07 / 05 / 2024

O Learys restoran

O Learys restoran

Ataşehir’de yeme içme konsepti üzerine hizmet veren Bulvar 216’da İsveçli O’Learys restoran zinciri fark yaratacak anlayışıyla yarın açılıyor.

O ilde akaryakıt istasyonu, market ve restoran 10 yıllığına kiraya verilecek!

Manisa İli Salihli Belediye Başkanlığı, akaryakıt istasyonu, market, restoran ve kafeterya için kiralama ihalesi düzenliyor. 

Belediyeden büyük fırsat! O ilde kafe, restoran ve arsa satıyor!

Tokat İli Turhal Belediye Başkanlığı, Celal Mahallesi'nde yer alan kafe, restoran ve arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Phinicia Lounge Hotels Restoran Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Phinicia Lounge Hotels Restoran Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da Mohammed I.O. Chonnar ve Osman I. O. Che ortaklığında kuruldu.

Berk Suyabatmaz restoran zinciri kuruyor!

Burcu Esmersoy’un eşi Berk Suyabatmaz ve Gökhan Yüzbaşıoğlu Smart Kitchen adlı restoran zinciri kuracaklar. Ortaklar bir yıl içinde Miami’nin farklı bölgelerinde de beş şube daha açmayı planlıyor.

Ego Turizm Otel Konaklama İnşaat Restoran İşletmeciliği ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ego Turizm Otel Konaklama İnşaat Restoran İşletmeciliği ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 15 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Gikhan Cüceloğlu, Emre Eroğlu ve Oğuzhan Kasapoğlu ortaklığıyla kuruldu...

Hassoun Oğlu Gayrimenkul Restoran Ve Araç Kiralama Ticareti İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Hassoun Oğlu Gayrimenkul Restoran Ve Araç Kiralama Ticareti İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Hassoun ve Abdul Razak Hassoun ortaklığında kuruldu. 

İzmir Abacıoğlu Han'daki dükkanlar satışa çıktı!

İzmir Abacıoğlu Han'daki restoran, kafe, hediyelik eşya ve deri ürünleri satışı yapılan 18 dükkan sahipleri tarafından satışa çıkarıldı.

Güllüoğlu'nun İzmit Yürüyüş Yolu'ndaki eski binası yıkılıyor!

Ünlü baklavacı ve kafe restoran zinciri Güllüoğlu'nun İzmit Yürüyüş Yolu'nda 10 yıl hizmet verdiği eski binası kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkılıyor.

İdo Tatlıses ve Derya Tuna Maslak 42′de restoran açacak!

Derya Tuna ve İdo Ocak ayında işletmesini yaptıkları mekanı kapatmak zorunda kalmıştı. Yeni bir mekan arayışına çıkan ikili, yönlerini Maslak’a çevirmiş. Edinilen bilgiye göre anne oğul, restoranı Maslak 42′de açmayı düşünüyorlar.

Evcim İnşaat Gayrimenkul Restoran Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Evcim İnşaat Gayrimenkul Restoran Otomotiv Limited Şirketi, İrfan Memişoğlu tarafından 300 bin TL sermaye ile 26 Ekim'de Ümraniye, Çakmak Mahallesi, İkbal Caddesi 'nde kuruldu.

Fabio Suarez, babasıyla Beyoğlu'nda restoran açıyor!

Esra Kaktüs'ün ilk evliliğinden olan büyük oğlu Fabio Suarez; İstanbul'a yerleşen babası Augustin Suarez ile Beyoğlu'ndaki İKSV binasının en üst katına, Saigon adını verdikleri bir restoran açıyor.

Esenyurt'ta Cafe Destina Restoran açıldı!

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Esenyurt Ufuk Caddesinde hizmet verecek olan Cafe Destina Restoran’ın açılış kurdelesini gençlerle beraber keserek girişimcilere hayırlı olsun temennilerinde bulundu.

Kenan İmirzalıoğlu Marmaris'te arsa aldı!

Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu'nun Marmaris'ten yatırım amaçlı aldığı arsadaki restoran işletmecisiyle mülk sahibi mahkemelik olurken, oynadığı dizide adaleti sağlamaya çalışan Karadayı bu defa bir anlaşmazlığın içinde kaldı.

O Learys restoran Haberi

O Learys restoran

Türkiye’de ilk restoranını açacak olan O’Learys’de bir yandan spor müsabakaları izlenirken, diğer yandan keyifle etten hamburgere kadar farklı yemek seçenekleri tadılabilecek. 


İsveçli restoran zinciri, O’Learys büyüme ve gelişmeye Türkiye’de devam edecek. Ataşehir’de yeme içme konsepti üzerine hizmet veren Bulvar 216’da 100. restoranını yarın açacak olan O’Learys, et yemeklerinden hamburgere, özel biradan farklı içeceklere İstanbullulara yeni tatlar sunacak. O’Learys’in en büyük farkı ise yeme içmenin yanında spor müsabakalarının da keyifli izlenecek salona sahip olması. 


İsveç’in Gothenburg kentinde 1988 yılında hizmet vermeye başlayan O’Learys restoran zinciri, bugün İspanya’dan Singapur’a, Danimarka’dan Çin’e kadar birçok ülkede farklı konseptiyle müşterilerine hizmet veriyor. Yeme içmeyi bir tutku haline getiren O’Learys, Boston esintileri sunan atmosferi, menü ve dekoruyla Avrupa’ nın “casual dining” alanında en hızlı büyüyen sports cafe...