17 / 05 / 2024

Odakule binası açılış

Odakule binası açılış

Sanayi Odası (İSO) Meclisi'nin yer aldığı Tepebaşı'ndaki yenilenen Odakule binası hizmete açılıyor.

Türkevi Binası bugün açılıyor!

New York'ta Türkiye'nin Birleşmiş Milletler (BM) Daimi Temsilciliği ile New York Başkonsolosluğunun bulunduğu Türkevi Binası'nın açılışı bugün yapılacak.

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası binası bugün açılıyor!

4 Aralık 1995'te inşasına başlanan Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası (CSO) binası bugün hizmete açılıyor. Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Didem Özel Tümer, bugünkü köşe yazısında yeni CSO binasını kaleme aldı. 

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası binası yarın açılıyor!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, yarın açılışı yapılacak, CSO yeni binasına ilişkin, "Pandemiden sonra biz burada hafta içi, hafta sonu çok düzenli konserlere imza atacağız, dünyada ses getiren konserlere imza atacağız, yurt dışından da birçok grubun buraya gelmesini sağlayacağız" dedi.

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası binası 29 Ekim'de açılıyor!

Ankara'da temeli 1997'de dönemin Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel tarafından atılan Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası (CSO) binası, tamamlanmak üzere. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda CSO binasının açılışını yapacaklarını dile getirdi.

Milli İstihbarat Teşkilatı İstanbul Bölge Başkanlığı yeni hizmet binası açılıyor!

Milli İstihbarat Teşkilatı İstanbul Bölge Başkanlığı Yeni Hizmet Binası, bugün gerçekleştirilecek törenle hizmete açılacak.

Osmaniye Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü hizmet binası açıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Osmaniye Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü hizmet binasının açılışını gerçekleştirdi.

Gelir İdaresi Başkanlığı Ataşehir Hizmet Binası açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hazine ve Maliye Bakanlığı Vergi Denetim Kurulu - Gelir İdaresi Başkanlığı Ataşehir Hizmet Binası Açılış Töreni'nde önemli açıklamalar yaptı.

Kartal Dr. Lütfi Kırdar Hastanesi açılıyor!

Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi, yeni binası ve tesisleriyle açılıyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabı üzerinden mesaj paylaştı...

MÜ Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başıbüyük Ek Hizmet Binası açılıyor!

Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başıbüyük Ek Hizmet Binası bugün hizmete açılıyor.

Girne Belediyesi'nin yeni hizmet binası açıldı!

Girne Belediyesi’nin çağdaş çizgiler ve modern bir mimariyle tasarlanan yeni hizmet binasının resmi açılış töreni gerçekleşti.

Ankara'daki yeni nizamiye binası açıldı!

Yapımına 28 Ağustos 2019’da başlanan, TBMM'nin Ayrancı girişinde bulunan yeni nizamiye binasının açılışı dün gerçekleştirildi. Binanın, 770 metrekare kullanım alanının bulunduğu ve 2 milyon 79 bin liraya mal olduğu belirtildi...

Yeniden Refah Partisinin Bartın İl Başkanlığı binası açıldı!

Yeniden Refah Partisinin Bartın İl Başkanlığı binası açıldı. Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan açılış için geldiği şehirde vatandaşlara seslendi.

Gölbaşı Belediyesi İncek ek hizmet binası açıldı!

Gölbaşı Belediyesi İncek ek hizmet binası açıldı. Açılış törende, MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, Gölbaşı Kaymakamı Tülay Baydar Bilgihan, Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek,sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile muhtarlar yer aldı...

Odakule binası açılış Haberi

Odakule binası açılış

Sanayi Odası (İSO) Meclisi'nin yer aldığı Tepebaşı'ndaki Odakule binası hizmete açılıyor.  Yaklaşık bir buçuk yıl önce elektrik hattında çıkan yangın sonucu boşaltılan ve baştan aşağı yenilenen Odakule'de inşaat çalışmaları hemen hemen tamamlandı. Yenileme çalışmaları nedeniyle aylardır Akatlar'daki ISOV'da toplanan ISO Meclisi, Çarşamba günkü Haziran toplantısını Odakule'de yapacak. ISO'dan yapılan duyuruda "Üretim Ekonomisini Güçlendirme Sürecinde Sanayimizin Sergilediği Büyüme Başansını ve Vizyonunu Sürdürülebilir Kılmak İçin Önceliklerimiz" ana gündemiyle yapılacak toplantıya Başbakan Binali Yıldınm'ın da katılması bekleniyor. ISO, Odakule'yi 2014 yılında 33 yıllığına kiraya çıkarmış, ancak daha sonra bu karardan...