05 / 05 / 2024

obama nerede yaşayacak

obama nerede yaşayacak

ABD Başkanı Barack Obama, başkanlık görevini devrettikten sonra Washington'da yaşamaya devam edecek. Obama, 9 yatak odası, bir egzersiz odası ve 8 banyosu bulunan ve 4.3 milyon dolar değerindeki bir evi kiraladı.

Çocuğu 29 yaşını geçmeyen anne ve babalara adeta piyango çıktı. Devlet yüklü miktarda para ödeyecek

Çocuğunun yaşı 29'u geçmeyen anne ve babalara büyük bir müjde geldi. Anne ve babalar devlet tarafından verilecek desteği duyunca büyük bir mutluluk yaşayacak.

Altın alacaklara acil uyarı geldi. Tren kaçıyor. Kaçıranlar büyük baş ağrısı yaşayacak

Altın fiyatlarında yaşanan durgunlaşmasının ardından ekonomistlerden altın alan vatandaşlara yönelik açıklamalar gelmeye başladı. Altın almak isteyen vatandaşlara flaş bir öneri verildi.

Dikkat! Dikkat! Kurban Bayramı'nda hava böyle olacak! Tüm Türkiye bu bayramda bir ilki yaşayacak!

Kurban Bayramı tatili için herkes heyecanla beklerken, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklama tüm Türkiye'yi şaşırttı. Bayram tatili süresince ülkede bir ilk yaşanacak. İşte meteorolojinin yaptığı açıklamalar...

Altın fiyatlarıyla ilgili olağanüstü bir gelişme yaşandı! Elinde altını olanlar tam bu kadara zıplayacak!

Altın fiyatlarında olağanüstü bir gelişme yaşandı! Küresel merkez bankalarının faiz artırımına gitmesiyle altın düşüşe geçti. Ancak uzmanlara göre, önümüzdeki dönemde altın piyasası büyük bir yükseliş yaşayacak. İşte ayrıntılar...

Bu ilçelerde elektrik kesintisi olacak! İşte 21 Haziran Çarşamba elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler!

Elektrikler bugün nerede kesilecek? İstanbul’da hangi ilçelerde elektrik kesintisi olacak? İşte 21 Haziran 2023 elektrik kesintisi yaşayacak ilçeler!

Elektrikler mi kesilecek? Bugün elektrik mi kesilecek? İşte 20 Haziran Salı elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler!

İstanbul’da bugün elektrikler kesilecek mi? İstanbul’da hangi ilçelerde elektrik kesintisi yaşanacak? İşte 20 Haziran 2023 elektrik kesintisi yaşayacak ilçeler!

Elektrik kesintisi yaşayacak ilçeler açıklandı! İşte 18 Haziran Pazar elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler!

İstanbul’da bugün elektrikler kesilecek mi? İstanbul’da hangi ilçelerde elektrik kesintisi yaşanacak? İşte 18 Haziran 2023 elektrik kesintisi yaşayacak ilçeler!

Bu ilçelerde elektrikler kesilecek! İşte 17 Haziran Cumartesi elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler!

İstanbul’da ne zaman elektrikler kesilecek? Vatandaşlar hangi ilçelerde elektrik kesintisi olacağını merak ediyor. İşte 17 Haziran 2023 elektrik kesintisi yaşayacak ilçeler!

Bu ilçelerde yaşayanlar hemen bakın! İşte 16 Haziran Cuma elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler!

İstanbul’da ne zaman elektrikler kesilecek? Vatandaşlar hangi ilçelerde elektrik kesintisi olacağını merak ediyor. İşte 16 Haziran 2023 elektrik kesintisi yaşayacak ilçeler!

İstanbullular çifte bayram yaşayacak! İstanbul’da 23 Nisan Pazar günü nerede, hangi etkinlikler yapılacak?

Bu yıl iki bayram coşkusunu birden yaşıyoruz. İstanbul Büyükşehir Belediyesi de hem dini hem resmi bayram olan 23 Nisan Pazar günü İstanbullulara iki bayram coşkusunu birden yaşatmak için hem çocuklara hem yetişkinlere yönelik çeşitli etkinlikler düzenleyecek.

İhracatçılar isyan etti: TCMB baskıları kaldırsın! Kredi muslukları açılmazsa sanayici zor günler yaşayacak!

Ekonomi yönetiminin uyguladığı düşük kur-düşük faiz politikası ihracatçıları isyan ettirdi. Yüksek enflasyon ve enerji fiyatları nedeniyle maliyetlerin her geçen gün arttığından yakınan ihracatçılar, kredi muslukları açılmazsa sanayicinin zor günler yaşayacağını belirtiyor.

İstanbul’da elektrikler gidecek! İşte 27 Mart 2023 İstanbul’da elektrik kesintisi yaşayacak ilçeler!

AYEDAŞ ve BEDAŞ, günlük olarak İstanbul’da elektrik kesintisi yaşayacak ilçeleri açıklamaktadır. İşte 27 Mart 2023 İstanbul’da elektrik kesintisi yaşayacak ilçeler!

İstanbullular dikkat! ilçe ilçe elektrik kesintisi yaşanacak! İşte 25 Mart 2023 elektrik kesintisi yaşayacak ilçeler!

BEDAŞ İstanbul'da 25 Mart Cumartesi günü planlı olarak elektrik kesintisi yaşanacak. İşte o ilçeler..

obama nerede yaşayacak Haberi

obama nerede yaşayacak

ABD Başkanı Barack Obama, Kasım ayında yapılacak başkanlık seçiminin ardından koltuğunu yeni bir başkana devredecek.



Başkanlık konutu ile Beyaz Saray'dan da ayrılacak olan Obama'nın yeni evi belli oldu.



 ABD Başkanı, 9 yatak odası, bir egzersiz odası ve 8 banyosu bulunan evde yaşayacak. Obama, 8 bin 200 metrekare alan üzerine kurulmuş olan 4.3 milyon dolar değerindeki evi kiraladı.



Obama, evi Bill Clinton'un basın sözcüsü olarak görev yapan Joe Lockhart'tan aldı. 1928 yılında inşa edilen evin üst katında Obama'nın çalışma odası yer alıyor. 



Obama'nın başkanlık görevinin ardından hayatını sürdüreceği ev, başkent Washington'da bulunuyor. Obama'nın bu sıra dışı kararını 14 yaşındaki kızı Sasha'nın lise eğitimini sekteye uğratmak istememesi nedeniyle verdiği ifade ediliyor.



Obama, kızı Sasha'nın eğitim gördüğü Sidwell Friends School'a yıllık olarak...