18 / 05 / 2024

Odak Desing İnşaat adres

Odak Desing İnşaat adres

Odak Desing İnşaat Reklam Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Açık tarafından kuruldu. 

Desing Teknik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Desing Teknik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Çiçek tarafından kuruldu.

Elagante Desing İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elagante Desing İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Fikret Açıkkapu tarafından kuruldu. 

Euronet Desing Engineering Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Euronet Desing Engineering Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de Mehmet Arif Yami tarafından kuruldu.

Omk Desing İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Omk Desing İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi Pendik'te Oğuzhan Mert Kır tarafından kuruldu.

Damga Desing İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Damga Desing İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de İbrahim Halil Ay tarafından kuruldu.

Odak Yapıkur İnşaat Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Odak Yapıkur İnşaat Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Barış Aykut tarafından kuruldu.

Odak Restorasyon İnşaat Yalıtım ve Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Odak Restorasyon İnşaat Yalıtım ve Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi Çekmeköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Bayrak, Hikmet Bayrak, Şerafettin Bayrak ve Ummet Bayrak ortaklığında kuruldu.

Odak 2020 İnşaat Plastik Limited Şirketi kuruldu!

Odak 2020 İnşaat Plastik Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Metin Kıraç tarafından kuruldu.

Mimark İnterior Desing Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mimark İnterior Desing Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Kutsal Alkan tarafından kuruldu. 

Sey Desing Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sey Desing Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 150 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Mustafa Arıcan ve Soner Ekmel Yılmaz tarafından kuruldu. 

Location Desing İnşaat Yapı ve Restorasyon Faaliyetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Location Desing İnşaat Yapı ve Restorasyon Faaliyetleri Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Emekci, Yusuf Bahadır Sarıca ve Mehmet Yiğit tarafından kuruldu.

G Desing Studio Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

G Desing Studio Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 20 bin TL TL sermaye bedeli ile Gülay Aygül tarafından kuruldu.

Odak Desing İnşaat Reklam Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Odak Desing İnşaat Reklam Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Açık tarafından kuruldu. 

Odak Desing İnşaat adres Haberi

Odak Desing İnşaat adres

Odak Desing İnşaat Reklam Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Açık tarafından kuruldu. 

Odak Desing İnşaat Reklam Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
1- Her türlü inşaat yapımı , mesken.toplu konut, yol, köprü, baraj, liman, sondaj kuyusu, fabrika, atölye, depo, spor tesisleri, kanalizasyonlar, arıtma tesisleri, içme suyu boru ve depolarının inşaatı, kamuya ait binaların inşaatı, her türlü gayri menkulun yapımı ,alımı,satımı, yurt içi ve yurt dışı müteahhitlik hizmetleri, taşeronluk hizmetleri, 2- Her türlü inşaat malzemelerini imalatı, tuğla kiremit, kum, çimento, mıcır, inşaat demiri, fayans , karo, kalebodur , parke , mermer, sıhhi tesisat malzemeleri, kapı ve pencere doğramaları, hazır sıva, iç ve dış sıva, badana , tecrit ve izolasyon malzemeleri,...