24 / 07 / 2024

NV İnşaat

NV İnşaat

NV İnşaat ve Taşımacılık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Serhat Uysal tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 5 Şubat'ta Maslak, Büyükdere Caddesi, Noramin İş Merkezi'nde kuruldu.

Nvısta Gayrimenkul İnşaat Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nvısta Gayrimenkul İnşaat Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hussein Alahmad tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Rönesans Holding Ballast Nedam NV'nin yüzde 19'unu satın aldı!

Rönesans Hollandalı şirketi satın aldı Rönesans İnşaat, Hollandalı inşaat şirketi Ballast Nedam NV'nin yüzde 19.9'unu 6 milyon Avro'ya satın aldı.

Rönesans İnşaat,Ballast Nedam'ın yüzde 19,9’luk hissesini satın aldı!

Rönesans İnşaat, konut inşası ve mobilizasyon alanlarında faaliyet gösteren Hollandalı merkezli Ballast Nedam NV şirketinin yüzde 19,9’luk hissesini 6 milyon euro karşılığında satın aldı.

Rönesans İnşaat, Ballast Nedam'ın en büyük hissedarı oldu!

Rönesans İnşaat, Hollanda merkezli Ballast Nedam NV şirketinin yüzde 19,9'luk hissesini 6 milyon euro karşılığında satın aldı. Rönesans İnşaat, bu anlaşma ile şirketin en büyük hissedarı oldu.

Rönesans İnşaat Ballast Nedam'ın hissedarı oldu!

Rönesans İnşaat, zor durumdaki Hollandalı inşaat şirketi Ballast Nedam NV’nin yüzde 19.9’unu 6 milyon Euro’ya satın aldı. Şirketin en büyük hissedarı olan Rönesans, geri kalan miktar için de çağrı yapmayı planladığını duyurdu.

Rönesans İnşaat Ballast Nedam'ın en büyük hissedarı oldu!

Rönesans İnşaat, Avrupa’daki faaliyet alanını genişletmeye devam ediyor. Rönesans İnşaat, Hollanda merkezli Ballast Nedam NV şirketinin yüzde 19,9’luk hissesini 6 milyon Euro karşılığında satın aldı.

Enka İnşaat, Pimaş'ta sahip olduğu hissesini NV'ye satıyor!

Enka İnşaat, Pimaş'ta sahip olduğu toplam yüzde 81.23 oranındaki hissesiyi Deceuninck NV'ye satıyor. Enka KAP'a yaptığı açıklamaya göre, devir işlemi Türkiye ve Rusya'daki rekabet kurullarından izin alınmasından sonra gerçekleşecek.

Enka İnşaat'ın Pimaş hisseleri Deceuninck NV'ye devredildi!

Enka İnşaat'ın yüzde 81.23 oranında hissedarı olduğu Pimaş Plastik İnşaat Malzemeleri A.Ş.'de bulunan hisselerinin tamamı 57 milyon 673 bin 300 TL bedelle Deceuninck NV'ye devredilmesine kadar verildi.

NV İnşaat ve Taşımacılık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

NV İnşaat ve Taşımacılık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Serhat Uysal tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 5 Şubat'ta Maslak, Büyükdere Caddesi, Noramin İş Merkezi'nde kuruldu.

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Gül İnşaat'ın Vista Residence 4 projesinde 250 bin TL'ye 2+1!

Gül İnşaat'ın Vista Residence 4 adlı projesinde 2+1'ler 250 bin TL ila 285 bin TL'ye; 3+1'ler ise 300 bin TL ila 395 bin TL'ye satılıyor. Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanıyor

Nish Adalar'ın inşaatında son durum!

Özyazıcı İnşaat'ın Maltepe Süreyyapaşa'da inşa ettiği Nish Adalar projesinin inşaatını www.havadanemlak.com 'un uçuş ekibi görüntüledi  

NV İnşaat Haberi

NV İnşaat

NV İnşaat ve Taşımacılık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Serhat Uysal tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 5 Şubat'ta kuruldu. 


NV İnşaat ve Taşımacılık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; yurtiçinde ve yurtdışında resmi özel müstakil konut toplu konut villa han çarşı işyeri...vb.her nevi inşaat işlerini gerek şirket olarak gerekse gerçek ve tüzel kişilerle birlikte iş ortaklıkları kurmak.


NV İnşaat ve Taşımacılık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi adres: Maslak, Büyükdere Caddesi, Noramin İş Merkezi,...