05 / 05 / 2024

odaş elektrik in yeni personeli

odaş elektrik in yeni personeli

Odaş Elektrik Üretim Sanayi Ticaret A.Ş, bağlantı kurulacak şirket yetkilileri ve lisanslı personel bilgileri kapsamında yeni yeni yatırımcı ilişkileri yöneticisini duyurdu. Buna göre yatırımcı ilişkileri yöneticisi Özge Aydemir oldu...

Hyundai Kona Elektrik'in nisan ayı fiyatı dikkat çekti! İşte Hyundai Kona Elektrik'in güncel fiyatı ve özellikleri!

Elektrikli otomobil üretimine ara vermeden devam eden Hyundai, Kona Elektrik modeliyle elektrikli araç satın almak isteyenlerin ilgilisi çekiyor. Bu kapsamda, Kona Elektrik'in fiyatı ve özellikleri araştırılıyor.

Ev kiralarında yeni rekor! 25 metrekare oda için 3 bin 500 lira kira!

25 m2 oda için 3 bin 500 lira isteyen ev sahibi, sosyal medyada topa tutuldu! Eyüpsultan'da yaklaşık 25 metrekarelik bir odaya 3 bin 500 lira kira isteyen Veli Budanmış isimli ev sahibi, sosyal medyada linçlendi. Kötü durumundan dolayı pes dedirten ev için 3.500 TL kira istendi. İşte detaylar….

Minel Group Mühendislik Mekanik Elektrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Minel Group Mühendislik Mekanik Elektrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Erçin Yıldırım tarafından kuruldu.

TMSF, HES Hacılar Elektrik'in Balıkesir ve Muğla'daki gayrimenkullerini satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, HES Hacılar Elektrik A.Ş.'nin Balıkesir ve Muğla'da yer alan gayrimenkullerini satışa çıkardı.

Red Metal Elektrik İnşaat Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Red Metal Elektrik İnşaat Orman Ürünleri Limited Şirketi Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Eray Özden tarafından kuruldu.

Üçyol Elektrik İnşaat Nakliyat Otomotiv Gıda Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üçyol Elektrik İnşaat Nakliyat Otomotiv Gıda Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Engin tarafından kuruldu.

Mh Elektrik İnşaat Proje Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mh Elektrik İnşaat Proje Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Kuzu tarafından kuruldu.

Çetindağlar Elektrik İnşaat Malzemeleri Kimya Tekstil Otomotiv Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çetindağlar Elektrik İnşaat Malzemeleri Kimya Tekstil Otomotiv Nakliye Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Çetin tarafından kuruldu.

Ades Elektrik İnşaat'ın merkez nakli yapıldı!

Ades Elektrik İnşaat Mühendislik Turizm Maden Temizlik Nakliye Gıda Eğitim Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ades Elektrik İnşaat Mühendislik Turizm Maden Temizlik Nakliye Gıda Eğitim Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.'nin merkezi Bakırköy'de yapıldı.

Soygen Metal Elektrik İnşaat Mobilya Otomotiv Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Soygen Metal Elektrik İnşaat Mobilya Otomotiv Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Kaya tarafından kuruldu.

Deniz Taahhüt Elektrik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deniz Taahhüt Elektrik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 350 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Deniz tarafından kuruldu.

Öz Hkm Elektrik İnşaat Kimyasal Maddeler Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Hkm Elektrik İnşaat Kimyasal Maddeler Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Yıldız tarafından kuruldu.

Simgegm Elektrik İnşaat Makine Hırdavat Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Simgegm Elektrik İnşaat Makine Hırdavat Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Faruk Cebecioğlu tarafından kuruldu.

odaş elektrik in yeni personeli Haberi

odaş elektrik in yeni personeli


Odaş Elektrik'ten yapılan açıklama şöyle: 


Sn. Özge Aydemir, 10.10.2013 tarihi itibariyle şirketimizde " Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi " olarak göreve başlamıştır. Sn. Aydemir , Sermaye Piyasası Faaliyetleri ileri Düzey Lisansı ve Kurumsal Yönetim Derecelendirme Uzmanlığı Lisansına sahiptir.


Bağlantı Kurulacak Şirket Yetkilileri ve Lisanslı Personel Bilgileri


Adı Soyadı:      Özge AYDEMİR

Görevi:         Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi

Telefon No:       0216 474 14 74

E-Posta Adresi:    [email protected]

Lisans Belgesi Türü: Sermaye Piyasası Faaliyetleri İleri Düzey Lisansı/Kurumsal Yönetim Derecelendirme Uzmanlığı Lisansı

Lisans Belge No:  ...