24 / 05 / 2024

Nusret Bayraktar kimdir

Nusret Bayraktar kimdir

Eski TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanı Nusret Bayraktar, Yeşil Yol projesinin, tamamlanması halinde yılda 2 milyon getireceğini söyledi.

Fatih Nusret Dur Kimdir? Fatih Nusret Dur nereden mezundur?

Fatih Nusret Dur kimdir? Fatih Nusret Dur hangi mesleği yapıyor? Fatih Nusret Dur nereden mezundur? İşte detaylar!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar kimdir?  Alparslan Bayraktar kimin oğlu, nereli, ne iş yapar? 

Alparslan Bayraktar, 2023 yılı itibarıyla Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'na atandı. Peki, Alparslan Bayraktar kimdir?  Alparslan Bayraktar kimin oğlu, nereli, ne iş yapar? İşte ayrıntılar...

Hüseyin Bayraktar Kimdir?

Hüseyin Bayraktar kimdir? Hüseyin Bayraktar’ın mesleği nedir? Hüseyin Bayraktar hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Nusret Altınbaş, Kimdir?

Nusret Altınbaş, kimdir? Nusret Altınbaş’ın mesleği nedir? Nusret Altınbaş, nereden mezundur? İşte detaylar!

Nusret Orhun Köstem Kimdir?

Nusret Orhun Köstem kimdir? Nusret Orhun Köstem’in mesleği nedir? Nusret Orhun Köstem nereden mezundur? İşte detaylar!

Çekmeköy'deki belediye arazisine kültür merkezi yapılacak! 

Çekmeköy Belediyesi'ne ait arsada villa ve AVM yapılacağı ileri sürülmüştü. Eski milletvekili Nusret Bayraktar, konuya ilişkin açıklama yaptı. Bayraktar, araziye kültür merkezi inşa edileceğini belirtti...

Büyükçekmece Yat Limanı'na Alman sermayesi!

Yeditepe Marina Teknik Danışmanı Nusret Bayraktar, Büyükçekmece'de yapımı devam eden yat limanının tamamının Alman sermayesi ile yapıldığını söyledi. Bayraktar, proje tamamlandığında ülke ve bölge için büyük menfaat sağlayacağını belirtti.

Salih Bayraktar kimdir?

Salih Bayraktar, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı oldu. Peki, Salih Bayraktar kimdir? Salih Bayraktar  bugüne kadar hangi işlere imza attı?

İsmail Tandoğan kimdir?

Temmuz 2013'ten bu yana mesleki çalışmalarını Bayraktar & Tandoğan Mimarlık Hizmetleri adı altında Özden Bayraktar ile beraber sürdürmekte olan Mimar İsmail Tandoğan kimdir?

Hasan Durhat kimdir?

Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın odacısı iken Emlak Yönetim AŞ’nin başına Genel Müdür olarak atanan Ali Kurumahmut görevden alındı. Yerine Hasan Durhat atandı. Peki, Hasan Durhat kimdir?

Yeşil Yol Kardeniz'e 2 milyon turist kazandıracak!

Eski TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanı Nusret Bayraktar, Yeşil Yol projesinin, tamamlanması halinde yılda 2 milyon getireceğini söyledi.

Yeşil Yol projesi Karadeniz'e 2 milyon turist getirecek!

TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanı olan Nusret Bayraktar, Yeşil yol projesinin tamamlanırsa yaklaşık 1,5 milyar dolarlık harcama karşılığında, yılda 2 milyon turistin gelip geçeceğini söyledi.

Bayraktar Erdem kimdir?

İzmir İnşaat Sanatkarları Odası Başkanı Bayraktar Erdem kimdir? Bayraktar Erdem, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Bayraktar Erdem, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor?

Nusret Bayraktar kimdir Haberi

Nusret Bayraktar kimdir

Yeşil Yol Projesinin hazırlandığı dönemde TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanı olan Nusret Bayraktar, Karadeniz'in yaylalarının "bacasız sanayi" diye adlandırılan turizmin can damarları arasında olduğunu, kültür ve doğa turizminin de Karadeniz'in önemli bir parçası olduğunu anlattı. Yeşil Yol Projesi'nin 5 ayrı toplantı ile şekillendiğini, toplantılar sonucunda 22 maddelik bir yol haritası hazırlandığına işaret eden Bayraktar, karşı çıkanların yol haritasını incelemelerini istedi. Bayraktar, yörede arsa satışı yapılacağı yönündeki söylemlerin gerçeği yansıtmadığını belirterek, gelişen teknolojik şartlarda insan gücü veya hayvanların sırtlarına yükleri vurarak yaylalara gidip gelme devrinin bittiğini söyledi. 


BİR AĞAÇ YERİNE 5 AĞAÇ DİKİLECEK 

Yeşil Yol Projesi'nin 2 bin 60 kilometreyi kapsadığını dile getiren Bayraklar, şunları kaydetti: "Vadilerden ve yaylalardan dolana dolana hiçbir ağaç kesilmesin diye yol yapılıyor. Yol yapımında...