03 / 05 / 2024

Odakule kaç yıllığına kiralanıyor

Odakule kaç yıllığına kiralanıyor

İSO'nun sahibi olduğu Odakule Binası'nın 33 yıl süre ile üst hakkının ihale yoluyla devredilmesine ilişkin süreç başlıyor. Çıplak mülkiyeti İSO'da kalacak Odakule ihalesinde Bilgi Odası 22 Eylül Pazartesi günü açılıyor...

Belediye 2 ilde 101 adet tarlayı 3 yıllığına kiraya veriyor! 39 TL’den başlayan geçici teminat fırsatını kaçırmayın!

Belediye 2 ilde 101 adet tarlayı 3 yıllığına kiraya veriyor! 39 TL’den başlayan geçici teminatlarla tarlaları işleterek kazanın!

İzmir’de yaşayanlar dikkat! Taşınmazlar tam 3 yıllığına kiraya veriliyor! Bu ihaleyi kaçırmayın!

İzmir’de yaşayanlar için önemli bir ihale ilanı yayımlandı. Taşınmazlar tam 3 yıllığına kiraya veriliyor! İşte detaylar…

Madran dağındaki 4 su kaynağı 5 yıllığına kiraya veriliyor! 17 Ocak 2023’teki ihaleyi kaçırmayın!

Aydın Valiliği Madran dağındaki su kaynaklarını 5 yıllığına kiraya veriyor. 17 Ocak 2023’teki ihalenin muhammen kira bedeli 2 milyon 161 bin 882 Türk Lirası.

Yatırımcılar 16 Ocak’taki ihaleyi kaçırmayın! Hazarbaba Kayak Merkezi 25 yıllığına kiraya veriliyor!

Yatırımcıları sevindiren bir haber daha geldi. Elazığ’da Hazarbaba Kayak Merkezi yatırım karşılığında 25 yıllığına kiraya verilecek. Merakla beklenen ihale 16 Ocak’ta yapılacak.

Belediyeden turistik yerde 25 yıllığına kiralık mağaza! Sakın kaçırmayın!

Nevşehir İli Uçhisar Belediye Başkanlığı, Nevşehir Merkez Uçhisar Kasabası'nda yer alan turistik amaçlı mağazayı 25 yıllığına kiraya verecek.

Fethiye'de 10 yıllığına kiralık dükkanlar! Sakın kaçırmayın!

Muğla İli Fethiye Belediye Başkanlığı 10 yıllığına dükkan kiralayacak. İşte detaylar...

Kaş Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık 95 odalı otel!

Kaş Belediye Başkanlığı; Andifli Mahallesi, Doğruyol Caddesi'nde yer alan 85 oda + 10 suit odalı oteli 10 yıllığına 8 Ocak 2015 tarihinde saat 13.00'te kiraya veriyor.

Kaş Belediyesi'nden 5 yıllığına kiralık restoran!

Kaş Belediye Başkanlığı; Andifli Mahallesi, Hükümet Caddesi'nde yer alan restoranı kapalı teklif usulü ile 8 Ocak 2015 tarihinde saat 15.00'te 5 yıllığına kiraya verecek.

Kaş Belediyesi'nde 10 yıllığına kiralık 40 yatak kapasiteli otel!

Kaş Belediye Başkanlığı; Merkez andifli Mahallesi, Hastane Caddesi'nde yer alan oteli kapalı teklif arttırma usulü ile 8 Ocak 2015 tarihinde saat 10.00'da 10 yıllığına kiraya veriyor.

Kaş Belediyesi'nden 5 yıllığına kiralık 17 işyeri ve halı saha!

Kaş Belediye Başkanlığı; Gömbe Mahallesi'nde yer alan 17 işyeri ve halı sahayı 9 Ekim 2014 tarihinde saat 09.00 itibariyle kapalı zarf usulü ihaleyle 5 yıllığına kiraya veriyor.

İSO Odakule ve Merkez Binasını 33 yıllığına devrediyor!

İstanbul Sanayi Odası Meclisi, 'Olağanüstü Meclis Toplantısı' ile bir araya gelerek halen faaliyet gösterdiği Odakule ve hizmet binalarının, İSO Yönetim Kurulu tarafından 33 yıllığına üst kullanım hakkının ihale yoluyla devredilmesini kabul etti.

Kayseri Mahallesi Projesi'ndeki butik otel 10 yıllığına kiraya verilecek!

25 Haziran Çarşamba günü saat 14.00'de düzenlenecek olan ihale ile tarihi Kayseri Mahallesi'nde yeralması planlanan, 3'ü suit toplam 20 odalı otel binası yap-işlet-devret modeliyle 10 yıllığına kiraya verilecek.

Ünye Paşabahçe Konağı 5 yıllığına kiralandı!

Mülkiyeti Ünye Ticaret ve Sanayi Odası’na (ÜTSO) ait olan Saray Caddesi’ndeki Paşabahçe Konağı, yapılan ihaleyle 5+5 yıllığına kiralandı. Hüseyin Suyabatmaz, 44 bin TL ile ihaleyi kazanarak konağın 5 yıllığına yeni sahibi oldu...

Odakule kaç yıllığına kiralanıyor Haberi

Odakule kaç yıllığına kiralanıyor

İSO açıklamasına göre, tarihi Pera bölgesinin en yüksek binası Odakule yerli ve yabancı yatırımcısını arıyor. İSO'nun sahibi olduğu Odakule Binası'nın 33 yıl süre ile üst hakkının ihale yoluyla devredilmesine ilişkin süreç başlıyor. Çıplak mülkiyeti İSO'da kalacak Odakule ihalesinde Bilgi Odası 22 Eylül Pazartesi günü açılıyor.


Yatırımcılar, ihale süreci ile ilgili bilgilere "www.iso.org.tr/odakuleihale" adresinden ulaşabilecek. İhaleye ilişkin belgelerin edinilebileceği Bilgi Odası'nın kapanışı ise 22 Kasım'da gerçekleşecek. Bu süreçte ihale hakkındaki sorular 15 Kasım'a kadar yanıtlanabilecek.


Odakule ihalesi, kapalı zarf usulü teklif toplama ve teklifler üzerinden açık arttırma veya pazarlık yöntemi ile yapılacak. Bireysel, kurumsal ve konsorsiyum kuran yerli ve yabancı yatırımcı adaylarının katılması beklenen Odakule ihalesi, aralık ayında gerçekleştirilecek.


Odakule, 19. yüzyıldan bu yana ticaret, sanat ve kültür mozaiği yapısıyla İstanbul'un en önemli...