27 / 04 / 2024

Nusret Şenkaya Paşalı külliye

Nusret Şenkaya Paşalı külliye

Nusret Gökçe, AK Parti Milletvekili ve aynı zamanda Acun Ilıcalı’nın amcası olan Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı’nın önerisiyle Şenkaya Paşalı'ya külliye yaptırıyor.

Bursa Mustafa Kemal Paşa Temizlik işçi alıyor

Bursa'da Mustafa Kemal Paşa Temizlik, özel güvenlik görevlisi olarak istihdam etmek üzere 1 işçi alımı yapacağını açıkladı. Açıklamaya göre son başvuru tarihi 15 Nisan 2022 tarihi.

Mehmet Cevahir İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Mehmet Cevahir İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Eyüpsultan’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Cevahir Ersoy, İlker Çetinel ve Zeynep Cevahir Paşalıoğlu tarafından kuruldu.

Al Paşa İnşaat Gayrimenkul Araç Kiralama Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Paşa İnşaat Gayrimenkul Araç Kiralama Dış Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu’nda  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Abdullah Albasha  Ve Ahmad Albasha  tarafından kuruldu.

İzmir Kaptan Mustafa Paşa İş Merkezi'nin inşaat çalışmaları meclis gündeminde!

İzmir'in Konak ilçesinde bulunan Kaptan Mustafa Paşa İş Merkezi'nin inşaat çalışmalarında tarihi kalıntılara rastlanması meclis gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Konak'ta Kaptan Mustafa Paşa İş Merkezi'nin inşaat çalışmaları TBMMde!

CHP İzmir MilŞletvekili Murat Bakan, İzmir'in Konak lçesinde bulunan Kaptan Mustafa Paşa İş Merkezi'nin inşaat çalışmalarında tarihi kalıntılara rastlanması meclis gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bab Emlak Turizm Tekstil İnşaat Akaryakıt Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Bab Emlak Turizm Tekstil İnşaat Akaryakıt Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ata Paçalı ve Abdülkerim Paçalı ortaklığında kuruldu.

Paşalı İmge Mimarlık Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Paşalı İmge Mimarlık Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Paşali ve Şenol Tüysüz ortaklığında kuruldu.

Tophane Müşiri Zeki Paşa Yalısı 550 milyon TL'ye alıcı bekliyor!

İstanbul Boğazı'nın, mimarisiyle en dikkat çeken yalılarından olan, 'Filinta Mustafa' olarak anılan Tophane Müşiri (Mareşal) Zeki Paşa için yaptırılan şato görünümlü yalı, 550 milyon liraya alıcı bekliyor.

Omega Gaz ve Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Omega Gaz ve Mühendislik Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Paşalı tarafından kuruldu. 

Nusret Gökçe, Park Hyatt Maçka’yı satın alıyor!

Ünlü işletmeci Nusret Gökçe, İstanbul Maçka'da yer alan Park Hyatt oteli 50 milyon Euro karşılığında Doğuş Grubu'ndan satın alıyor.

Gran İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gran İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Taha Paçal tarafından kuruldu. 

Nusret'in Erzurum'daki külliyesi açıldı!

Sosyal medya paylaşımları ve tuz serpme (saltbae) hareketiyle dünya çapında üne kavuşan et restoranı zinciri sahibi Nusret Gökçe’nin, memleketi Erzurum Şenkaya’ya ilçesine bağlı Paşalı köyüne yaptırdığı külliye törenle açıldı.

Dizge Müşavirlik Yapı Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Dizge Müşavirlik Yapı Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Paşalı tarafından kuruldu. 

Nusret Şenkaya Paşalı külliye Haberi

Nusret Şenkaya Paşalı külliye

Nusret Gökçe Erzurum Şenkaya Paşalı’ya külliye yaptırıyor. Külliyenin temel atma töreni 10 Haziran Cumartesi günü gerçekleşecek. 


AK Parti Milletvekili ve aynı zamanda Acun Ilıcalı’nın amcası olan Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı’nın önerisiyle hayata geçirilecek olan proje 4 bin metrekare alan üzerine inşa edilecek. Külliyede camii, kütüphane, imam evi, taziye evi ve gasılhane yer alacak. 


Temel atma töreni Ak Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı ve Nusret Gökçe’nin katılımıyla cumartesi günü Şenkaya’da vatandaşlarla birlikte yapılacak iftarın ardından Paşalı’da...