05 / 05 / 2024

Nusret restoranları istanbul

Nusret restoranları istanbul

Nusr-Et Steakhouse, İstanbul'un ünlü et restoranlarından biri olma özelliği taşıyor. Nusr-Et İstanbul'da ikinci restoranını ise Kanyon AVM'ye açıyormuş.

Nusret Londra ve New York'ta yeni restoranlar açacak!

Sosyal medyada yaptığı tuzlama hareketi ile ünü tüm dünyaya yayılan Nusr-Et restoranlarının sahibi Nusret Gökçe yeni restoranlar açmaya hazırlanıyor.

Nusret, Londra'da şube açıyor!

İnternette yayınladığı ‘et tuzlama’ paylaşımlarıyla yurt dışında da üne kavuşan Nusr-et Restoranları’nın sahibi Nusret Gökçe, bu rüzgarla yatırımda gaza bastı. Nusret, New York 56. Cadde ve Londra Knightsbridge’de şube açıyor.

İstanbul Diamond projesinde aylık 1000 TL kira yardımı!

Bugüne kadar Beştepe Konakları, Dream City, Rüya Kent, Stili istanbul ve Stillistanbul Comfort gibi konut projelerini hayata geçiren Yeşilyurt inşaat, Kurtköy'deki İstanbul Diamond'da yeni kampanyaya başladı.

Still istanbul Diamond'ta daire alana bin liralık kira yardımı!

Yeşilyurt İnşaat, Kurtköy'de yükselen projesi Still istanbul Diamond'ta, 1000 TL'lik kira yardımı yapıyor. 214 konutluk projenin yüzde 40'ı tamamlandı..

Nusret Arsel gayrimenkullerini kime bıraktı?

Nusret Arsel mülkiyeti vakfa kalan İstanbul Bebek’te 3, Maçka’da 1 gayrimenkulünün yaşam boyu kullanım hakkı ise, işadamının 58 yıllık hayat arkadaşı Semahat Arsel’de olacak.

Hep İstanbul projesinde fiyatlar 193 bin TL'den başlıyor!

İstanbul Esenyurt'ta, Tekfen Emlak Geliştirme'nin yaptığı HEP istanbul projesinde 30 Ekim'de satışa çıkartılan 418 dairenin yüzde 60'lık kısmı satıldı. Hep İstanbul projesinde fiyatlar 193 bin TL'den başlıyor

Moment İstanbul Evleri nerede?

AC Yapı tarafından hayata geçirilen Momen İstanbul projesinde 1 oda 1 salondan 5 oda 1 salona kadar farklı alternatiflerde daireler yer alıyor. Peki Moment istanbul Evleri nerede?

Marka ve Axis İstanbul Perakende Günleri'nde!

Sur Yapı, 26-27 Kasım tarihlerinde Perakende Günleri'ne katılıyor. Sur Yapı, daha önce lansmanını gerçekleştirdiği Marka ve Axis istanbul'u perakende sektörüyle buluşturuyor. Sur Yapı Eylül 2014'te Metrogarden AVM'nin açılışını yapmıştı.

The İstanbul Edition’a uluslararası Sürdürülebilirlik Ödülü!

EDITION markasının Avrupa’daki ilk oteli, The Istanbul EDITION; dünya üzerinde 50 ülkenin katılımı ile gerçekleşen International Hotel Awards’da ‘2014 En İyi Sürdürülebilir Otel Ödülü’nün sahibi oldu.

Sembol İstanbul'da üç farklı ödeme sistemi!

Sembol istanbul projesi hızla yükseliyor. 3 resideııce ve 1 AVM'den oluşan Sembol İstanbul A ve B bloklarda residence dairelere, C blokta ise konut ve home ofislere yer veriyor.

Park Orman'da bin kişilik arena, villalar ve restoranlar yer alacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın onayını bekleyen 80 milyon Euro’luk Park Orman projesinin ayrıntıları belli oldu. Şahenk ve Bilgili’nin hazırlattığı projeye göre, Fatih Ormanı’na 15 bin kişilik arena, villalar ve restoranlar yapılacak.

Kanal İstanbul fiyatları çıldırttı!

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık Uzmanı Vildan Kaya, kamuoyuna " Çılgın Proje " olarak lanse edilen Kanal istanbul Projesinin açıklanmasıyla birlikte bölgenin gayrimenkul yatırımcılarının akınına uğradığını söyledi.

Boğaçayı projesi, Kanal İstanbul kadar önemli!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya Boğaçayı projesinin kente 40 kilometre daha sahil alanı kazandıracağını belirtti. Türel 'Boğaçayı projesi Kanal istanbul kadar önemli' dedi.

Nusret restoranları istanbul Haberi

Nusret restoranları istanbul

Nusr-Et Steakhouse, İstanbul'un ünlü et restoranlarından biri. Nusret Gökçe ve Mithat Erdem in ortaklığıyla Etiler'de hizmete giren firmanın yüzde 50'si 2011 yılı sonunda Doğuş Holdingin patronu Ferit Şahenk'e satılmıştı. Bu tarihten itibaren hızlı bir atağa kalkan Nusr-Et, artık sadece İstanbul'da değil Ankara, Bodrum, Dubai'de de şubeleri olan bir steakhouse zinciri haline geldi. 


ABD'de şube açmak için hazırlıklar yapan Nusr-Et yurtiçinde de büyümesini sürdürüyor. Bir taraftan Nusr-Et Burger sayıları artarken bir taraftan da Nusr-Et için yeni şube hazırlıkları devam ediyor. 


Etiler'deki mevcut restoranın hemen bitişiğindeki Big Chefs'in bulunduğu mekanın Nusr-Et'e dahil olacağını daha önceki kulislerimizde yazmıştık. Nusr-Et İstanbul'da ikinci restoranını ise Kanyon AVM'ye açıyormuş. Kanyon'un yeme içme bölümlerinin en üst katında yer tutulmuş. Hatta tadilat işlerine başlanmış. Yaz gelmeden mekanın açılması planlanıyormuş....