17 / 05 / 2024

Odabaşılar İnşaat Pırlanta Evleri projesi

Odabaşılar İnşaat Pırlanta Evleri projesi

Pırlanta Evleri daire fiyatları kapsamında satılık 2+1 dairelerin fiyatları 313 bin liradan başlayarak değişiyor. 70 adet konutun yer aldığı Şirinevler Pırlanta Evleri projesinin 2014 yılında tamamlanması planlanıyor...

Anneler günü hediyesi Zen'den! Pırlanta takılarda yüzde 50 indirim! 0.30 karat pırlanta takılar ne kadar?

Anneler günü hediyesi arayanlar için Zen indirim kampanyası başlattı. 0.30 karat pırlanta takılarda yüzde 50 indirim kampanyası başladı.

Tamtur pırlanta yüzük almak isteyenler baksın! İnza Pırlanta fiyat listesi 28 Mart 2024!

Kadınların en çok tercih ettiği yüzükler arasında yer alan tamtur yüzüklerin fiyatları araştırılıyor. İnza Pırlanta'da tamtur yüzün ne kadar? İnza Pırlanta tamtur ve yarımtur fiyat listesi 28 Mart 2024...

Yiğit Eğitim Araçları İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yiğit Eğitim Araçları İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yiğit Eğitim Araçları İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Arnavutköy'de yapıldı.

Ertunçlar İnşaat Elektrik Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertunçlar İnşaat Elektrik Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 750 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Ertunç tarafından kuruldu.

Arıcılar İnşaat Hırdavat Taşımacılık Madencilik Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arıcılar İnşaat Hırdavat Taşımacılık Madencilik Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Cihat Damar tarafından kuruldu.

Kotancılar İnşaat Hırdavat Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kotancılar İnşaat Hırdavat Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 700 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Kotan tarafından kuruldu.

Yenigün Motorlu Araçlar İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yenigün Motorlu Araçlar İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Yenigün tarafından kuruldu.

Likya Kentsel Yapılar İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Likya Kentsel Yapılar İnşaat Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Ergün tarafından kuruldu.

Alfest Prefabrik Yapılar İnşaat Proje Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alfest Prefabrik Yapılar İnşaat Proje Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Kaya ve Serkan Öztürk ortaklığında kuruldu.

Pırlanta Ümraniye Eylül'de satışta! Yeni proje! 

Pırlanta Ümraniye projesi, Erkan İnşaat imzasıyla İstanbul Ümraniye'de inşa ediliyor. Projede satışların Eylül ayında başlaması planlanıyor. Peki Pırlanta Ümraniye'de hangi tip konutlar var? İşte detaylar...

Babalar gününe özel büyük fırsat başladı! Zen erkek kol saatleri ne kadar? 2 Haziran 2023 Zen Pırlanta fiyat listesi 

Babalar gününe sayılı günler kala hediye arayışları da başladı. Milyonlarca kişi babalar günü için en güzel ve anlamlı hediyeleri araştırırken Zen Pırlanta büyük fırsatını açıkladı. Zen'de kol saatleri pırlanta ile buluştu. Zen kol saatleri ne kadar? 2 Haziran 2023 Zen Pırlanta fiyat listesi.

En trend altın takılar yüzde 40 indirimle satılıyor! Lal Pırlanta 8 Mart 2023 fiyat listesi

Küpeden, kolyeye, bileklikten yüzüğe kadar en trend takılar Lal Pırlanta'da yüzde 40 indirimle satılıyor. İşte Lal Pırlanta 8 Mart 2023 fiyat listesi.

Miss Pırlanta'da yüzde 40'a varan indirim! Kadınlar gününe özel indirim! Miss Pırlanta 6 Mart 2023 fiyat listesi

Miss Pırlanta'da Kadınlar gününe özel yüzde 40'a varan indirim fırsatı başladı. En gözde takıların bir arada bulunduğu Miss Pırlata'da pırlanta yüzük, kolye ve küpe fiyatları ne kadar?  Miss Pırlanta 6 Mart 2023 fiyat listesi.

Odabaşılar İnşaat Pırlanta Evleri projesi Haberi

Odabaşılar İnşaat Pırlanta Evleri projesi


Pırlanta Evleri projesi İstanbul Avrupa yakasında Bahçelievler Şirinevler bölgesinde hayata geçiriliyor. Şirinevler Pırlanta Evleri projesi Odabaşılar İnşaat tarafından inşa ediliyor. Pırlanta Evleri daire fiyatları 313 bin liradan başlıyor.


Şirinevler Pırlanta Evleri projesi 70 adet konuttan meydana geliyor. Şirinevler Pırlanta Evleri satılık daire tipleri olarak 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut seçenekleri sunuluyor.


Odabaşılar İnşaat Pırlanta Evleri projesi 3 blok olarak inşa ediliyor. Pırlanta Evleri Şirinevler teslim tarihi 2014 yılı olarak belirtiliyor. Karanlık oda ve aydınlığa bakan dairelerin olmadığı Pırlanta Evleri'nde tüm daireler iki cepheli olarak tasarlandı.



Pırlanta Evleri daire fiyatları!


Pırlanta Evleri daire fiyatları 2+1'lerin satışlarında 313 bin liradan başlayarak değişirken, 3+1 daire tiplerinin satışlarında 355 bin liradan başlangıç gösteriliyor.


Pırlanta Evleri Şirinevler projesinde yürüyüş parkuru, kapalı garaj, süs havuzu,...