02 / 05 / 2024

Nusret Bey Turizm ve İnşaat

Nusret Bey Turizm ve İnşaat

Nusret Bey Turizm ve İnşaat Hizmetler Ticaret Limited Şirketi, 450 bin TL'lik sermaye ile 19 Eylül'de Fatih, Eminönü, Hocapaşa Mahallesi, Ebusuud Caddesi, No:43'de kuruldu.

Mehmet Bey Otelcilik Turizm Konaklama Limited Şirketi kuruldu!

Mehmet Bey Otelcilik Turizm Konaklama Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Baran Bingöl tarafından kuruldu.

Cevher Hediyelik Eşya Turizm İnşaat Nakliyat Ve Madencilik Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti.Bey.Şb. açıldı!

Cevher Hediyelik Eşya Turizm İnşaat Nakliyat Ve Madencilik Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti.Bey.Şb.Keti bugün Beyoğlu'nda 150 bin TL sermaye bedeli ile Sabiha Ruhbaş tarafından açıldı.

Nusret Turizm Tedarik İnşaat Lojistik Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Nusret Turizm Tedarik İnşaat Lojistik Sanayi Limited Şirketi bugün Şişli'de 420 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Kersü tarafından kuruldu.

Deniz Köşk Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deniz Köşk Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Selim Kuşbey tarafından kuruldu.

Büdü Bey Turizm Organizasyon Hizmetleri Kafe Restoran Ve Bar İşletmeciliği Limited Şirketi kuruldu!

Büdü Bey Turizm Organizasyon Hizmetleri Kafe Restoran Ve Bar İşletmeciliği Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Turgut Çakır tarafından kuruldu.

Beyşehir'de 188 hektarlık alanda turizm tesisi kuruluyor! 

Beyşehir Gölü, turizme kazandırılıyor. Beyşehir Gölü kenarında 188 hektarlık alanda; plaj, marina, kamping alanı, bungalovlar ve çadır kamplı tesisler inşa ediliyor.

Nusret Turizm Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Nusret Turizm Yatırım Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Beşiktaş'ta kuruldu.

Sözüer Mühendislik Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sözüer Mühendislik Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Nusret Sözüer ve Kaan Sözüer ortaklığında kuruldu.

Sky Partners Turizm Otelcilik Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sky Partners Turizm Otelcilik Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nusret Ahmet Köker, Kazım Yıldırım ve Şaner Solak ortaklığında kuruldu.

Berk-Bey Turizm İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi Optimum Outlet Şubesi açıldı!

Berk-Bey Turizm İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi Optimum Outlet Şubesi bugün Beşiktaş'ta 15 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

The Best Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Best Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Youcef    Hafallah ile Hamza Ramadane Bey ortaklığında kuruldu.

Bey İstanbul Turizm Taşımacılık Seyahat Organizasyon ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bey İstanbul Turizm Taşımacılık Seyahat Organizasyon ve Ticaret Limited Şirketi, Erkin Yalçın tarafından 50 bin TL sermaye ile 25 Nisan'da Beyoğlu, Şehit Muhtar Mahallesi, Süslü Saksı Sokak'ta kuruldu.

Güneşhan Enerji İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneşhan Enerji İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sedat Han ve Ahmet Güneş ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 11 Nisan'da Ataşehir, Kayışdağı Mahallesi, Nusret Sokak'ta kuruldu.

Nusret Bey Turizm ve İnşaat Haberi

Nusret Bey Turizm ve İnşaat

Nusret Bey Turizm ve İnşaat Hizmetler Ticaret Limited Şirketi, 450 bin TL'lik sermaye ile 19 Eylül'de kuruldu. 


Nusret Bey Turizm ve İnşaat Hizmetler Ticaret Limited Şirketi adres: Fatih, Eminönü, Hocapaşa Mahallesi, Ebusuud Caddesi,...