03 / 05 / 2024

Nuvo Dragos ne zaman teslim edilir

Nuvo Dragos ne zaman teslim edilir

Özderici Gayrimenkul, Maltepe'de inşa ettiği 'Nuvo Dragos' projesinin ilk etabının teslimatına başladı. 255 milyonluk 2010 yılı sonunda inşaatına başlanan projede, şirket satışa çıkmak için bölgenin değerlenmesini bekledi.

Nuvo Dragos'taki 410 bağımsız bölümün değeri belli oldu! Özderici GYO resmen duyurdu! 

Özderici GYO Maltepe'de yer alan Nuvo Dragos projesindeki 410 bağımsız bölümün değerini açıkladı. Peki Nuvo Dragos'un 2022 değeri ne kadar oldu? İşte Nuvo Dragos projesinin 2022 değeri...

Maltepe Nuvo Dragos'un değeri belli oldu!

Özderici GYO, Maltepe Nuvo Dragos Projesi'nin 2021 değerleme raporunu yayınladı. Peki Maltepe Nuvo Dragos'un değeri ne kadar ?

Nuvo Dragos’ta 4 bin 900 TL'den başlayan taksitlerle!

Sunduğu konforlu daire çeşitliliği ve sosyal imkanlarla Maltepe Bölgesi’nin en çok tercih edilen projesi olarak öne çıkan Nuvo Dragos projesinde 0,98 faiz ve 120 ay vade seçeneğine ek KDV’de sıfırlandı.

Nuvo Dragos'u bir de yaşayanlardan dinleyin!

Nuvo Dragos’ta yaşayanlar proje hakkında ne düşünüyor? Herkes tek ortak noktada buluşuyor; “Nuvo Dragos’ta yaşam çok konforlu!”

Nuvo Dragos Evleri fiyatları!

Maltepe Nuvo Dragos Evleri 'nde yer alan dairelerin alanları minimum 66 metrekare, maksimum ise 219 metrekare olarak dizayn edildi. Peki Nuvo Dragos Evleri fiyatları ne kadar?

Nuvo Dragos Maltepe'de 60 ay 0 faizle! Hemen teslim konutlar!

Nuvo Dragos Maltepe projesinde yer alan daireler için 60 ay faizsiz vadelendirmenin yanı sıra yüzde 1 KDV uygulanıyor. Projede ilk etaptaki dairelerin teslimleri ise hemen yapılıyor.

Nuvo Dragos Maltepe'de 337 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Nuvo Dragos Maltepe projesi toplam arsa alanı 52 bin metrekare olarak belirlendi. Özderici GYO Nuvo Dragos Maltepe'de yer alan dairelerin fiyatları 337 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Maltepe Nuvo Dragos projesinde fiyatlar 337 bin TL'den başlıyor!

İstanbul Avrupa Yakası Maltepe'de hayata geçirilen Maltepe Nuvo Dragos projesinde ilk etap teslimleri hemen yapılıyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları 337 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Nuvo Dragos Maltepe'de 337 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Nuvo Dragos Maltepe'de yer alan daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Projede yer alan dairelerin fiyatları 337 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Maltepe Nuvo Dragos'ta 337 bin TL'ye 1+1!

Maltepe Nuvo Dragos projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Projede yer alan 1+1 dairelerin fiyatları 337 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Nuvo Dragos projesinde 337 bin TL'ye 1+1!

52 bin metrekare arsa alanına sahip olan Nuvo Dragos projesinde toplam 999 konut yer alıyor. Nuvo Dragos projesinde yer alan 1+1 dairelerin 337 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Maltepe Nuvo Dragos projesinde 337 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Özderici GYO imzasıyla hayata geçirilen Maltepe Nuvo Dragos projesi 52 bin metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılıyor. Maltepe Nuvo Dragos projesinde fiyatlar 337 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Nuvo Dragos Maltepe'de 790 bin TL'ye 3+1!

Toplam inşaat alanı 187 bin 500 metrekare olan Nuvo Dragos projesinde ilk etap teslimleri hemen yapılıyor. Projede yer alan 3 oda 1 salon dairelerin fiyatları 790 bin TL'den başlıyor.

Nuvo Dragos ne zaman teslim edilir Haberi

Nuvo Dragos ne zaman teslim edilir


Özderici Gayrimenkul, Maltepe'de inşa ettiği 'Nuvo Dragos' projesinin ilk etabının teslimatına başladı. 255 milyonluk 2010 yılı sonunda inşaatına başlanan projede, şirket satışa çıkmak için bölgenin değerlenmesini bekledi. 

Özderici GYO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Genel Müdür Ahmet Özderici, artan yatırımlarla birlikte bölgenin de değerlendiğini söyledi. Özderici, "Projemizde inşaata başladığımız dönemde metrekare fiyatı 2 bin 700 TL iken bugün ortalama metrekare fiyatlarımız A Blok'ta 5 bin 500 TL'ye, B Blok'ta ise 4 bin 500 TL'ye ulaştı" dedi. 


Bundan sonraki süreçte de metrekare fiyatlarında yukarı yönlü artış beklediklerini ifade eden Özderici, "E-5 Karayolu'nun deniz tarafında yer alan projemiz, Carrefour MaltepePark'ın hemen yanı başında bulunuyor. Kartal- Kadıköy metro istasyonuna, Adalet Sarayı'na, Dragos ve Kartal kentsel dönüşüm projelerine çok yakın konumlanan Nuvo Dragos ev sahiplerine...