15 / 05 / 2024

Obalılar Demir İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

Obalılar Demir İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

Obalılar Demir İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Mustafa Aslan tarafından kuruldu.

Bünyami Demir İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bünyami Demir İnşaat Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Bünyami Demir ve Fatih Demir ortaklığında kuruldu.

Alb Demir İnşaat Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alb Demir İnşaat Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da  10 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Albay tarafından kuruldu.

İnşaat sektörünün CFO'ları dönüşüme liderlik ediyor!

Finans dünyasının ve kuruluşlarının güçlü, istikrarlı CFO'lara her zamankinden daha fazla ihtiyaçları var. İnşaat sektöründe işletmeleri istikrara kavuşturmak ve iyileştirmek için CFO'lara ihtiyaç duyuluyor.

Demir İnşaat'ın acı günü! Hamit Demir'in annesi Hatice Demir vefat etti!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir'in annesi Hatice Demir hayatını kaybetti. Merhumenin cenazesi Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Cami'nde kılınacak öğle namazını müteakip Büyükçekmece Mezarlığı’na defnedilecek...

Demir İnşaat'ta 0.98 faiz oranı devam ediyor!

Demir İnşaat,Ulusal Kampanya’ya verdiği desteği, başlattığı “Evde fırsat dönemi” ile sürdürüyor. Şirket, yatırımcıları yüzde 20 indirim yüzde 0.98 faiz oranıyla ev sahibi yapmaya devam edecek. 

Mika Demir İnşaat Elektrik Temizlik Ambalaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mika Demir İnşaat Elektrik Temizlik Ambalaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'a 100 bin TL sermaye bedeli ile Mılka Karamf Benkovska tarafından kuruldu.

Obalılar Demir İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Obalılar Demir İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Mustafa Aslan tarafından kuruldu.

Demir İnşaat'tan Albatros arsasının satışına ilişkin açıklama!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir Büyükçekmece’deki Albatros Parkı olarak bilinen arsanın satışı konusunda çıkan haberlere ilişkin açıklama yaptı.

Demir İnşaat 2 milyar dolarlık yatırım yapacak!

Suudi Arabistan, Katar ve Yemen'li yatırımcıların kurduğu SQY Investment Grup ile Demir İnşaat, bu yıl 2 milyar dolarlık yatırım yapacak.

Ahmet Ender Erol Demir İnşaat’ın Genel Müdürü oldu!

İnşaat sektöründe 30 yılı aşkındır faaliyet gösteren Demir İnşaat’ın Genel Müdürlüğü’ne deneyimli bir isim atandı. İnşaat sektöründe 27 yıllık deneyime sahip olan Ahmet Ender Erol, Demir İnşaat’ın yeni Genel Müdürü olarak görev yapacak.

Demir İnşaat Anadolu'da kentsel dönüşüme açılıyor!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, Anadolu'da kentsel dönüşüm projelerine ağırlık vereceklerini açıkladı.

Demir İnşaat'ta Babalar Günü kampanyası!

Demir İnşaat, Beylikdüzü’nün en özel lokasyonunda yükselen projesi Demir Romance'ta Babalar Günü’ne özel, ''Yüzde 10 iskontoya ilave olarak 10 bin TL indirim’’ uyguluyor.

Demir İnşaat'ın Türk Şehri projesine Ukraynalılardan yoğun ilgi!

Yurt dışındaki ilk projesini 80 milyon dolarlık yatırımla Ukrayna'da hayata geçiren Demir İnşaat'ın "Türk Şehri" projesine Ukraynalılar yoğun ilgi gösteriyor.Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, proje hakkında bilgi verdi.

Obalılar Demir İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Obalılar Demir İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi


Obalılar Demir İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mustafa Aslan tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 


Obalılar Demir İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a-Her türlü insaat malzemeleri, tugla, kiremit, kum, çimento,mıcır, insaat demiri, fayans, karo, kalebodur, parke, mermer,sıhhi tesisat malzemeleri, izolasyon malzemeleri, boya, asmolen ve benzeri her türlü insaat malzemelerinin alımı, satımı, toptan ve perakende ticareti ile ithalatı ve ihracatını yapmak bunlarla ilgili satıs yerleri açmak ve isletmek. b-Her nevi insaat ve nalburiye malzemelerinin alet, edevatının imaline mahsus atölye ve fabrika kurmak, kiralamak, kiraya vermek, isletmek, bu maddelerin iç ve dıs ticaretini yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.



Obalılar Demir İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Adres; Firuzköy Mah.Kazım Karabekir Cad.Konteyner...