29 / 04 / 2024

O-P Grup Enerji Maden Ve İnşaat adres

O-P Grup Enerji Maden Ve İnşaat adres

O-P Grup Enerji Maden Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ünal Pala, Ali Şafak Öztürk ve Kemal Oğuz Pala ortaklığında kuruldu.

Bu hafta hangi yatırım araçları kazandırdı? En çok prim yapan hisse belli oldu!  

Bu hafta yatırım araçlarından borsa ve dolar kazandırdığı kaydedildi. Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, haftayı ortalama olarak yüzde 0,13 kazançla kapattı. BIST 100 endeksine dahil hisse senetleri arasında bu hafta en çok yükselen yüzde 27,91 ile Tatlıpınar Enerji Üretim olduğu belirtildi.

Gerçek Grup Yapı Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Gerçek Grup Yapı Enerji Anonim Şirketi bugün 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Üstün, Nafi Ergül, Faruk Bilal Şener ve Mustafa Yağcı ortaklığında kuruldu. 

Ragıp Balcıoğlu, İngiltere ve İrlanda’da hangi görevlerde bulundu? Şu an ne iş yapıyor?

Ragıp Balcıoğlu kimdir? Kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Arçelik’te hangi alanlarda çalıştı? Şu an Arçelik’te hangi görevi yürütüyor? İşte Ragıp Balcıoğlu’na ilişkin tüm merak edilen detaylar...

Hayrıoğlu Grup Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Hayrıoğlu Grup Yapı Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Hayrıoğlu tarafından kuruldu.

Erken emeklilik formülü ayyuka çıktı: İşte gelecek sene emekli olacak o şanslı grup!

Erken emekli olmak isteyen milyonlarca kişi emeklilik fırsatlarının detaylarını merak ediyor. İşte 2024 yılında emekli olacak o şanslı grup...

Tam o saatte BİM'e gitmek gerekiyor! Airfryer ve robot süpürge bitti bitiyor

1 Eylül BİM Aktüel ürünler kataloğunda yayımlandı. Katalogta yer alan ürünlerden bazıları marketlere sınırlı sayıda geldiği için o ürünlere en ucuza sahip olmak için sabahın erken saatlerinde BİM'e gitmeniz gerekiyor. Bu ürünlerin başında airfryer ve robot süpürge geliyor. İşte detaylar...

Ali Ağaoğlu'ndan ikinci halka arz geliyor! Ağaoğlu GYO için hazırlıklar başladı! 

Geçtiğimiz hafta Tatlıpınar Enerji Üretim A.Ş'nin halka arzını başarılı bir şekilde gerçekleştiren Ali Ağaoğlu, bu defa kendi ismini taşıyan GYO şirketini halka arz edecek. İşte ayrıntılar..

Uğurlu Grup İnşaat Enerji Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Uğurlu Grup İnşaat Enerji Ve Sanayi Limited Şirketi Güngören'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Suat Küçükuğurluoğlu tarafından kuruldu.

Koçpınar Jeotermal Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Koçpınar Jeotermal Enerji Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Geo Jeotermal Yatırımları Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar kimdir?  Alparslan Bayraktar kimin oğlu, nereli, ne iş yapar? 

Alparslan Bayraktar, 2023 yılı itibarıyla Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'na atandı. Peki, Alparslan Bayraktar kimdir?  Alparslan Bayraktar kimin oğlu, nereli, ne iş yapar? İşte ayrıntılar...

Altın Kahini İslam Memiş gümüş 20 TL olacak dedi! O tarihi verdi! Hemen bakın! Göz açıp kapayıncaya kadar gelecek!

Altın Kahini İslam Memiş gümüş 20 TL olacak dedi, gümüşün yükseleceği o tarihi verdi. Hemen bakın! Göz açıp kapayıncaya kadar gelecek!

Samsung VC07R302MVP 750 W 3A Enerji Sınıfı Toz Torbasız Elektrikli Süpürge ne kadara satılıyor? Özellikleri neler? 

Samsung elektrikli süpürge gelişmiş motor gücü sayesinde minimum enerji harcayarak maksimum güçte çalışır. 5 kademeli filtre sistemi ve 3 farklı çıkarılabilir aparatıyla temizlik işlemini gerçekleştirir. 

Gençoğlu Grup Elektrik Elektronik İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençoğlu Grup Elektrik Elektronik İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Gençkurt, Şeref Gençkurt ve Zafer Çepnioğlu ortaklığında kuruldu.

O-P Grup Enerji Maden Ve İnşaat adres Haberi

O-P Grup Enerji Maden Ve İnşaat adres

O-P Grup Enerji Maden Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ünal Pala, Ali Şafak Öztürk ve Kemal Oğuz Pala ortaklığında kuruldu.

O-P Grup Enerji Maden Ve İnşaat Anonim Şirketi konusu:
Elektrik piyasasına ilişkin ilgili mevzuata uygun olarak üretilen elektrik enerjisini toptan satış lisansı sahibi tüzel kişilere ve/veya perakende satış lisansı sahibi tüzel kişilere ve serbest tüketicilere ikili anlaşmalar yoluyla satmak ve 1.3.2016 tarihinde tescil edilen tadil tasarısında yazılı olan diğer işler.

O-P Grup Enerji Maden Ve İnşaat Anonim Şirketi adres: Esentepe Mahallesi Kore Şehitleri Cad.No:4-6/21...