28 / 08 / 2024

Octopus Servıces Emlak iletişim

Octopus Servıces Emlak iletişim

Octopus Servıces Emlak ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Süleyman tarafından kuruldu.

Impact Afrıca Servıces Internatıonal İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Impact Afrıca Servıces Internatıonal İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon 800 bin TL sermaye bedeli ile Godfrey Gulom ve Tabıtha Rhoda Kyambadde ortaklığında kuruldu.

West Coast Ground Servıces Turizm Limited Şirketi Kuruldu!

West Coast Ground Servıces Turizm Limited Şirketi Bakırköy’de 500.000,00 TL sermaye bedeli ile Rahim Rahimov, Alexander Rubınchik ve Igor Kochetov ortaklığı tarafından kuruldu.

Green Servıces Enerji Elektrik Anonim Şirketi kuruldu!

Green Servıces Enerji Elektrik Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ebru Ölçer tarafından kuruldu. 

Octopus Servıces Emlak ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Octopus Servıces Emlak ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Süleyman tarafından kuruldu.

Global Tradıng Servıces İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Tradıng Servıces İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Tarek Hammamı, Mohammad Dakkak ve Ahmet Hani Pamukcuoğlu ortaklığında kuruldu. 

Mp Servıces Turizm Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Mp Servıces Turizm Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Rula Afıf Abdulla Joun, Nihan Palta, Ahmet Ozan Songur, Sayed Mahmood Sharaf ve Andrea Gunz ortaklığında kuruldu. 

Pergamus Transatlantıc Servıces Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pergamus Transatlantıc Servıces Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Başakşehir'de İsmail Özgün imzasıyla kuruldu.

İstanbul Luxury Servıces Turizm Tekstil Emlak Dağcılık Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Luxury Servıces Turizm Tekstil Emlak Dağcılık Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi 9 Mart 2015'te, 10 bin TL sermaye bedeli ile Kadıköy'de Zeliha Hale Öz Müdürlüğü'nde kuruldu.

Destınatıon Servıces Turkey Turizm ve Seyahat Anonim Şirketi kuruldu!

Destınatıon Servıces Turkey Turizm ve Seyahat Anonim Şirketi 27 Şubat 2015'te, 50 bin TL sermaye bedeli ile Beyoğlu'nda, Jorge Cerdo Munar Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.

CES Akınlar İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

CES Akınlar İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 9 Şubat 2015'te, 50 bin TL sermaye ile Kağıthane'de, Serkan Akın, Erkan Akın, Cemil Akın ortaklığında kuruldu.

Emlak Bankası'ndan 46 satılık gayrimenkul

T.C Emlak Bankası, İstanbul, Ankara, Adana, Samsun, Antalya, Balıkesir, Diyarbakır, İçel, Kahramanmaraş, Denizli, Sivas, İzmir, Manisa, Trabzon, Edirne ve Yalova'da bulunan toplam 46 gayrimenkulu satışa çıkardı.

Milli Emlak'tan Düzce'de satılık arsa

Düzce Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü İstanbul Caddesinde bulunan arsayı satışa çıkardı.

Emlak sektöründe istihdam tedbirleri

Emlak sektöründe gençlerin istihdamını artırmaya yönelik olarak AB tarafından desteklenen "Emlak Sektöründe İstihdam Tedbirleri Projesi" hayata geçirildi.

Octopus Servıces Emlak iletişim Haberi

Octopus Servıces Emlak iletişim

Octopus Servıces Emlak ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Süleyman tarafından kuruldu.

Octopus Servıces Emlak ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
a.Gayrimenkul -Komisyon karşılığı olarak yurtiçinde ve yurt dışında her türlü gayrimenkul alımını, satımını ve pazarlamasına aracılık etmek, bunlarla ilgili yurt içinde ve yurt dışında bayilikler ve acenteler oluşturmak, başka firmaların bayisi ve acentesi olmak. -Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayrimenkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. -Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. -Yürürlükteki mevzuat çerçevesinde bankacılık faaliyeti niteliğinde olmamak koşuluyla gayrimenkul projeleri geliştirmek, finansman sağlayan kuruluşlarla finansman ihtiyacı olan girişimlerin mezkûr gayrimenkul projelerinin finansmanının sağlanmasında...