25 / 07 / 2024

Nusret Turhan kimdir

Nusret Turhan kimdir

Panora GYO Yönetim Kurulu üyesi Sinan Aydın Aygün'ün istifası ile boşalan İcracı Yönetim Kurulu Üyeliğine Nusret Turhan'ın atanmasına ve durumun toplanacak ilk Genel Kurul'un onayına sunulmasına karar verildi.

Turhan Gençoğlu kaç yaşında, evli mi, kimdir?

Türk iş insanı ve siyasetçi olarak tanınan Turhan Gençoğlu kimdir? Turhan Gençoğlu kaç yaşında? Turhan Gençoğlu evli mi, çocuğu var mı? İşte ayrıntılar...

Fatih Nusret Dur Kimdir? Fatih Nusret Dur nereden mezundur?

Fatih Nusret Dur kimdir? Fatih Nusret Dur hangi mesleği yapıyor? Fatih Nusret Dur nereden mezundur? İşte detaylar!

Nusret Altınbaş, Kimdir?

Nusret Altınbaş, kimdir? Nusret Altınbaş’ın mesleği nedir? Nusret Altınbaş, nereden mezundur? İşte detaylar!

Nusret Orhun Köstem Kimdir?

Nusret Orhun Köstem kimdir? Nusret Orhun Köstem’in mesleği nedir? Nusret Orhun Köstem nereden mezundur? İşte detaylar!

Ozan Turhan kimdir?

MESA Mesken Sanayii A.Ş. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi olan Ozan Turhan kimdir? Ozan Turhan hangi görevlerde bulundu?

Nusret Turhan, Panora GYO İcracı Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

Panora GYO Yönetim Kurulu üyesi Sinan Aydın Aygün'ün istifası ile boşalan İcracı Yönetim Kurulu Üyeliğine Nusret Turhan'ın atanmasına ve durumun toplanacak ilk Genel Kurul'un onayına sunulmasına karar verildi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan kimdir?

Mehmet Cahit Turhan, yeni dönemde Ulaştırma ve Altyapı Bakanı oldu. Peki, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan kimdir?

Mehmet Cahit Turhan kimdir?

Bir dönem Karayolları Genel Müdürü ve Danıştay üyesi olarak da görev yapan Mehmet Cahit Turhan, yeni kabinede Ulaştırma ve Altyapı Bakanı olarak atandı. Peki, yeni Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan kimdir?

Nusret Cömert kimdir?

Akfen GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Nusret Cömert kimdir? Nusret Cömert, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Nusret Cömert, ne zamandan beri Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olarak hizmet veriyor? İşte Nusret Cömert...

Adnan Köklükaya kimdir?

Karayolları Genel Müdürü Mehmet Cahit Turhan'ın görevinden alınması nedeniyle vekaleten müdür olan Karayolları Genel Müdür Yardımcısı Adnan Köklükaya kimdir? İşte Karayolları Genel Müdür Yardımcısı Adnan Köklükaya...

Mehmet Cahit Turhan kimdir?

Mehmet Cahit Turhan, Karayolları Genel Müdürlüğü görevinden alındı. Peki, 16 Ocak 2006 tarihinden beri Karayolları Genel Müdürü olarak hizmet veren Mehmet Cahit Turhan kimdir? İşte Mehmet Cahit Turhan...

Turhan Bulut kimdir?

Bolu Mengen Belediye Başkanı Turhan Bulut kimdir? Turhan Bulut, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Turhan Bulut, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Turhan Bulut..

Turhan Şimşek kimdir?

Savaştepe Belediye Başkanı Turhan Şimşek kimdir? Turhan Şimşek, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Turhan Şimşek, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Turhan Şimşek...

Nusret Turhan kimdir Haberi

Nusret Turhan kimdir

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yeni yönetim kurulu üyesi atanması kararı hakkında açıklama yaptı.

Panora GYO Yönetim Kurulu üyesi Sinan Aydın Aygün'ün istifası ile boşalan İcracı Yönetim Kurulu Üyeliğine Türk Ticaret Kanununun 363. Maddesi gereği Nusret Turhan'ın atanmasına ve durumun toplanacak ilk Genel Kurul'un onayına sunulmasına karar verildi, tescil işlemlerine ilişkin süreç başlatıldı.

Panora GYO'nun KAP açıklaması:
Yönetim Kurulu üyemiz Sayın Sinan Aydın AYGÜN'ün istifası ile boşalan İcracı Yönetim Kurulu Üyeliğine Türk Ticaret Kanununun 363. Maddesi gereği Sayın Nusret TURHAN'ın atanmasına ve durumun toplanacak ilk Genel Kurul'un onayına sunulmasına karar verilmiş olup, tescil işlemlerine ilişkin süreç başlatılmıştır.
Kamuoyuna...