18 / 05 / 2024

Ocaklıoğulları İnşaat adres

Ocaklıoğulları İnşaat adres

Ocaklıoğulları İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Dursun Tanrıkulu, Şahin Sarısoy tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 23 Haziran'da Küçükçekmece, Kanarya Mahallesi, Güvercin Caddesi'nde kuruldu.

Hazarşah Oğulları İnşaat Turizm Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Hazarşah Oğulları İnşaat Turizm Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi bugün Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahim Tatlı tarafından kuruldu.

Ck Köseoğulları İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ck Köseoğulları İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Köse tarafından kuruldu.

Sarıoğulları İnşaat Otomotiv Tekstil Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarıoğulları İnşaat Otomotiv Tekstil Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de Özkan Can tarafından kuruldu.

Çakıcıoğulları İnşaat'ın acı günü! Mehmet Çakıcı vefat etti!

Çakıcıoğulları İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin kurucusu Mehmet Çakıcı hayatını kaybetti. 

Hacıoğulları İnşaatçılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıoğulları İnşaatçılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Maruf Tilaver tarafından kuruldu.

Akıncıoğulları İnşaat Taahhüt Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akıncıoğulları İnşaat Taahhüt Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer İlker Akıncı tarafından kuruldu. 

Al Asil Oğulları İnşaat Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Asil Oğulları İnşaat Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdulrahman Alıbrahım ve Sulıman Ibrahım ortaklığında kuruldu. 

Aynacıoğulları İnşaat Yapı Turizm Otomotiv Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Aynacıoğulları İnşaat Yapı Turizm Otomotiv Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Mustafa Aynacı tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ekşioğulları İnşaat'ın Üsküdar binası icradan satılık! 70 milyon TL'ye!

Üsküdar Altunizade’de bulunan ve özel bir eğitim kurumunun kiracı olduğu 9 katlı bina icradan satışa konuldu. Ekşioğulları İnşaat Endüstri Tic. A.Ş.’nin borcu nedeni ile satışa çıkarılan binanın değeri 70 milyon lira olarak belirlendi.

Ycl Hakkıoğulları İnşaat Nakliyat Elektronik Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ycl Hakkıoğulları İnşaat Nakliyat Elektronik Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Hakkı Yücel tarafından kuruldu.

Öz Selim Oğulları İnşaat Elektrik ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Selim Oğulları İnşaat Elektrik ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, 21 Mart 2016 tarihinde Mustafa Topal tarafından İstanbul Üsküdar'da kuruldu...

Dadaşoğulları İnşaat çalışma ofisini yeniledi!

Harfiyat ve nakliyat sektöründen sonra inşaat projeleriyle de dikkatleri üzerine çeken Dadaşoğulları, Konya'nın hızla büyüyen firmaları arasında bulunuyor. Araç filosunu güçlendiren Dadaşoğulları, çalışma ofisini de yeniledi.

Sahilada Kapıcıoğlu İnşaat satış ofisi!

Sahilada Kapıcıoğlu İnşaat satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Maltepe'de yer alan Sahilada Rezidans projesinde metrekare satış fiyatı 7 bin liradan başlıyor...

Ocaklıoğulları İnşaat adres Haberi

Ocaklıoğulları İnşaat adres

Ocaklıoğulları İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Dursun Tanrıkulu, Şahin Sarısoy tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 23 Haziran'da kuruldu. 


Ocaklıoğulları İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;  Her türlü arsa ve araziler üzerine her türlü inşaat, konut inşaatları, villalar, kooperatif inşaatları, fabrikalar, atölye binaları, sanayi siteleri, kara yolları, köprüler, içme suyu, kanalizasyon tesis ve istemleri, elektrik, telefon doğal gaz tesisatları yüzme havuzları, spor tesisleri, oteller ve moteller ile her türlü alt yapı ve bayındırlık, inşaat, tesisat, işleri yapmak ve bunların enerji, çevre düzenleme, peyzaj işlerini yapmak, İnşaat ve bina iç ve dış tadilat tasarım ve dekorasyonunu Elektrik Elektronik ve Doğal gaz hizmetleri projeleri yapmak, Elektrik Doğal gaz  sıhhi tesisatları yapmak, yaptırmak ihalelerine girmek aldığı işleri üçüncü    ...