18 / 05 / 2024

Odakule ihalesi 2014

Odakule ihalesi 2014

İstanbul , Beyoğlu’nda bulunan takribi 2.057 metrekare arsa üzerinde konumlu, “Odakule Binası” üst hakkının peşin bedelle 33 yıl süre için, kapalı zarf usulü teklif alma, pazarlık ve/veya açık arttırma usulü ile ihale edilecek...

Gaziantep Düzbağ İçmesuyu Temini projesinin ihalesi yapıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in 2014 yerel seçimlerinde söz verdiği projelerde birisi olan Türkiye'nin en büyük "İçmesuyu Temin Projesi"nin ihalesi gerçekleşti.

Düzbağ İçmesuyu Temini Projesi’nin inşaat ihalesi yapıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in 2014 yerel seçimlerinde söz verdiği projelerde birisi olan Türkiye’nin en büyük “İçmesuyu Temin Projesi”nin ihalesi gerçekleşti.

Zigana Tüneli ihalesi ne zaman?

Zigana Tüneli Projesi için bu ay içinde yeniden ihaleye çıkılacağı bildirildi. Tarihi İpek Yolu güzergahında yapılması planlanan 12,9 kilometrelik Zigana Tıineli'nin ihalesi 10 Kasım 2014'te yapılmıştı.

Mersin'e yeni arkeoloji müzesi inşa edilecek!

Mersin’e yeni bir arkeoloji müzesi yapılacak. Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü, ihalesi 2014’te yapılan yeni arkeoloji müzesinin bitiş tarihini 2016 olarak açıkladı...

Tuzla'ya yap işlet devret modeli ile hamam yapılacak! İhalesi 23 Aralık'ta!

Tuzla Belediyesi; Köyiçi mevkiinde yer alan hamam inşa edilmesi işini ihaleye çıkarıyor. Yap- işlet-devret modeli ile yapılacak işin ihalesi; 23 Aralık 2014 Salı günü gerçekleştirilecek.

Derince Kapalı Yüzme Havuzu Kompleksi ihalesi 23 Aralık'ta!

Kocaeli Derince'de, ilçe belediyesi tarafından kapalı yüzme havuzu kompleksi işi ihale ediliyor. Derince Kapalı Yüzme Havuzu Kompleksi'nin ihalesi 23 Aralık 2014 Salı günü gerçekleştirilecek...

Odakule ihalesi iptal edildi!

Odakule’nin üst kullanım hakkının 33 yıllığına devri ihalesini sonuçlandırdı. İstanbul Sanayi Odası Odakule'nin üst kullanım hakkının 33 yıllığına devri ihalesini rekabet ortamının oluşmaması nedeniyle iptal etti.

Odakule ihalesi neden iptal edildi?

İstanbul Sanayi Odası (İSO), Odakule'nin üst kullanım hakkının 33 yıllığına devri ihalesini "rekabet ortamının oluşmaması" nedeniyle iptal etti...

Odakule ihalesi iptal oldu!

İSTANBUL Sanayi Odası’nın, satışa çıkardığı Odakule binasına yeterli talep gelmemesi nedeni ile ihale iptal edildi. Odakule ile ilgili önümüzdeki dönemde yeni bir yol haritası belirlenecek.

Yalova'da otopark kiralama işi ihalesi 15 Aralık'ta!

Yalova Belediyesi, otopark kiralama işini ihaleye çıkardı. Otopark ihalesi 15 Aralık 2014 Çarşamba günü saat 14:00'te yapılacak. İhale edilecek olan otopark 881 araç kapasiteli...

Batı Şehir cadde dükkanları açık artırma ihalesi!

Batı Şehir projesi TEM-Basın Ekspres- Atatürk Havalimanı' nın yanında yer alıyor. Batı Şehir cadde dükkanları açık artırma ihalesi 13 Aralık 2014 Cumartesi günü saat 10:00' da Batışehir satış ofisinde yapılması planlanıyor.

İller Bankası anonim şirketi hizmet alım ihalesi tamamlandı!

İller Bankası anonim şirketi hizmet alım ihalesi tamamlandı. İLLER Bankası Anonim Şirketi İhale Dairesi Başkanlığı 2014/40106 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı hizmet alım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi.

Yalova İl Özel İdareleri yapım ihalesi tamamlandı!

Yalova İl Özel İdareleri yapım ihalesi tamamlandı. İl Özel İdaresi İmar Ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğü 2014/30854 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi.

Odakule ihalesi 2014 Haberi

Odakule ihalesi 2014

İstanbul Sanayi Odasının mülkiyetinde olan ve bulunan İstanbul , Beyoğlu’nda bulunan takribi 2.057 m2 arsa üzerinde konumlu , 15.180 m² kapalı alana sahip “Odakule Binası”   üst hakkının peşin bedelle 33 yıl süre için,  kapalı zarf usulü teklif alma, pazarlık ve/veya açık arttırma usulü ile ihale edilecektir.

Gayrimenkulle ilişkin kısa “TANITIM DOSYASI” ve İhale dokümanlarına ulaşabilmek için imzalanması gereken “GİZLİLİK TAAHÜTNAMESİ” eklidir.


1.Şartnamenin ve ihale dokümanlarının tamamının temin edilebilmesi için 5.000- (Beşbin) Türk Lirası şartname bedelinin aşağıda belirtilen banka hesabına, açıklama kısmına “firmanın tam unvanının yazılması” suretiyle yatırılması,


2.Ekdeki Gizlilik Taahhütnamesinin imzalanması,


3.Şartname bedelinin yatırıldığına dair dekontun, gizlilik taahhütnamesinin ve ilgililerin imza sirkülerinin [email protected]  adresine gönderilmesi gereklidir.


İstanbul Sanayi Odası, Türk Lirası Hesabı

TC. Ziraat Bankası Galatasaray Şubesi,

Hesap Numarası : 2080081-5085

IBAN...