE BULUŞMA NOKTASI OLACAK”


‘Mobilyanın sadece mobilya değil, yüksek teknolojili birer tasarım objesi’ olduğunu ortaya koyan ‘Nurus Levent Deneyim Merkezi’nde Arçelik, Logitech, Dreamlinegibi markalarla da işbirliği yapıldı. Merkezin açılışı için düzenlenen etkinlikte, Nurus Yönetim...