06 / 05 / 2024

Nüzhet Gülen öldü

Nüzhet Gülen öldü

Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş. eski Yönetim Kurulu Üyesi Nüzhet Gülen, 23 Nisan 2015 günü İstanbul'da vefat etti. Gülen'in cenazesi için Enka İnşaat taziye ilanı yayınlattı..

ABD'deki iki eyalette altın ve gümüşün para gibi vergiye konu olmaması için çalışma başlatıldı!

Ekonomist Cihat Çiçek resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda ABD'deki iki eyalette altın ve gümüşün nakit gibi vergiye konu olmaması için çalışması başlatıldığını belirtti.

'Gümüşün bir anda yıldızı parlar' diyen İslam Memiş gümüş için yeni rekoru açıkladı!

'Gümüşün bir anda yıldızı parlar' diyen İslam Memiş gümüş için yeni rekoru açıklayarak yatırımcıları uyardı. Peki gümüş fiyatları ne kadar olacak? Gümüşün gramı kaç lira olacak?

Böylesi ilk defa görüldü! Kiracılı ev, evin fiyatını düşürüyor!

Gayrimenkul sektöründe ilk defa bir durum görüldü ve deyim yerindeyse devran tersine döndü! Ev sahipleri için garanti niteliğinde olan ev kiralarında durum biraz değişti. Yüzde 25’lik zam sınırıyla tatmin olmayan kiracılar artık ev fiyatlarının düşürülmesini sağlıyor. 

Dolarını satmak isteyenler bir kez daha düşünsün! Doların geleceği bu rakamı görenler çıldıracak

28 Mayıs seçimi sonrasında gözler dolar kuruna çevrildi. Dolar ile ilgili tahminler de gelmeye başladı.Yatırımcılar dolarlarımızı bozduralım mı, bekletelim mi? sorusunu merak ediyor. Dolarını satmak isteyenler bir kez daha düşünsün! Doların geleceği bu rakamı görenler çıldıracak

Altın bilezik fiyatları çakıldı! Bu rakamları görenler kuyumculara fırladı! 17 Mayıs Çarşamba altın bilezik fiyatları 

17 Mayıs Çarşamba altın fiyatları düşüşe geçerken, altın bilezik fiyatları çakıldı. Bu rakamı görenler  kuyumculara fırladı. Altın bilezik fiyatları bugün ne kadar oldu? Güncel altın bilezik fiyatları kaç lira? 17 Mayıs 2023 altın bilezik fiyatları.

Gram altın zirveye bir adım daha yaklaştı! 1 gramı bile olan köşeyi döndü! Bu rakam ilk kez görüldü! 

Gram altın bugün, Avrupa Merkez Bankası'nın faiz artışı sonrasında sıkılaştırmaya gideceğine yönelik gelen mesajlar ve bankacılık krizi dair endişelerin artmasıyla zirveye bir adım daha yaklaştı. 1 gramı bile olan köşeyi döndü! Bu rakam ilk kez görüldü.

Altında yeni hamle! Altın fiyatları için öyle bir açıklama geldi ki ne görüldü ne de duyuldu! Koşun hemen bakın

Ons altın Dünyadaki belirsizlik ortamı ve ekonomilerdeki risklerin etkisi ile yükselmeye devam ediyor. Altına olan güven de artmaya başladı. Altın fiyatları için öyle bir açıklama geldi ki ne görüldü ne de duyuldu! Koşun hemen bakın!

Dolar 27 gün sonra böyle olacak! Dolar yatırımcıları gardınızı alın! Net rakam paylaşıldı!

Dolar/TL, dün güne değer kazancıyla başlamasının ardından 19,2560 seviyelerine kadar yükseldi ve günü 19,2246'dan tamamladı. Dolar yükselirken vatandaşlar doların ne olacağını merak ediyor. Dolar yatırımcıları gardınızı alın! Net rakam paylaşıldı!

Altın raydan çıktı! Bu rakamlar ilk kez görüldü! Elinde altını olanlar şimdiden hazırlanın! Gözler cuma gününe çevrildi

Altın fiyatları bugün raydan çıktı. Altının ons fiyatı 2025 dolara kadar yükseldi. Bu rakam 2022 mart ayından sonra ilk kez görüldü. Altın fiyatları yükselemye devam edecek mi? Gözler cuma gününe çevrildi.

Altın kritik virajı döndü! Yeni rekor rakam göründü! Bu rakamlar ne duyuldu ne görüldü! Altını olanlar köşeyi döndü

Altın fiyatları ABD enflasyon rakamları öncesinde 1900 dolara kadar yükseldi. Altın fiyatları yükselmeye devam edecek mi? Altın kritik virajı döndü! Yeni rekor rakam  göründü! Bu rakamlar ne duyuldu ne görüldü!  Altını olanlar köşeyi döndü.

Altın fiyatları dibe çakıldı! Bu rakamları görenlerin rengi attı! Acilen bakın! 28 Şubat 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları 28 Şubat Salı milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Peki gram altın, çeyrek altın ne kadar? Altın fiyatları dibe çakıldı! Bu rakamları görenlerin rengi attı! Acilen bakın! 28 Şubat 2023 altın fiyatları.

1 doların 4 gün sonra ne kadar olacağı resmen açıklandı! Tek tek açıklanan bu rakamı görenler adeta mıh gibi çakıldı!

1 doların 4 gün sonra ne kadar olacağı resmen açıklandı... Tek tek açıklanan bu rakamı görenler adeta mıh gibi çakıldı... Hemen bakın...

Altın fiyatlarında şahin Fed etkisi görüldü! Umulmadık taş baş yardı! Bu rakamlara bakan bir daha baktı

Altın fiyatlarında şahin fed etkisi görüldü! Altın fiyatlarında yeni rekorlar beklenirken düşüşe geçen altın fiyatları vatandaşları şaşırttı. Umulmadık taş baş yardı! Bu rakamlara bakan bir daha baktı...

Nüzhet Gülen öldü Haberi

Nüzhet Gülen öldü

Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş. eski Yönetim Kurulu Üyesi Nüzhet Gülen, 23 Nisan 2015 günü İstanbul'da vefat etti. Cenazesi 25 Nisan 2015 Cumartesi günü (bugün) Teşvikiye Camii'nde kılınacak öğle namazına müteakiben defnedilecek. Gülen için Enka İnşaat taziye ilanı...