22 / 07 / 2024

Öcal Berk chp

Öcal Berk chp

CHP Kilis Belediye Başkan Adayı Öcal Berk kimdir? Öcal Berk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte CHP Kilis Belediye Başkan Adayı Öcal Berk kimdir? Öcal Berk'in biyografisi..

Kilyos'ta imar planı değiştirilen arsaya CHP'den dava!

CHP, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın eski başbakanlardan Tansu Çiller'in oğlunun yönetiminde olduğu şirkete ait Sarıyer Kilyos'taki 30 dönüm arazi için yaptığı ayrıcalıklı imar planının iptali için dava açmaya hazırlanıyor.

Dallıcalı İnşaat Metal Kimya Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dallıcalı İnşaat Metal Kimya Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Yıldırım Alptekin tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Vodafone Arena’nın ofislerini Zeynep Ilıcalı tasarladı!

Beşiktaş Kulübü’nün yönetim ofisleri, kısa süre önce Vodafone Arena’ya taşındı. Ofislerin dekorasyonuna ise Zeynep Ilıcalı’nın ortağı olduğu mimarlık şirketi Thanx Co. imza attı. Ilıcalı “Fikret Başkan bize güvendi, ortaya çıkan sonuçtan da memnun kaldı” dedi.

Jardin Eden'le ayrıcalıklı bir yaşam!

Pana Yapı Çeşme’nin en güzel koyu Şifne’de yaptığı villa projesi “Jardin Eden” ile ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor.

Ağcalı Rekreasyon Alanı’nın yüzde 80'i tamamlandı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, yapımı son sürat evam eden Ağcalı Rekreasyon Alanı’nda incelemelerde bulundu.

Ağcalı Rekreasyon Alanı’nda son durum!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, 15 Temmuz Millet Bahçesi ve Ağcalı Rekreasyon Alanı’nda incelemelerde bulundu

Nilüfer Burak Berk Kreşi'nin protokolü imzalandı!

Nilüfer’de çocukların daha iyi koşullarda eğitim almaları için yeni bir proje hayata geçiriliyor. 23 Nisan Mahallesi’nde yapılacak Nilüfer Belediyesi Burak Berk Kreşi’nin protokolü imzalandı.

Münir Karaloğlu'ndan Acun Ilıcalı'ya Expo yanıtı!

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Türkiye'de ilki düzenlenen EXPO 2016 Antalya'nın 1121 dekarlık alanına Acun Ilıcalı'nın talip olduğu yönündeki iddialara açıklık getirdi.

CHP, Altınordu ve Gülyalı imar planı iptali için dilekçe verdi!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ordu İl Başkanı Atila Şahin ve beraberindeki partililer Altınordu ve Gülyalı ilçelerine ait imar planı revizyonlarının iptal edilmesi talebiyle Ordu Büyükşehir Belediyesine dilekçe verdiler.

Bursa Berk Center İş Merkezi açıldı!

İnşaat sektöründe Bursanın önemli markalarından biri olan Burçin İnşaat, Mudanya Yolu üzerinde tamamladığı Berk Center projesi ile 2016'ya damgasını vurdu.

Kahramanmaraş Ağcalı Rekreasyon Alanı tamamlanıyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, yapımı devam eden Ağcalı Rekreasyon alanında incelemelerde bulundu.

Yeni Kültürpark Projesi’ne CHP'li meclis üyelerinden destek!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin, kentin kalbinde "daha çok yeşil, daha az beton" sloganıyla yürüttüğü "Yeni Kültürpark Projesi"ne CHP'li meclis üyeleri de destek verdi.

CHP'den Capitol AVM'ye kaçak iddiası!

Geçmişte, ‘kaçak’ olduğu için yıkım kararı alınan Capitol AVM’nin çatısı son olarak restorasyon adı altında yükseltildi. BirGün’e konuşan CHP’li Sağ, “30 milyon liralık rant oluştu, suç duyurusunda bulunacağız“ dedi.

Öcal Berk chp Haberi

Öcal Berk chp

Öcal Berk kimdir?

CHP Kilis Belediye Başkan Adayı Öcal Berk kimdir? Öcal Berk özgeçmişini şu şekilde anlatıyor:


"1942 Yılında Kilis’te Doğdum İlk, Orta ve Liseyi Kilis’te Okudum. 1964-1965 yılında İstanbul Üniversitesi Fransız Filolojisine kaydımı yaptırdım, 1965 yılında babamın vefatı nedeniyle eğitimimi yarıda bıraktım ve Kilis’e döndüm. 


1966 yılında Kilis Öğretmen Okulundan fark derslerini vererek öğretmen oldum. 1967 yılında Urfa’nın Suruç ilçesinde öğretmen olarak göreve başladım, aynı sene yaz döneminde askere gittim 1968 yılında askerden döndüm, yine Hilvan ulu yazı köyünde tekrar öğretmenlik görevine başladım. 


1970 yılında tayinim Kilis’e bağlı demirciler köyüne çıktı, 1979 yılında Kilis Merkez Şehitsakıp İlköğretim okulunda, 1992 yılında yine Kilis Merkez Atatürk ilköğretim okulunda görevime devam ettim, aynı zamanda 1998 yılında Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanlığına getirildim bu görevimde 2000 yılına...