28 / 06 / 2024

Odakule binasının ihale süreci

Odakule binasının ihale süreci

Tarihi Pera bölgesinin en yüksek binası olarak nitelendiren ve bir süredir yerli-yabancı yatırımcısını arayan Odakule binasının ihale süreci için bilindiği gibi geçtiğimiz günlerde bilgi odası açıldı...

Konak Belediyesi yeni hizmet binasının inşaatı başladı!

Konak Belediyesi’nin Basmane’de hayata geçirilecek olan yeni hizmet binasının inşaat çalışmaları başladı. Başkan Batur açıklamasında ihale tamamlanır tamamlanmaz inşaat faaliyetinin başladığını başladı.

İnegöl Emniyet Müdürlüğü'nün yeni hizmet binasının ihalesi tamamlandı!

İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün yeni hizmet binası yapımı projesi için yapılan ihale tamamlandı. Bina, Selçuklu mimarisine uygun 3,5 kat olacak şekilde, mevcut İnegöl Emniyet Müdürlüğü binasının yanında yer alan arsa üzerinde 4 bin 200 metrekare alanda inşa edilecek...

İFM'de inşa edilen Merkez Binası'nın tasarımı için ikinci ihale!

İstanbul Finans Merkezi’nde inşa edilecek Merkez Bankası binasının tasarımında değişiklik yapıldı. İlki için düzenlenen mimari yarışmayı Alman HPP firması kazanmıştı. Yeni tasarım ise “davet” usulüyle, Cumhurbaşkanlığı Sarayı mimarı Şefik Birkiye tarafından yapıldı...

YUNTAŞ Akgedik'teki fabrika binasını 7.9 milyon TL'ye satıyor!

YUNTAŞ Beton Elemanları Asfalt İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Manisa Yunusemre Akgesik'teki fabrika binasını ihale ile satışa sunuyor...

Yeni Yargıtay binasını Rönesans İnşaat yapacak!

Yargıtay'ın 1 milyar liraya mal olacak yeni binasının ihale sonucu açıklandı. Yeni Yargıtay binasının ihalesini,  Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ni yapan firma kazandı.

İzmir Opera Binası'nın ihalesinde son durum!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Mavişehir'de inşa edilecek opera binasının ihalesi sonuçlanamıyor. 20 Ocak 2017'de çıkılan ikinci ihale de iptal edildi.

Konya Bölge Kütüphaneleri ve Hizmet Binası'nın ihalesi 14 Mart'ta!

Konya Yazma Eserler Bölge Kütüphaneleri ve Hizmet Binası'nın ihale süreci tamamlandı. 15 bin metrekare inşaat alanına sahip binanın ihale tarihi 14 Mart olarak belirlendi.

İstanbul'da 4 kamu binasının onarımı ihaleye çıkıyor!

Türkiye Cumhuriyeti İstanbul Valiliği İstanbul Proje Koordinasyon Birimi (İPKB), İstanbul Sismik Riskin Azaltılması ve Acil Durum Hazırlık Projesi kapsamında 4 adet kamu binasının onarım inşaatını ihale edecek.

Malatya Darende Emniyet Müdürlüğü hizmet binasının ihalesi yapıldı!

Darende ilçesinde bir süre önce yer tespiti yapılan ve ihale edilmesi beklenen İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmet binasının yapım ihalesi yapıldı.

İzmir'deki gar binasının tadilat işi 26 Aralık'ta ihaleye çıkıyor!

Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü; İzmir'deki gar binasının tadilat işini 26 Aralık tarihinde ihaleye çıkarıyor. Açık ihale usulü yapılacak işin süresi 300 gün olarak belirlendi.

TOKİ, BDDK binası için ihale şartlarını açıkladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Uluslararası Finans Merkezi'nde yapılacak Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) hizmet binasının arsa satış karşılığı gelir paylaşımı işi için ihale ilanına çıktı.

İSO Odakule ve Merkez Binasını 33 yıllığına devrediyor!

İstanbul Sanayi Odası Meclisi, 'Olağanüstü Meclis Toplantısı' ile bir araya gelerek halen faaliyet gösterdiği Odakule ve hizmet binalarının, İSO Yönetim Kurulu tarafından 33 yıllığına üst kullanım hakkının ihale yoluyla devredilmesini kabul etti.

Tuzla Devlet Hastanesinin yeni binasının inşaatı başladı!

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı'nın ihale hazırlık sürecinde bürokratik işlemlerini yakından takip ettiği Tuzla Devlet Hastanesinin yeni binasının inşaatına başlandı. Tuzla'ya 400 yataklı yeni bir Devlet Hastanesi inşa ediliyor.

Odakule binasının ihale süreci Haberi

Odakule binasının ihale süreci

İstanbul Sanayi Odası’nın (İSO) 33 yıl süre ile üst hakkını devredeceği Odakule ihalesinde süreç başladı.


Tarihi Pera bölgesinin en yüksek binası olarak nitelendiren ve bir süredir yerli-yabancı yatırımcısını arayan Odakule binasının ihale süreci için bilindiği gibi geçtiğimiz günlerde bilgi odası açıldı.


Ekonomist'te yer alan habere göre, Aralık ayında gerçekleşmesi öngörülen ihale için bilgi odasına bir haftada yapılan başvuru ise beklentileri aştı. Bireysel, kurumsal ve konsorsiyum kuran yerli ve yabancı yatırımcı adaylarının katılması beklenen Odakule ihalesiyle ilgilenenlerin sayısı yaklaşık 300’ü buldu. Alınan duyuma göre bir hafta içinde 300 yatırımcı bilgi odası üzerinden ihale koşullarını öğrenmek amacıyla Odakule’yi takibe aldı.


Odakule ihalesi, kapalı zarf usulü teklif toplama ve teklifler üzerinden açık arttırma veya pazarlık yöntemi ile yapılacak.


Sözkonusu süreç aralık ayında...