03 / 05 / 2024

Odakule kiralama

Odakule kiralama

İSO'nun sahibi olduğu Odakule Binası'nın 33 yıl süre ile üst hakkının ihale yoluyla devredilmesine ilişkin süreç başlıyor. Çıplak mülkiyeti İSO'da kalacak Odakule ihalesinde Bilgi Odası 22 Eylül Pazartesi günü açılıyor...

Mobirent Organizasyon Kiralama ve Hijyen Hizmetleri Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mobirent Organizasyon Kiralama ve Hijyen Hizmetleri Dış Ticaret Anonim Şirketi, Volkan Göl Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 27 Kasım 2014 tarihinde kuruldu.

Prime Development Ritim İstanbul'da kiralama hizmeti verecek!

Prime Development, sahip olduğu tecrübe ve birikimini farklı yatırımcılara ait projelerde sektöre sunmaya başladı. Firma, Dumankaya İnşaat 'ın Ritim İstanbul projesinin kiralama hizmetlerine bakacak...

MKS Yapı Malzemeleri Nakliye Oto Kiralama Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MKS Yapı Malzemeleri Nakliye Oto Kiralama Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Can tarafından 40 bin TL'lik sermaye ile 24 Kasım 2014 tarihinde kuruldu.

Finansal kiralama sektörünün kalbi bu yıl İstanbul’da atacak!

Finansal kiralama sektörünün kalbi bu yıl İstanbul’da atacak. Amembal Associates tarafından düzenlenen " Operasyonel Kiralama Konferansı " Asseco SEE Teknoloji sponsorluğunda 20 – 21 Kasım 2014 tarihlerinde, İstanbul Divan Hotel'de gerçekleştirilecek.

Kiralama işlemlerine ilişkin Türkiye muhasebe standardı tebliğinde değişiklik tebliği!

Kiralama işlemlerine ilişkin Türkiye muhasebe standardı hakkında tebliğte değişiklik yapılmasına dair tebliğ 12 Kasım 2014 tarihinde 29173 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte tebliğte yapılan değişiklikler..

Salihli'de Kaynak Suyu Maden Suyu ve Gazlı İçecekler Dolum Tesisi kiralama ihalesi 18 Kasım'da!

Manisa Salihli'de yer alan Kaynak Suyu Maden Suyu ve Gazlı İçecekler Dolum Tesisi kiralama işi belediye tarafından ihaleye çıkarılıyor. Tesisin ihalesi 18 Kasım 2014 Salı günü yapılacak...

Önkü Turizm Otelcilik İnşaat Gayrimenkul Yatırım Araç Kiralama Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Önkü Turizm Otelcilik İnşaat Gayrimenkul Yatırım Araç Kiralama Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Hasan Önkü tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 6 Kasım 2014 tarihinde kuruldu.

Türkşeker Kırşehir Fabrikası büfesinin kiralama işi ihalesi 17 Kasım'da!

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Kırşehir Şeker Fabrikası İşçi Barakaları Önünde bulunan Büfenin kiraya verilmesi işi Açık İhale usulü ile yapılacak. Kiralama ihalesi 17 Kasım 2014 tarihinde gerçekleştirilecek...

TF Varlık Kiralama yurtdışı kira sertifikası kupon ödemesini yayınladı!

TF Varlık Kiralama A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre TF Varlık Kiralama yurt dışı kira sertifikası kupon ödemesini yayınladı.

SRK Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Oto Kiralama ve Tercümanlık Limited Şirketi kuruldu!

SRK Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Oto Kiralama ve Tercümanlık Limited Şirketi, Ayfer Heper, Soner Demir tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 22 Ekim'de Mall Of İstanbul'da kuruldu.

Odakule geliri bankada mevduat olmayacak!

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Başkanı Erdal Bahçıvan, Odakule'nin mevcut gelirlerinin hak ettiğinin çok çok altında olduğunu, İSO olarak sahip oldukları kaynakları doğru kullanmayı hedeflediklerini söyledi.

Nevşehir Uçhisar Kaya Otel 9 yıllık kiralama işi ihalesi 30 Ekim'de!

Nevşehir'de yer alan Uçhisar Kaya Otel, KDV hariç ayda 100 bin TL bedelle 9 yıllığına kiralanacak. Uçhisar Kaya Oteli kiralama işinin ihalesi 30 Ekim 2014 tarihinde yapılacak...

Manisa Kent Park'a Akıllı Bisiklet Kiralama Sistemleri uygulanacak!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kent Expo 2. Şehircilik ve Kent İhtiyaçları Fuarı’nda stant açan firmaları ziyaret etti. Manisa'da Kent Park'a Akıllı Bisiklet Kiralama Sistemleri'nin uygulanacağını belirtti.

Odakule kiralama Haberi

Odakule kiralama

İSO açıklamasına göre, tarihi Pera bölgesinin en yüksek binası Odakule yerli ve yabancı yatırımcısını arıyor. İSO'nun sahibi olduğu Odakule Binası'nın 33 yıl süre ile üst hakkının ihale yoluyla devredilmesine ilişkin süreç başlıyor. Çıplak mülkiyeti İSO'da kalacak Odakule ihalesinde Bilgi Odası 22 Eylül Pazartesi günü açılıyor.


Yatırımcılar, ihale süreci ile ilgili bilgilere "www.iso.org.tr/odakuleihale" adresinden ulaşabilecek. İhaleye ilişkin belgelerin edinilebileceği Bilgi Odası'nın kapanışı ise 22 Kasım'da gerçekleşecek. Bu süreçte ihale hakkındaki sorular 15 Kasım'a kadar yanıtlanabilecek.


Odakule ihalesi, kapalı zarf usulü teklif toplama ve teklifler üzerinden açık arttırma veya pazarlık yöntemi ile yapılacak. Bireysel, kurumsal ve konsorsiyum kuran yerli ve yabancı yatırımcı adaylarının katılması beklenen Odakule ihalesi, aralık ayında gerçekleştirilecek.


Odakule, 19. yüzyıldan bu yana ticaret, sanat ve kültür mozaiği yapısıyla İstanbul'un en önemli...