01 / 05 / 2024

Obalılar Demir İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Obalılar Demir İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Mustafa Aslan tarafından kuruldu.




Obalılar Demir İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mustafa Aslan tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 


Obalılar Demir İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a-Her türlü insaat malzemeleri, tugla, kiremit, kum, çimento,mıcır, insaat demiri, fayans, karo, kalebodur, parke, mermer,sıhhi tesisat malzemeleri, izolasyon malzemeleri, boya, asmolen ve benzeri her türlü insaat malzemelerinin alımı, satımı, toptan ve perakende ticareti ile ithalatı ve ihracatını yapmak bunlarla ilgili satıs yerleri açmak ve isletmek. b-Her nevi insaat ve nalburiye malzemelerinin alet, edevatının imaline mahsus atölye ve fabrika kurmak, kiralamak, kiraya vermek, isletmek, bu maddelerin iç ve dıs ticaretini yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.



Obalılar Demir İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Adres; Firuzköy Mah.Kazım Karabekir Cad.Konteyner Apt.No.66/0 Avcılar 


Geri Dön