29 / 04 / 2024

Nusr-et Dubai şubesi açılış

Nusr-et Dubai şubesi açılış

Yurtdışındaki ilk şubesini Birleşik Arap Emirlikleri’nde açan et lokantası Nusr-et’in müşterileri arasına Dubai Şeyhi Maktum da katıldı...

Serka Internatıonal Contractıng L.L.C.Merkezi Dubai İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Serka Internatıonal Contractıng L.L.C.Merkezi Dubai İstanbul Merkez Şubesi 10 bin TL sermaye bedeli ile Şişli’de Sinan Tokmakçıoğlu tarafından açıldı.

Halk Ege Et'in 15. şubesi Nazilli'de açıldı!

Aydın Büyükşehir Belediyesi halkın sağlı ve uygun fiyatlı ürünleri satın alması için hayata geçirdiği Halk Ege Et'in 15. şubesi Nazilli'de açıldı. 

Ene Yönetim Danışmanlığı Gıda Temizlik İnş.Tur.San.Ve Tic.Ltd. Şirketi Ataşehir İstanbul Şubesi açıldı!

Ene Yönetim Danışmanlığı Gıda Temizlik İnş.Tur.San.Ve Tic.Ltd. Şirketi Ataşehir İstanbul Şubesi bugün Ataşehir'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem Etöz tarafında kuruldu.

Nusr-Et Steakhouse’ın ilk şubesi Dubai'de, İkincisi Bağdat Caddesi'nde!

Nusr-Et Steakhouse'ın ilk şube sessiz sedasız Aralık ayında Dubai'de açılmış, ikinci şube ise İstanbul'un ünlü Bağdat Caddesi'nde Erenköy'de sessiz sedasız hizmete girmiş...

Nusret Gökçe'den yeni şirket!

Doğuş Grubu’nun patronu Ferit Şahenk’in de ortaklarından olduğu ünlü et restoranı Nusr-et’in bir diğer ortağı Nusret Gökçe bugün yeni bir şirket kurdu. 

Nusr-Et, Miami'de 4 Kasım'da açılıyor!

Nusr-Et, Amerika’daki ilk restoranını Miami şehir merkezindeki Brickell Avenue’da 4 Kasım günü açıyor. Miami’deki restorana 6 milyon dolar yatırım yaptı. 

Nusret ikinci restoranını Kanyon AVM'de açıyor!

Nusr-Et Steakhouse, İstanbul'un ünlü et restoranlarından biri olma özelliği taşıyor. Nusr-Et İstanbul'da ikinci restoranını ise Kanyon AVM'ye açıyormuş.

Nusret Londra ve New York'ta yeni restoranlar açacak!

Sosyal medyada yaptığı tuzlama hareketi ile ünü tüm dünyaya yayılan Nusr-Et restoranlarının sahibi Nusret Gökçe yeni restoranlar açmaya hazırlanıyor.

Nusret, Londra'da şube açıyor!

İnternette yayınladığı ‘et tuzlama’ paylaşımlarıyla yurt dışında da üne kavuşan Nusr-et Restoranları’nın sahibi Nusret Gökçe, bu rüzgarla yatırımda gaza bastı. Nusret, New York 56. Cadde ve Londra Knightsbridge’de şube açıyor.

Doğuş Holding, Rüya Türk Restoranı'nı Dubai'de açıyor!

Doğuş Holding'in patronu Ferit Şahenk, 41'inci markası Rüya'yı Dubai'de açıyor. Küresel anlamda standart oluşturacak Anadolu mutfağına sahip ilk Türk restoranı olmayı hedefl eyen Rüya'nın ikinci şubesi ise Londra olacak.

İMO'dan meslek mensuplarına zemin etüd semineri!

İnşaat Mühendisleri Odası Hatay Şubesi, meslek mensuplarına ZEMİN ETÜDÜ ile ilgili bir Eğitim Semineri hazırladı. Seminer 21 - 22 - 28 - 29 Mart tarihlerinde Hatay Şube binasında düzenlenecek...

Nusr-Et Steakhouse Katar'da restoran açıyor!

Doğuş Grubu’nun sahibi Ferit Şahenk’in ortağı olduğu Nusr-Et Steakhouse’un daha önce Dubai’de açtığı restoranın büyük ilgi görmesinin ardından şimdi de Körfez Bölgesi’nin en zengini olarak bilinen Katarlılar Nusr-Et’i dört gözle bekliyor.

Nusr-et Dubai'de şube açtı!

Yurtdışındaki ilk şubesini Birleşik Arap Emirlikleri’nde açan et lokantası Nusr-et’in müşterileri arasına Dubai Şeyhi Maktum da katıldı...

Nusr-et Dubai şubesi açılış Haberi

Nusr-et Dubai şubesi açılış

Doğuş Holding’in patronu Ferit Şahenk’in ortağı olduğu Nusr-et’in kurucusu Nusret Gökçe, El Maktum’a et servisini kendisi yaptı. Masada bir tepsi baklava da hazır bekletildi. Nusret Gökçe daha sonra şeyhin ziyaretiyle ilgili resmi Instagram’da paylaştı. Dubai’deki Nusr-et Jumeirah Beach’teki Four Seasons Resort...