05 / 05 / 2024

Nusret Bebek

Nusret Bebek

Nusr-Et Steakhouse, İstanbul'un ünlü et restoranlarından biri olma özelliği taşıyor. Nusr-Et İstanbul'da ikinci restoranını ise Kanyon AVM'ye açıyormuş.

Nusret, köyüne külliye yaptırıyor!

Et lokantaları sahibi Nusret Gökçe, Erzurum'un Şenkaya ilçesinde külliye yaptıracak. Külliyenin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Nusret, Şenkaya Paşalı'ya külliye yaptırıyor!

Nusret Gökçe, AK Parti Milletvekili ve aynı zamanda Acun Ilıcalı’nın amcası olan Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı’nın önerisiyle Şenkaya Paşalı'ya külliye yaptırıyor.

Ağaoğlu Maslak 1453’te Nusret Et açılacak!

Nusret Gökçe, Ağaoğlu Maslak 1453’e giderek proje hakkında bilgi aldı. Gökçe, ‘Nusret Et’ için uygun alanları gezdi.

Nusret, Zorlu Center Residence'dan ev aldı!

Et imparatorluğunun ortağı olan ve dünyaca tanınan Nusret Gökçe Zorlu Center Residence'dan daire satın aldı. Nusret, 180 metrekarelik yeni evi için 2 milyon dolar ödedi.

Murat Yıldırım Bebek'teki dükkanını kapattı!

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının sunucu Murat Yıldırım Bebek'te açtığı dükkanını yüksek kira gideri ve maliyetler nedeniyle kapattı.

Bebek sahiline marina mı yapılacak?

Bebek’e marina projesine ilişkin imar planları teklifi İBB Meclis gündemine geçen günlerde geldi. CHP’li meclis üyesi Yunus Can, “Tekneleri bağlamak için bir marina gerekli olabilir ama burası Boğaz’ın iki yakası da değildir” dedi.

Kıvanç Tatlıtuğ Bebek’teki evi için 100 bin TL kira ödedi!

Kıvanç Tatlıtuğ, Demet Akbağ’ın Bebek’teki Boğaz manzaralı evinde oturuyor. Tatlıtuğ, evin kirası için 100 bin TL peşin ödedi.

Ali Ağaoğlu ve Duygu Su Gürpınar Bebek'te kahvaltı yaptı!

Ağaoğlu'nun sahibi Ali Ağaoğlu ve 39 yaş küçük sevgilisi Duygu Su Gürpınar, Bebek'te görüntülendi. Beraber kahvaltı yapan çiftin keyifli halleri gözlerden kaçmadı.

Nusret Londra ve New York'ta yeni restoranlar açacak!

Sosyal medyada yaptığı tuzlama hareketi ile ünü tüm dünyaya yayılan Nusr-Et restoranlarının sahibi Nusret Gökçe yeni restoranlar açmaya hazırlanıyor.

Birce Akalay ile Sarp Levendoğlu, Bebek’teki evlerini boşalttı!

3 yıllık evliliklerini geçen ay noktalayan Birce Akalay’la Sarp Levendoğlu, Bebek’teki evlerini boşalttı. Bu vedanın ardından eski eşler, sosyal medyada duygusal mesajlar paylaştı .

Bebek Aşiyan Kazıklı Sahil Yolu projesinde çalışmalar başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilen Bebek Aşiyan Kazıklı Sahil Yolu doldurmada çalışmalara başladı. Proje kapsamında 143 araçlık otopark da yer alıyor.

Nusret, Manhattan'da restoran açıyor!

Nusret’in Manhattan’a bir restoran açacağı konuşuluyor... Midtown’a açılması planlanan restoranın yeri de belli aslında... 53’üncü Cadde...

Nusret, Londra'da şube açıyor!

İnternette yayınladığı ‘et tuzlama’ paylaşımlarıyla yurt dışında da üne kavuşan Nusr-et Restoranları’nın sahibi Nusret Gökçe, bu rüzgarla yatırımda gaza bastı. Nusret, New York 56. Cadde ve Londra Knightsbridge’de şube açıyor.

Nusret Bebek Haberi

Nusret Bebek

Nusr-Et Steakhouse, İstanbul'un ünlü et restoranlarından biri. Nusret Gökçe ve Mithat Erdem in ortaklığıyla Etiler'de hizmete giren firmanın yüzde 50'si 2011 yılı sonunda Doğuş Holdingin patronu Ferit Şahenk'e satılmıştı. Bu tarihten itibaren hızlı bir atağa kalkan Nusr-Et, artık sadece İstanbul'da değil Ankara, Bodrum, Dubai'de de şubeleri olan bir steakhouse zinciri haline geldi. 


ABD'de şube açmak için hazırlıklar yapan Nusr-Et yurtiçinde de büyümesini sürdürüyor. Bir taraftan Nusr-Et Burger sayıları artarken bir taraftan da Nusr-Et için yeni şube hazırlıkları devam ediyor. 


Etiler'deki mevcut restoranın hemen bitişiğindeki Big Chefs'in bulunduğu mekanın Nusr-Et'e dahil olacağını daha önceki kulislerimizde yazmıştık. Nusr-Et İstanbul'da ikinci restoranını ise Kanyon AVM'ye açıyormuş. Kanyon'un yeme içme bölümlerinin en üst katında yer tutulmuş. Hatta tadilat işlerine başlanmış. Yaz gelmeden mekanın açılması planlanıyormuş....