02 / 05 / 2024

Ocak ayı ihracatı 12 milyar dolar

Ocak ayı ihracatı 12 milyar dolar

İhracat 2014'e rekorla girdi. Yüzde 9.6 artışla 12 milyar doları aşan ihracatta Cumhuriyet tarihinin ocak ayı rekoru kırıldı. Bu dönemde en fazla ihracatı, 1 milyar 589 milyon dolarla hazır giyim ve konfeksiyon sektörü yaptı...

Türk çayı ihracatından 17,2 milyon dolarlık kazanç!

Türkiye'den ocak-temmuz döneminde gerçekleştirilen çay ihracatı 2022 yılının aynı dönemine göre yüzde 30 yükselerek 17 milyon 182 bin 55 doları buldu.

Türkiye'den yapılan çay ihracatı yüzde 52 artarak 14,9 milyon dolar oldu!

Açıklanan son dakika rakamlara göre, Türkiye'den ocak-mayıs döneminde gerçekleştirilen çay ihracatı geçen senenin aynı dönemine oranla yüzde 52 arttı, 14 milyon 890 bin 518 dolara ulaştı.

Türk çayı ihracatı 2023'ün ilk 4 ayında 11,3 milyon doları aştı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Türkiye'den 2023 yılının ocak-nisan döneminde yapılan çay ihracatı yüzde 39 arttı ve 11 milyon 365 bin 591 dolar oldu.

Doğal gazda ocak ayı listesi kalem kalem hesaplandı! O tarifede indirime gidildi!

Doğal gazda ocak ayında geçerli olacak mesken ve sanayi abonelerinin tarifesi sabit kalırken, elektrik üretim amaçlı tarifede indirime gidildi.

Aile Destek ödemeleri ne zaman yatacak, yattı mı? Ocak ayı sosyal yardım paraları hesaplara geçti mi?

Aile Destek ödemeleri ne zaman yatacak 2022? sorusunun yanıtı en çok merak edilen sorular arasında yer alıyor. Peki, Aile Destek ödemeleri ne zaman yatacak? Ocak ayı sosyal yardım paraları yattı mı?

İslam Memiş 'müjde' diyerek duyurdu! Ocak ayında büyük sürpriz olacak

Finans analisti İslam Memiş, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile görüştüğünü söyleyerek, "Ocak ayı içerisinde yeni müjdeler olacak" diye konuştu.

KİPTAŞ'tan son dakika müjdesi! Tuzla Aydınlık Evler'in daire belirleme kuraları Ocak ayında çekilecek! 

İBB iştiraki KİPTAŞ'tan son dakika müjdesi geldi. Tuzla Aydınlık Evler'in daire belirleme kuraları Ocak ayında çekilecek... İşte konu ile ilgili merak edilen detaylar...

Emeklilerin yüzü ocak ayı girmeden gülecek! SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklilerine koşulsuz şartsız 2.200 TL ödeme!

Yeni yılda yapılacak zamlar milyonlarca emeklinin gündemini oluşturuyor. Merakla beklenen ocak ayı zam haberlerinin duyulacağı bir ay olacak. Bunun yanı sıra emeklilere yeni yıla girmeden önce 2.200 TL verileceği açıklandı. İşte detaylar!

Tarım sektöründen tarihi rekor! Tüm zamanların en yüksek ocak-ekim ihracatı…

Tarım sektörü, 27 milyar 525 milyon dolar ile tüm zamanların en yüksek ocak-ekim ihracatını gerçekleştirmiş oldu.

Ocak ayında memur maaşı ne kadar olacak? 2023 emekli, memur maaşları ne kadar?

Ocak ayında memur maaşı ne kadar olacağı merakla araştırılıyor. Peki 2023 emekli, memur maaşları ne kadar olacak? İşte detaylar!

Ocak ayında emekli ne kadar zam alacak? Ocak ayı zammı belli oldu mu? İşte detaylar!

Ocak ayı zammı milyonlarca emeklinin gündemini oluşturuyor. İşte ocak ayı zammına dair detaylar!

Rakam belli oldu! Yeni yılda emekli maaşları ne kadar olacak? Emekli maaşı Ocak ayı hesaplaması…

Emekliler Ocak ayında maaşlara gelecek zam miktarını merak ediyor… Yeni yılda SSK ve Bağ-Kur’lu emekliye gelecek maaş zammı ile en düşük emekli maaşının 5.674 TL olması bekleniyor.

Otomotiv üretimi Temmuz'da 100 bin adedin altına düştü! Ocak ayından bu yana ilk kez yaşandı!

Otomotiv Sanayii Derneği verilerine göre Temmuz ayında sektörün toplam üretimi 93 bin 659 oldu. Bu şekilde Ocak ayından sonra ilk kez sektörün toplam üretimi 100 bin adedin altına indi.

Ocak ayı ihracatı 12 milyar dolar Haberi

Ocak ayı ihracatı 12 milyar dolar

İhracat 2014'e rekorla girdi


Ocak ayı ihracatında 12 milyar dolarla Cumhuriyet tarihinin rekoru kırıldı. TİM Başkanı Büyükekşi, "Büyümenin ağırlığı ihracata kayacak" dedi


İhracat 2014'e rekorla girdi. Yüzde 9.6 artışla 12 milyar doları aşan ihracatta Cumhuriyet tarihinin ocak ayı rekoru kırıldı. Bu dönemde en fazla ihracatı, 1 milyar 589 milyon dolarla hazır giyim ve konfeksiyon sektörü yaptı. 2014'te büyümenin ağırlığının iç tüketimden ihracata kayacağını belirten İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mehmet Büyükekşi, sanayicileri ihracata yönelmeye davet etti. Türkiye İhracatçılar Meclisi'nin ocak ayı ihracat verileri TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi tarafından Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile Aile ve Sosyal Politikalar eski Bakanı Fatma Şahin'in de katıldığı toplantıda Gaziantep'te açıklandı. Büyükekşi, burada yaptığı konuşmada "Gündem Ar-Ge, inovasyon, yüksek katma değerli bir ekonomiye geçiş olması gerekirken, ne...