29 / 04 / 2024

obama belek

obama belek

Obama’dan Merkel’e liderleri bir araya getirecek G-20 Zirvesi’nin düzenleneceği Belek’te çalışmalar sürüyor. Antalya Valisi, zirve için otellerin Kasım’da rezervasyon almayacağını söyledi.

ÖZAK GYO Antalya Belek Ela Otel'den elde edilecek geliri ve üst hakkı pazar değerini açıkladı

ÖZAK Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Belek Ela Excellence Resort Otel 2022 Yıl Sonu Değerleme Raporunu açıkladı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan 'Belek imar planı' açıklaması!

Antalya Belek'te yapılan imar planı değişikliği günübirlik alan niteliğindeki arazilerin bir kısmını 3 ayrı otel için yapılaşmaya açtı. Konuyla ilgili Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan açıklama geldi.

Belek Özel Çevre Koruma Bölgesi'nin sınırları değiştirilecek!

Antalya ili sınırları içerisinde bulunan Belek Özel Çevre Koruma Bölgesinin sınırları değiştirilecek.

Obama ve ailesi ev satın aldı!

Amerika'nın 44. Başkanı Barack Obama ve ailesi Massachusetts’in Martha’s Vineyard bölgesinden 11.75 milyon dolara yeni bir ev aldı...

Belek Mimarlık İnşaat İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Belek Mimarlık İnşaat İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Karaaslan tarafından kuruldu.

Cornelia Otelleri'nden Belek'e 5 bin kişilik kongre merkezi!

Cornelia Otelleri Grubu, Antalya Belek'te 5 bin kişilik ileri teknoloji uluslararası kongre merkezi yatırımı yaptı. Kongre merkezi tamamlandığında Türkiye'nin en ileri teknoloji ve büyük kongre merkezi olacak. Merkez için yaklaşık 50 milyon dolar yatırım ön görülüyor. 

Obama, Manhattan’da 10 milyon dolara ev aldı!

Obama çifti, Türkiye’nin New York’taki Birleşmiş Milletler Daimi Temsilciliği residansından yeni bir ev satın aldı.

Obama'nın Vineyard Adası'ndaki evi satışta!

Obama ailesinin gözlerden uzak olmak için 2013 yazında tüm tatilini geçirdiği süper lüks malikânesi 2 yıldır satılık. 

Barack Obama 10 milyon dolara ev alacak!

Kazandığı paraları emlakta değerlendiren Barack Obama, Washington’daki 8 milyon dolarlık evden sonra New York’ta da ev arayışına girdi.

Barack Obama Washington’da 28 milyon liraya malikane satın aldı!

ABD eski başkanı Barack Obama ve Michelle Obama çifti 28 milyon liraya 750 metrekare büyüklükte bir malikane satın aldı.

Obama ailesi yeni evine taşınıyor!

20 Ocak Obama ailesi için de bir dönüm noktası. 8 yıl boyunca yaşadıkları Beyaz Saray, 20 Ocak’tan itibaren Obama ailesi için anılarını süsleyecek bir mekan olacak.

Obama Ailesi Beyaz Saray'dan ayrılıyor!

Beyaz Saray'dan ayrılmaya hazırlanan ABD Başkanı Barack Obama, taşınmaya başladı. Obama Ailesi'nin kişisel eşyaları kamyonlara yüklenerek Kalorama semtindeki yeni eve götürülüyor.

Antalya Belek'te de atık su arıtma terfi merkezi yapılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü ilçelere yatırımlarını sürdürüyor. Turizm kenti Antalya’nın Belek Kadriye bölgesinde atık su arıtma tesisi terfi merkezi inşaatının yapımı hızla sürüyor.

obama belek Haberi

obama belek

Antalya’da Kasım ayında yapılacak G-20 Liderler Zirvesi’ne dünya liderlerinin yanı sıra yaklaşık 13 bin kişinin katılması  bekleniyor. Türkiye’nin dönem başkanlığında 15-16 Kasım’da düzenlenecek zirve kapsamında dünya liderleri Antalya’nın Belek bölgesinde ağırlanacak. Antalya Valisi Muammer Türker, zirve için hazırlıkların devam ettiğini belirterek, “Dışişleri Bakanlığı, zirvenin yapılacağı otellerin o tarihler için rezerve edilmemesini istedi, bu doğrultuda çalışmalar gerçekleştiriliyor” dedi.

17 otele yerleşecekler 

Antalya zirvede, Türkiye, ABD, İngiltere, Rusya, Japonya, Kanada, Almanya, Fransa, İtalya, Avustralya, Brezilya, Arjantin, Hindistan, Çin, Endonezya, Meksika, Suudi Arabistan, Güney Afrika, Güney Kore ve Avrupa Birliği Komisyonu liderlerini ağırlayacak. Yaklaşık 60 bin yatak kapasitesi bulunan Belek’te, 37’si konaklama ve 10’u golf olmak üzere 47 tesis faaliyet gösteriyor. Kongre turizmiyle de dikkat çeken Belek’te 204 kongre ve toplantı salonu bulunuyor. G-20...