29 / 04 / 2024

Odak Grubu izmir

Odak Grubu izmir

Akdeniz’in en büyük AVM’sini Antalya’da açan Odak Grubu, bir süredir faaliyet göstermediği Rusya’da ve İzmir’de yeni projelere hazırlanıyor...

Renaissance İzmir el değiştirdi: Oran Şirketler Grubu'nun oldu!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Kerim Ülker, bugünkü köşesinde Oran Grubu'nun İzmir'deki yeni yatırımını kaleme aldı. İşte Kerim Ülker'in 'Sanayici Oran Grubu, İzmir’in gözde oteli Renaissance’ı aldı' başlıklı yazısı...

Gözde Grubu İzmir Çiğli projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Yeni konut yatırımlarına son sürat devam eden  Gözde Grubu, İzmir Çiğli projesi için harekete geçti. Peki Gözde Grubu İzmir Çiğli projesi nerede yükselecek? İşte Gözde Grubu İzmir Çiğli projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Gözde Grubu'ndan İzmir'e 291 konutluk yeni proje geliyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Gözde Grubu, İzmir Çiğli'de 291 yeni konut inşa edecek. Proje 96 milyon 906 bin 993 TL'ye mal olacak.

İzmir Renaissance Otel Oran Şirketler Grubu'na geçti!

İzmir turizmde önemli yatırımlara imza atan Oran Şirketler Grubu, Marriott International zincirine bağlı İzmir Renaissance Otel’i bünyesine dahil etti. 

İzmir Girişim Grubu, gayrimenkul yatırımlarına odaklanacak!

İzmir Girişim Grubu (İGG), kuruluş işlemlerinin bitirilmesinin ardından sahaya indi. İlk etapta gayrimenkul yatırımlarına odaklanacak olan İGG, para kazanan ve yatırımda bulunan sportif odaklı bir şirket şeklinde büyümeyi planlıyor.

Gözde Grubu'ndan İzmir'e 100 milyon dolarlık hastane yatırımı!

Sağlık ve inşaat yatırımlarıyla adından söz ettiren Gözde Grubu İzmir'e yeni bir hastane yatırımı yapmaya hazırlanıyor. Firma İzmir'de Özel Sağlık Hastanesi inşaatı için çalışmalara başladı. 

Gözde Grubu'ndan İzmir'e 3 yeni hastane müjdesi!

İzmir'e konut ve sağlık alanında yeni yatırımlar yapan Gözde grubu 2 yıl içinde 5 konut, 3 yeni hastane inşa edecek. 

Medicana Sağlık Grubu’ndan İzmir'e 110 milyon dolarlık dev sağlık yatırımı!

Medicana Sağlık Grubu, 30. yılına yaklaşırken İzmir’de yeni hastanesini hizmete açmak için hazırlanıyor.

Odak Grubu Rusya’da yeni projeler yapacak!

Akdeniz’in en büyük AVM’sini Antalya’da açan Odak Grubu, bir süredir faaliyet göstermediği Rusya’da ve İzmir’de yeni projelere hazırlanıyor...

TOKİ İzmir Tire Alt Gelir Grubu kura çekilişi 15 Mayıs'ta!

TOKİ İzmir Tire Alt Gelir Grubu projesinde yer alan 357 adet konutun kura çekilişi 15 Mayıs 2018 tarihinde yapılacak.

Can Sağlık Grubu'ndan İzmir’e 100 yataklı hastane!

Can Sağlık Grubu, 30 milyon dolarlık bir yatırımla İzmir'e 100 yataklı yeni bir hastane inşa etti.

TOKİ İzmir Bayındır Alt Gelir Grubu 2017 kurası ne zaman?

TOKİ'nin İzmir Bayındır Alt Gelir Grubu projesinde toplamda 140 adet konut kuralı olarak satışa çıkıyor. Peki, TOKİ İzmir Bayındır Alt Gelir Grubu 2017 kurası ne zaman?

TOKİ İzmir Bayındır Alt Gelir Grubu kurası 2017!

Toplamda 51 adet dairenin satışa sunulduğu TOKİ İzmir Bayındır Alt Gelir Grubu projesindeki daireler kuralı olarak satılacak. İşte, TOKİ İzmir Bayındır Alt Gelir Grubu kurası 2017..

Odak Grubu izmir Haberi

Odak Grubu izmir

ODAK Grubu bu yıl 40’ıncı yılını kutluyor. Yüksek mühendis Gürcan Oral, Soner Oral ve Sabri Oral kardeşler tarafından kurulan şirkette ikinci kuşak da yönetimde görev alıyor. Katı yakıt ticareti, inşaat, gayrimenkul geliştirme ve ambalaj sektöründe faaliyet gösteren Odak Grubu’nun ikinci kuşak temsilcilerinden İrem Oral Kayacık, hem başarılı bir yönetici hem de STK’larda aktif bir iş insanı olarak dikkat çekiyor. Hürriyet'ten Elif Ergu, TÜSİAD’ın yeni yönetimin kurulundaki 3 kadından biri olan İrem Oral Kayacık ile Odak Grubu’nun yeni hedeflerini ve girişimciliği konuştu. İrem Oral Kayacık TÜSİAD Girişimcilik ve Gençlik Yuvarlak Masası lideri, aynı zamanda Endeavor üyesi.

Odak Grubu’nu aslında daha çok inşaat projeleriyle biliyoruz. Rusya’da çok büyük işler yapılan bir dönem vardı…
Odak İnşaat çok aktifti Rusya’da. Bir dönem orada çok...