29 / 04 / 2024

Nusret Turizm adres

Nusret Turizm adres

Nusret Turizm Yatırım Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Beşiktaş'ta kuruldu.

Nusret Turizm Tedarik İnşaat Lojistik Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Nusret Turizm Tedarik İnşaat Lojistik Sanayi Limited Şirketi bugün Şişli'de 420 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Kersü tarafından kuruldu.

Adres Suites Otel Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adres Suites Otel Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Betül Aydın Top tarafından kuruldu.

Nusret Turizm Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Nusret Turizm Yatırım Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Beşiktaş'ta kuruldu.

Sözüer Mühendislik Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sözüer Mühendislik Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Nusret Sözüer ve Kaan Sözüer ortaklığında kuruldu.

Sky Partners Turizm Otelcilik Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sky Partners Turizm Otelcilik Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nusret Ahmet Köker, Kazım Yıldırım ve Şaner Solak ortaklığında kuruldu.

Güneşhan Enerji İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneşhan Enerji İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sedat Han ve Ahmet Güneş ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 11 Nisan'da Ataşehir, Kayışdağı Mahallesi, Nusret Sokak'ta kuruldu.

Konut tercihinde adres turizm bölgelerinden İstanbul'a kaydı!

Ocak - ekim döneminde yabancılara yapılan konut satışı bir önceki yıla göre yüzde 19,5 arttı. Ortadoğu ülkelerinden gelen yatırımcılar İngiliz ve Almanları solladı, konut tercihinde adres turizm bölgelerinden İstanbul'a kaydı...

Altınel Grup'un acı günü! Nusret Altınel vefat etti!

ALTINEL GRUP Yönetim Kurulu Başkanı, Sayın Şaban ve Ayşe Altınel'in oğlu işadamı Nusret Altınel vefat etti. Nusret Altınel'in vefatı üzerine Altınel Otelcilik Turizm ve İnşaat A.Ş. başsağlığı mesajı yayınladı.

Mersin turizm altyapısını geliştiriyor!

MERSİN Doğu Akdeniz çanağında Türk turizmi için yeni adres olmaya hazırlanıyor. Bir taraftan turizm alt yapısı için yatırımcılarını bekleyen Mersin, diğer taraftan da turizmde söz sahibi olmaya çalışıyor.

Adres Yalıkavak nerede?

M2 Turizm İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Adres Yalıkavak nerede sorusuna yanıt olarak Muğla-Bodrum deniliyor. 50 bin metrekare alana sahip olan projede banka kredisi ile konut sahibi olunuyor...

Adres Yalıkavak satış ofisi

Villaların satış sürecine devam edilen Adres Yalıkavak satış ofisi telefon numarası şöyle: +90 252 386 45 43. Ödemelerde banka kredisi kullanılan proje, M2 Turizm İnşaat tarafından inşa ediliyor...

Adres Yalıkavak projesi başladı!

M2 Turizm İnşaat, Bodrum’un iddialı projesi olan “Adres Yalıkavak”ın startını verdi. Her açıdan önemli farklılıklar içeren Adres Yalıkavak projesi; Bodrum’un en prestijli, en özenli villalarının bulunacağı adreste yer alıyor...

Nusret Bey Turizm ve İnşaat Hizmetler Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nusret Bey Turizm ve İnşaat Hizmetler Ticaret Limited Şirketi, 450 bin TL'lik sermaye ile 19 Eylül'de Fatih, Eminönü, Hocapaşa Mahallesi, Ebusuud Caddesi, No:43'de kuruldu.

Nusret Turizm adres Haberi

Nusret Turizm adres

Nusret Turizm Yatırım Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Beşiktaş'ta kuruldu.

Nusret Turizm Yatırım Anonim Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır; Her türlü restoran, cafe, lokanta, bar, eğlence yerleri, gece kulüpleri ve benzeri tesisler ile bunların birden fazlasının oluşturacağı tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya verir, kurulu olanları devir alır, devreder ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar. Turizme yönelik ve/veya turizm haricinde, her nevi otel, motel, kafeterya, restoran, cafe, büfe, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri, plaj, yüzme havuzu, sportif tesisler, gazino, lokanta, kafeterya, gece kulüpleri, gerekli mercilerden izin almak kaydıyla bar kurabilir, işletebilir, kiralayabilir, kiraya verebilir, satın alabilir, satabilir. Her nevi alkollü ve alkolsüz içeceklerin ilgili mercilerden ruhsat müsaade alınarak ithali ihracı...