29 / 04 / 2024

Nusr-et Jumeirah Beach açılış

Nusr-et Jumeirah Beach açılış

Yurtdışındaki ilk şubesini Birleşik Arap Emirlikleri’nde açan et lokantası Nusr-et’in müşterileri arasına Dubai Şeyhi Maktum da katıldı...

Nusr-Et Steakhouse’ın ilk şubesi Dubai'de, İkincisi Bağdat Caddesi'nde!

Nusr-Et Steakhouse'ın ilk şube sessiz sedasız Aralık ayında Dubai'de açılmış, ikinci şube ise İstanbul'un ünlü Bağdat Caddesi'nde Erenköy'de sessiz sedasız hizmete girmiş...

Nusret Gökçe'den yeni şirket!

Doğuş Grubu’nun patronu Ferit Şahenk’in de ortaklarından olduğu ünlü et restoranı Nusr-et’in bir diğer ortağı Nusret Gökçe bugün yeni bir şirket kurdu. 

Nusr-Et, Miami'de 4 Kasım'da açılıyor!

Nusr-Et, Amerika’daki ilk restoranını Miami şehir merkezindeki Brickell Avenue’da 4 Kasım günü açıyor. Miami’deki restorana 6 milyon dolar yatırım yaptı. 

Rixos Premium Dubai açıldı!

Rixos Hotels, Birleşik Arap Emirlikleri'ndeki üçüncü oteli olan Rixos Premium Dubai'yi, Jumeirah Beach Residence [JBR]'da açtı..

Nusret ikinci restoranını Kanyon AVM'de açıyor!

Nusr-Et Steakhouse, İstanbul'un ünlü et restoranlarından biri olma özelliği taşıyor. Nusr-Et İstanbul'da ikinci restoranını ise Kanyon AVM'ye açıyormuş.

Nusret Londra ve New York'ta yeni restoranlar açacak!

Sosyal medyada yaptığı tuzlama hareketi ile ünü tüm dünyaya yayılan Nusr-Et restoranlarının sahibi Nusret Gökçe yeni restoranlar açmaya hazırlanıyor.

Nusret, Londra'da şube açıyor!

İnternette yayınladığı ‘et tuzlama’ paylaşımlarıyla yurt dışında da üne kavuşan Nusr-et Restoranları’nın sahibi Nusret Gökçe, bu rüzgarla yatırımda gaza bastı. Nusret, New York 56. Cadde ve Londra Knightsbridge’de şube açıyor.

Nusr-Et Steakhouse Katar'da restoran açıyor!

Doğuş Grubu’nun sahibi Ferit Şahenk’in ortağı olduğu Nusr-Et Steakhouse’un daha önce Dubai’de açtığı restoranın büyük ilgi görmesinin ardından şimdi de Körfez Bölgesi’nin en zengini olarak bilinen Katarlılar Nusr-Et’i dört gözle bekliyor.

Nusr-et Dubai'de şube açtı!

Yurtdışındaki ilk şubesini Birleşik Arap Emirlikleri’nde açan et lokantası Nusr-et’in müşterileri arasına Dubai Şeyhi Maktum da katıldı...

Ünlü markaların gözü Kordon'da!

Kordon, İstanbul'daki lüks restorancıların da ilgi odağı haline geldi. Nusr-et Steakhouse ve Big Chefs başta olmak üzere birçok ünlü marka, İzmir'in Birinci Kordonu'nda yatırım yapmak amacıyla araştırmalara başladı.

Zemin etüdü raporu nedir?

İnşaat çalışmalarına başlanacak olan arazinin zemin yapısı zemin etüdü uzmanı mühendisler tarafından yapılıyor. Yapılan incelemeler sonucunda bir rapor hazırlanması gerekiyor. Peki, zemin etüdü raporu nedir?

Zemin etüdü ekipmanları nelerdir?

Zemin etüdü; arsaya ait yer altı tabakalarının durum konum gibi özelliklerinin doğal afetlere karşı vereceği tepkilerin ölçülmesi için yapılan çalışmalara zemin etüdü çalışmaları deniyor. Peki, zemin etüdü ekipmanları nelerdir?

Zemin etüdünü kim yapar?

Yer altı tabakalarının durum, konum, jeolojik yapı türü, derinlik, kalınlık, yoğunluk, elektrik özdirencinin deprem karşısında göstereceği tepkiyi tespit etmek amacıyla zemin etüdü çalışmaları yapılıyor. Peki, Zemin etüdünü kim yapar?

Nusr-et Jumeirah Beach açılış Haberi

Nusr-et Jumeirah Beach açılış

Doğuş Holding’in patronu Ferit Şahenk’in ortağı olduğu Nusr-et’in kurucusu Nusret Gökçe, El Maktum’a et servisini kendisi yaptı. Masada bir tepsi baklava da hazır bekletildi. Nusret Gökçe daha sonra şeyhin ziyaretiyle ilgili resmi Instagram’da paylaştı. Dubai’deki Nusr-et Jumeirah Beach’teki Four Seasons Resort...