06 / 05 / 2024

Nusret Şahin

Nusret Şahin

İstanbul Beyaz Anahtar Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Ömer Faruk Karabulut, Nusret Şahin ve Nusret Kekeç tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 12 Haziran'da kuruldu

Fatma Şahin: Gaziantep Aydınlar'da kentsel dönüşümü uygulayacağız!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Asri Mezarlığın devamında bulunan Aydınlar Mahallesi 'nin kentsel dönüşüm alanı yapılacağını söyledi. Şahin, "Türkiye ve Gaziantep için mücadele ediyoruz" dedi.

Kazım Şahin kimdir?

Kastamonu Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin kimdir? Kazım Şahin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Kazım Şahin, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Kazım Şahin..

Gözcübaba Nusret Sunuk Lisesi ihalesi 27 Ocak'ta!

İstanbul İli Kadıköy İlçesi Gözcübaba Lisesinin yıkılıp yerine 32 derslikli Gözcübaba Nusret Sunuk Lisesi yapım işi 27 Ocak 2015 günü saat 10:00'da ihale ediliyor.

Münür Şahin kimdir?

Bilecik Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin kimdir? Münür Şahin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Münür Şahin, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Münür Şahin...

Vasip Şahin Yavuz Sultan Selim Köprüsü şantiyesini gezdi!

İstanbul Valisi Vasip Şahin, inşaatı devam eden Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün şantiye sahasına ziyarette bulundu. Vali Şahin bu projelerin Türkiye'nin geleceği olduğunu söyledi...

Fatma Şahin: 2023'te Avrupa'nın kültür başkenti olacağız!

Fatma Şahin, ''2023 yılı geldiğinde eğitimi, kentsel planlama konularında ki sorunlarını çözmüş, sağlık hizmetleri sektöründe öncü ve Avrupa'nın Kültür Başkenti olmuş bir Gaziantep görüyorum'' dedi.

Zihni Şahin kimdir?

Samsun Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin kimdir? Zihni Şahin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Zihni Şahin, ne zamandan beri Bafra'da Belediye Başkanı olarak hizmet veriyor?

Haluk Şahin Yazgı kimdir?

Niğde Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı kimdir? Haluk Şahin Yazgı, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Haluk Şahin Yazgı, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Haluk Şahin Yazgı...

Nusret Arsel gayrimenkullerini kime bıraktı?

Nusret Arsel mülkiyeti vakfa kalan İstanbul Bebek’te 3, Maçka’da 1 gayrimenkulünün yaşam boyu kullanım hakkı ise, işadamının 58 yıllık hayat arkadaşı Semahat Arsel’de olacak.

Hande Sancaklı Şahin kimdir?

Mimar Hande Sancaklı Şahin kimdir? Mimar Hande Sancaklı Şahin bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hande Sancaklı Şahin, bugün hangi mimarlık ofisinde çalışmalarına devam ediyor? İşte Hande Sancaklı Şahin...

Ertan Şahin kimdir?

Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin kimdir? Ertan Şahin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ertan Şahin, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Ertan Şahin..

Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Yaşar Güvenç, İstanbul Valisi Vasip Şahin'i ağırladı!

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Vali Yardımcısı Haluk Nadir ile birlikte Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Yaşar Güvenç'i makamında ziyaret ederek İstanbul'da kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında detaylı bilgi aldı.

Tahir Şahin kimdir?

İzmir Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin kimdir? Tahir Şahin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Tahir Şahin, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Tahir Şahin..

Nusret Şahin Haberi

Nusret Şahin

İstanbul Beyaz Anahtar Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Ömer Faruk Karabulut, Nusret Şahin ve Nusret Kekeç tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 12 Haziran'da kuruldu. İstanbul Beyaz Anahtar Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


İstanbul Beyaz Anahtar Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi adres: Beylikdüzü Yakuplu Merkezi Hürriyet Bulvarı Skyport ResidenceKat:7...